Omdömen

3.2
Baserat på 12 omdömen och 96 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
17 maj 2021

Rekommenderar inte

Okej skola med bra studiemedel. Dock väldigt otrevlig miljö med silverfiskar som krälar omkring på klassrumsgolven. Trasiga möbler precis som tidigare omdömen berättat om.
Klimatet på skolan är enligt mig inte heller speciellt bra. Kvalitén på det lärarna undervisar varierar extremt mycket, vissa lärares undervisning är bra medans andras inte alls är bra.
Föredetta elev
17 maj 2021

Rekommenderar inte

Jag hade två lärare som var fantastiska, men som båda nu tyvärr gått i pension. Under min tid på skolan upplevde jag kränkande och nedvärderande kommentarer från lärare och det finns betydligt fler dåliga än bra lärare på skolan. Min klass hade många samtal med rektorn angående några lärare, men det var aldrig något som förändrades. Skolmaten är bra men det är ingen skola jag skulle rekommendera.
Föredetta elev
11 maj 2021

Rekommenderar ej

Inte en skola för er hbtq+ personer. Upplevt förakt från ******,****** och elever. Bra undervisning, skolmat, studiemedel och studiemiljö. Men trivdes verkligen inte i ett klimat där det var okej att stampa på hbtq+ personer. Förstår att någon som passar inom alla normer skulle rekommendera denna skola, men utifrån egna erfarenheter så har jag endast blivit nertystad när jag belyst homofobi och transfobi.
Elev
1 feb 2021

Bästa skolan

Kung skola som inte alls är skabbig som tidigare påstår. Bra och duktiga lärare och en bra rektor som bryr sig om sin skola. Bästa skolmaten i vårt avlånga land. Finfina korridorer, klassrum och verkstadslokaler. Många fritidsaktiviteter, speciellt på vintern med skidåkning, längd och utför, skoteråkning samt isbilskörning. Finfint elevhem. Är du bilintresserad? SÖK HIT!
Elev
1 feb 2021

Kung skola

Kung skola med bra lärare och rektor som faktiskt bryr sig om skolan och inte bara sitter på sitt kontor, asså inte dåliga som föregående betyg. Lätt bästa skolmaten i landet, kan intyga om detta då en majoritet är från runtom i landet och tycker samma sak. Fina korridorer och klassrumm samt fina verkstadslokaler.
Många fritidsaktiveter att göra, specielt på vintern med skidåking, skoter och isbilskörning.
Elev
26 jan 2021

Riktigt bra skola

Hornavanskolan är en riktigt bra skola. Lärarna finns alltid där när man behöver hjälp med en uppgift eller bara fråga något. Skoladministrationen är bara grym!
Elev
4 dec 2020

Bra fordonsprogram

Bra för att vara ett fordons program. Det bästa är allt runt om kring skolan exempelvis isbils åkning.
Elev
23 aug 2020

Görgött

Görgo skola asså, skulle rekomendera
Elev
22 dec 2019

Helt okej

Helt okej fordonsprogram, bättre än söderöver o lite kasst att de inte serveras mat på skolan utan man måste gå men annars är allt bra.
Förälder / Vårdnadshavare
20 sep 2019

Riktigt dålig skola

Rektorn är absolut inte något att hurra för. Finns ingen bra skolgård, lärare är dåliga, trasiga möbler i korridorerna, dålig skollunch, och mitt barn lär sig ingenting.
Förälder / Vårdnadshavare
20 sep 2019

Skolan är skitdålig

Riktigt dålig lunch, mycket bråk, o sämsta rektorn jag någonsin stött på!! Ingen bra skolgård. Dock rökfritt vilket är bra! Sonen har även berättat att det är trasiga möbler och riktigt skabbigt i korridorerna.
Elev
11 jun 2019

Skolan är skit

Väldigt ostrukturerat och väldigt många lärare som inte är kvalificerade. Otroligt synd att skolan är så dålig då Arjeplog är väldigt fint och trevligt.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen