Omdömen

3.5
Baserat på 3 omdömen och 24 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
28 sep 2022

KäNns som en anstalt

Tycker det är en fruktansvärt tråkig skola när det gäller inredning och möblering. Känns som att det är nån typ av hjärntvättning/rehabilitering metod att få oss elever att inte tänka på allt fint i världen å tänka utan för boxen. Det känns som om dom vill att vi ska bli perfekta arbetsmyror som inte ska ifrågasätta systemets/ekorrhjulets brister och fel genom att uppfostra oss i en stilren och endast logisk och funktionella lokaler inga färger eller former, ingen får sätta upp något på väggarna i skolan har lärare berättat det låter helt sjukt å det har inte med att skydda vägarna från skador. Känns som en anstalt på skolan. Konst och kultur är inget praktiska stödjer, utan dom stödjer jobba bobba dö. Det är min uppfating iallafall
Elev
16 sep 2021

Bygg och anläggning

Fantastisk skola

Super bra verkligen, är så nöjd.
Elev
15 sep 2021

Känner mig välkommen

Jag tycker att skolan är superbra. Lärarna har en bra relation till eleverna och alla umgås med alla eftersom att det är en liten skola. Jag är tacksam över att få vara en del av detta!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen