Omdömen

3.7
Baserat på 10 omdömen och 80 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
9 nov 2022

Bild och form - Spelgrafik

Supermysig skola med högt engagemang

Gick Spelgrafik, och älskade hela utbildningen. Fick en ny lärare i bild våren 2020 och då blev engagemanget märkbart bättre bland eleverna. Den lärare som haft ett rykte om att vara lite elak mot de han inte tyckte om slutade också. Generellt är lärarna jättebra, under min tid var de superengagerade och ville verkligen få eleverna att förstå och tycka om sin utbildning.
Miljön är trevlig och stimulerande, och det brukar gå utmärkt att hitta studiero på någon plats på skolan. Min erfarenhet är att även de med ex. funktionsnedsättningar fått bra hjälp, det verkar som att många neurodiversa personer dras till skolan, vilket förstås har lett till en del överbelastning när det kommer till hur många elever som behöver extra stöd.

Som person utvecklas man otroligt mycket här, man utmanas och träffar människor som är både olika och lika en själv. Som stereotypen följer är det många som tycker att estetare är lite "udda" även här (och det är vi väl också, som tur är!), på en skola som är väldigt estetisk - men skolan är verkligen genomsyrad av välvilja och acceptans för sina medmänniskor, både från lärare och elever.
Elev
3 mar 2022

esport

jag har en fråga men jag glum.

trångt, mycket folk, skolmat inte bänger så man slösar para på tugg. många lärare är riktigt bra o andra är väldigt dåliga. svårt att få kontakt med lärare. ingen allvarlig skola
Elev
19 nov 2021

Estet media e-sport

Lbs Helsingborg

Lärarna är superbra, de är hjälpsamma och förstående och har ett väldigt bra sätt att skapa studiero och väcka intresse till lärande hos eleverna. Skolmaten suger men annars är skolan bra.
Vissa elever är lite konstiga, men vad kan man förvänta sig egentligen från en estet skola:)
Nils Ax
Föredetta elev
18 jun 2021

Spelgrafik

Svårt med komminikation

Jag har gått på skolan i tre terminer. Ledningen har svårt för elevanpassningar. Elever med speciella behov kan få svårt att kommunicera med vissa av lärarna. Det tillsammans med faktumet att elever som har svårt att beskriva sina behov och vilken hjälp dom behöver aldrig får den hjälpen dom fötjänar i skolan, även om deras föräldrar kan tala för dom.
Jag här även varit närvarande flera gånger när en lärare har varit taskig mot elever som han inte gillar.
Elev
24 dec 2020

100% rekommenderar

Asså kunde inte önska en bättre skola. Man älskar sina lärare och människorna där. Skolsystern är även en heeelt underbar personer
Elev
26 nov 2020

Jag ångrar inte mitt val, lycka till med ditt

Skolan är mycket bättre än min grundskola. Här kan man vara sig skälv och man kan skaffa sig kompisar som är likasinade. När man kommer in på skolan så finns det någon slags energi som inte finns någon annan stans. Här är allting fritt och man får vara sig själv.
Elev
20 nov 2019

100 gånger bättre än mitt låg och högstadie

Har inte ångrat mitt val ett dugg. Fick kompisar som är läskigt lika mig (personmighets mässigt). Lärarna är det bästa jag har haft och jag vet att det låter för bra för att vara sant men jag trivs förlåt för ordvalet men som fan. Är nästan lite ledsen över att en dag behöva lämna. Visst är det ingen dans på rosor när man har varit lat och gör det få läxor vi har i sista sekund eller har 7 men allt löser sig ändå.
Elev
24 sep 2019

Skolan är bra

Lärarna är väldigt bra för de hjälper en så att man förstår
Elev
23 sep 2019

Väldigt bra skola

Förstående lärare m.m. Det ända är skolmaten är bajs, äter knappt. Finns inga soffor
Elev
6 jun 2019

Skolan är sådär

Dåliga lärare, bra miljö
Bra klasser

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen