Omdömen

3.4
Baserat på 6 omdömen och 54 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Personal
20 feb 2023

Katastrof

Helt fruktansvärd förskola. Skräckexempel. Ren barnmisshandel. Detta gäller både Limhamn och Västra hamnen. Nivån är så otroligt låg att det inte går att jämföra med en ”medelbra” förskola. Personalen ljuger för föräldrarna om hur inskolningen går. Har en ettåring gråtit en hel dag lyckas dom få till en bild där hen ser glad ut i sandlådan och skickar den till föräldern som då får bilden av att allt dom såg när dom lämnade bara varade en kort stund, när det är tvärtom. Empati för barnen existerar inte, total kaos, noll trygghet, inkompetent och ibland outbildad personal som samtliga saknar personlig lämplighet. Kaos i den fria leken. Den så kallade pedagogiska verksamheten saknar både mening och glädje. Barn far illa på bägge förskolor.
Det som står på hemsidan om barns fria val osv existerar inte i verkligheten. I verkligheten tvingas barnen delta i aktiviteter gråtandes, viskandes ”mamma…” utan att någon tröstar dom. Föräldrarna skulle behöva jobba på förskolan själva för att se hur det ser ut egentligen om dom inte kan lita på sin egen magkänsla.
Förälder / Vårdnadshavare
6 feb 2023

🍀 ni är toppen

Nu har min lille gått där i ett år. Allt vi kan säga är en trygg förskola med pedagoger som BRYR SIG ! Vi som föräldrar är nöjda med valet vi gjort åt vår lille ! Rekommenderar verkligen ifall ni som föräldrar vill ha dagligen uppdatering om barnet och barngruppen där ni kan följa barnets utveckling individuellt med även i gruppen. Se deras dagliga aktiviteter men även hålla kontakt med pedagogerna och övrig personal precis när ni vill under dagarna.

Jätte fin ny gård på Altonagatan 🍀
Förälder / Vårdnadshavare
20 aug 2022

Tyvärr inte bra

Tyvärr är denna förskola inte bra, finns självklart vissa stjärnor i personalen MEN


Säkerheten är inte bra om man utgår från malmö stads riskbedömningar för förskolor. Exempelvis taggbuskar på utegården, stora vattenpölar i sandlådan.
Många som pratar dålig svenska av personalen
Hög personalomsättning
Utvecklingssamtal har vi endast haft 2 gånger på 2 år och man ska ha en gång per termin.
Jätte dålig info från ledningen.
Förälder / Vårdnadshavare
19 apr 2022

Trivs super

Min son älskar Lilla jag 😍
Förälder / Vårdnadshavare
13 jan 2022

Rekommenderar denna förskola

Personalen är fantastiska, de är engagerade och kreativa. Barngrupperna är mindre, vilket bidrar till att de skapar en nära relation med barnen. En trygg, liten förskola vilket är en perfekt start i livet. Alla är positiva, lösningsfokuserade och trevliga.
N/A
26 maj 2020

Mysig förskola

En liten förskola där pedagogerna är närvarande med barnen. Engagerade pedagoger.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen