Omdömen

2.6
Baserat på 9 omdömen och 81 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
16 jan 2024

Ren propaganda

Rekommenderas inte, deras så kallade "värdegrund" är helt värdelös. Sök hit om du är social för om du är ensam och tyst bör du vara beredd på att absolut ingen bryr sig om dig, varken lärare eller elever. Ren propaganda hela skiten. Vissa lärare är dock kompetenta, men med nyckelordet "VISSA". Resten borde inte ens få jobba kvar. Maten e skit, de bytte matleverantör emot elevernas vilja. Det är aldrig varmt inomhus så var beredd på att få utskällning om "kläder efter väder".

All lycka till er!
Elev
12 jun 2023

Innovitaskolan omdöme

Inte jätte bra men inte jätte dålig, skulle vara bättre om eleverna fick bestämma mer
Elev
14 feb 2022

Hur jag måste uppleva innovitaskolan.

Skolan är skit man ska inte flytta till den här skolan lärarna favoriserar och ger aldrig ett A även fast man är på A nivå de lägger mycket press. Elever kan vara snälla och hatar dig så är de taskiga och läraren gör inget åt det om inte man är deras favorit elev. Man får inte ens ha tuggummi eller använda sin telefon som de flesta skolorna låter sina elever göra. Vi har ingen cafeteria, man får inte ens ha innerast.
Annat
14 feb 2022

Skolan suger

Skolan är helt okej. Dåligare än bra. Många lärare favoriserar elever och ger dem höga betyg och vet inte vad de döljer och vad de egentligen gör för att uppnå dessa höga betyg. Eleverna kan tolkas som sköna. Men om man är hatad och ganska tyst som person får man bara kommentarer som är taskiga, upplever jag. Om man känner många från denna skola som är ”populära” så är denna skola rekommenderad. Men just för mig är den inte rekommenderad. Tuggummi är ett big no no, vilket är oförståeligt. Tuggummi borde vara acceptabelt, det hjälper folk med att fokusera. Men tyvärr eftersom denna skolas system är uselt fungerar det inte. Man får inte ens ha inne rast när restriktionerna har släppts. Vi får knappast välja våra egna platser under lunchen. Vilket är kasst. Varför ska man inte någon gång under dagen få bestämma lite och befrias från fängelset. Slutligen tycker jag att vi borde ha ett café. Vem har inte det liksom?
Elev
3 dec 2021

Sanningen om "innovitaskolan"

Skolan är hemskt. Alla lärare favoriserar även om de säger "Nej vi gör inte alls det" jo, ni gör det ljug mer. Iallafall systemet är skit och personalen gör inget åt saker åt hottning eller trakassering. Men nej, så fort någon tappar bort sin mobil så ska de ta ut en och en för och på riktigt förhöra alla elever om de har hört eller sätt något. Skolan gjorde ingenting åt instagram kontot och det är oacceptabelt. Jag blir så himla förbannad på detta. + personalen på riktigt bryr sig hur aktiv man är. Om man exempel har skrivit ett prov eller en bedömande uppgift så skriver de alltid kommentarer på ämnesmatriserna, men nej det är alltid en liten detalj de måste lägga till, "men". vadå men? de skriver på riktigt att den va skit bra men så måste de alltid skriva "Du kan utvecklas genom att ha en stor roll i klassrummen genom att sträcka upp handen" nej? va fan spelar det för roll? Man blir bara irriterad. På riktigt jag skiter i fan hur aktiv man är bara om man är med och lyssnar och kan klara av provet eller whatever det är. Och vet ni vad det värsta är, att vissa lärare inte ens skriver någon kommentar, på riktigt man har kämpat som fan och nej man så att men har fått ett E, okej tänker jag iaf. Vad kunde jag ha förbättrat? Nähä hoppsan, ingen kommentar. Och de flesta lärare brukmar säga "men det är ert ansvar att leta upp efter läraren och fråga vad men behöver föbättra" MÄNNISKA varför ska jag göra det? Förväntar de sig att alla elever ska komma efter en och samma lärare som små kycklingar eller? Fattar 0.
Annat
2 dec 2021

Skolan är mindre bra än dålig

Skolan är okej, mindre bra än dålig. Eleverna är elaka, ljuger ganska mycket, döljer saker. Bara få lärare är bra, resten är inte det. De flesta favoriserar men påstår att de inte gör det.
Systemet är inte bra, lärarna utgår mycket från hur aktiv man är på lektionerna men förstår inte hur de tysta eleverna känner. Det är för många prov och mycket stress.
Föredetta elev
28 sep 2021

Kringlaskolan är en bra skola.

Skolan är skitbra, lärarna är väldigt kunniga i sina ämnen och vill verkligen det bästa. Maten är god och man blir mätt. Skolgården är trevlig och det finns väldigt mycket yta att röra sig på. Skolan ligger nära affärer som Coop och Lidl om skolmaten inte är tillräcklig så kan man köpa mat eller något snack hos dem (om man går på högstadiet).

Skolan bygger på en schysst värdegrund och ser verkligen till att alla är välkomna. Det är svårt att inte tycka om lärarna och skolan.
Elev
17 feb 2020

Kringlaskolan år okej men det mycket bråk

Jag tycker att skolan är lite dålig för att det är mycket bråk och tjafs
Elev
15 jan 2020

Skolan är skit

Mycket skadegörelse,mycket bråk, lärarna är inte bra eller iallafall dem flesta, ibland får man inte lich för att den är slut.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen