Omdömen

3.1
Baserat på 7 omdömen och 58 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
6 sep 2023

Ekonmi

Osbeckgymnasiet

Skolan är iför sig bra, lärarna och allt annat personal är underbara och tiderna på schemat också, några små saker är att maten inte är den bästa och att ytan att sätta sig bli trångt.
Elev
11 maj 2023

samhällebeteende

Omdöme för Osbecksgymnasiet

Skolan i sig är bra, den är stor. Dock finns det specifika lärare som är otrevliga. Dem flesta lärarna är dock snälla. Maten är okej, matpersonalen är underbara!
Elev
24 aug 2022

Teknik

Sisådär skola

Bra: Bra lärare, studiero, en elevhälsa, fin matsal, hyfsat fräscht

Mindre bra: Tråkig skolmiljö, få sittplatser, dyrt i cafeterian, känns inte som man får sin röst hörd som elev, dålig på att ge ut information
Föredetta elev
26 dec 2020

Seriös skola

Kompetenta lärare, fräsch skola och bra mat. Bästa med Osbecksgymnasiet är dock att du får ett utbildning som gott förbereder dig för framtida studier jämfört med andra skolor i Laholm och Halmstad kommun.
Elev
26 nov 2020

Det beror på...

Beror helt på vilka lärare du får. Det är en stor chansning då vissa lärare är bedrövliga och vissa är otroligt bra. Lokalerna är bra och skolmaten är mycket bättre än alla andra skolor jag vet om. Även vilken linje du väljer spelar roll då den tekniska linjen inte är som på alla andra skolor. Tekniska linjen är mycket svårare med tre inriktningar istället för en vilket gör skolan till ett rent helvete om man har lätt för att bli stressad och inte klarar av så mycket press som skolan ställer på en. Schemaläggaren är även horribel.
Elev
21 feb 2020

Hemskt

Fin skola, men väljer du naturvetenskapliga programmet så kommer du få hemska lärare, så för ditt egna bästa välj en annan skola.
Elev
13 jan 2020

Fräsch underbar skola!

Nybyggd fräsch skola med stor möjlighet till en varierad, skräddarsydd utbildning. Underbara lärare som vet hur man hanterar läraryrket. Fräscha toaletter och god skolmat nästintill varje dag. Det finns alltid vuxna i närheten i korridorerna vilket gör att man alltid känner sig trygg.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen