Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
19 omdömen
Resultat omdömen
2.5
Medel
4
2
1
8
4

BÖRJA INTE HÄR

1.0
Elev · 24 februari 2021
Elev · 24 februari 2021
jätte dålig skola, lärarna tar folks saker och kallar en älskling m.m. BÖRJA INTE HÄR

tänk efter innan ni börjar

1.4
Elev · 23 februari 2021
Elev · 23 februari 2021
lärarna ger bristfällig undervisning och beter sig skumt, kallar en för obehagliga saker som älskling, gumman osv. Lärarna är närgångna och förstår inte behovet av personligt utrymme. Eleverna har ingen rätt att uttrycka sig och rektorn bryr sig bara om pengar, t.ex. tar man sönder något måste man betala, men de köper inte in produkten, utan behåller pengarna till andra saker.
Vid behov av hjälp behövs mycket bevis som läkare, psykolog och kontakt med rektorn så ofta får man inte den hjälp man behöver. Ibland vid inlärning behöver man ta in information helt själv och man får inte den kunskap man behöver för gymnasiet. De ger ut felaktigt betyg och resonerar kring betygen på ett orimligt sätt.
Man får inte tillräckligt med mat och oftast räcker inte maten till alla elever och maten följer ej tallriksmodellen och näringsämnen man behöver används inte i varje måltid. Under skolperioden växer hjärnan och kroppen som mest, ungdomar och barn är de som behöver mest näring.

Maestroskolan

4.7
Förälder / Vårdnadshavare · 22 februari 2021
Förälder / Vårdnadshavare · 22 februari 2021
Utmärkt skola i liten format med personal som verkligen bryr sig om alla barn. Hög kvalite på undervisningen, uppmuntrande, stödjande miljö.
13%
ger betyget bra eller utmärkt till
Åsikter och värderingar
Visa alla resultat

Börja ej här!

1.3
Elev · 22 februari 2021
Elev · 22 februari 2021
Dålig skolmat, en gång fick vi hönsfärs (som en grå pudding) dåliga lärare och de finns bara en normal lärare och hon undervisar inte ens oss och vi har inte ens en bra lärare som inte är utbildad om diagnoser och man får inte bra hjälp om man har diagnoser. De säger att de ska fixa saker men gör aldrig det. De klagar på oss och varför ska man sitta 4 vid borden i matsalen när vi sitter nära varandra i klassrummet och ej har distans. och lärarna ber en att sitta på sin plats bredvid någon när det finns lediga platser och sedan säger de på schoolsoft att vi måste hålla avstånd, dubbelmoral. Lyssnar ej på eleverna och bryr sig inte om deras mentala hälsa, fick ångest av skolan vilket jag absolut inte borde få i skolan, i skolan borde man lära sig inte få ångest av det. Det finns mer men texten blir alldeles för lång.

Bästa skolan jag någonsin gått i

4.8
Elev · 20 december 2020
Elev · 20 december 2020
Maestroskolan är en jättebra skola. Jag har gått på andra skolor och började på Maestroskolan för 2 år sedan. Jag har aldrig fått så mycket hjälp av mina lärare på någon annan skola jag gått i. Lärarna på Maestroskolan ställer verkligen upp för oss elever och vill att vi ska lyckas med våra studier. Kraven från lärarna är höga, men alla kan faktiskt klara av kraven om man pluggar. Skolan har olika studieverkstäder vilket är jättebra om man behöver extra hjälp i matte eller något annat ämne. Lärarna och rektorn visar verkligen respekt för oss elever och det finns alltid möjlighet att prata med lärarna och rektorn om man inte förstår något eller om man tycker att någonting är jobbigt. Rektorn och lärarna tar verkligen mina och mina kompisars åsikter på allvar. På lektionerna är det ordning och lugn vilket gör det lättare att lära sig saker. Jag trivs verkligen på Maestroskolan

Rekommenderas absolut inte!

1.0
Förälder / Vårdnadshavare · 9 oktober 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 9 oktober 2020
Outbildade/okunniga lärare och auktoritär hållning, i många fall över gränsen för kränkning, mot elever.

Missnöjd

1.4
Förälder / Vårdnadshavare · 24 september 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 24 september 2020
Vet inte vad jag ska säga, byts rektorn ut så kanske skolan blir en bättre

Mycket nöjd förälder

4.8
Förälder / Vårdnadshavare · 31 augusti 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 31 augusti 2020
En fantastisk skola med engagerade lärare, bra ledning.
Ordning och reda, studiero och inkluderande miljö. Mitt barn som har gått på skolan i ca 3 år har utvecklats enormt. Kan rekommendera varmt.
20%
ger betyget bra eller utmärkt till
Kritiskt tänkande
Visa alla resultat

Fruktansvärt dålig skola, varning.

1.0
Förälder / Vårdnadshavare · 20 augusti 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 20 augusti 2020
Från dag 1 har rektorn velat få bort min son. Många månader och hur mycket info som helst har dom haft men inte förberett alls. Han får inte en chans ens att vänja och lära sig. Rektorn erkände på möte att dom ej har kompetens att hantera NPF diagnoser, berättade även sekretessbelagda uppgifter om annat barn för att pressa mig att byta skola direkt, vilket tyvärr inte är möjligt, men kommer byta så fort jag kan. Hemsk skola och borde byta ut hela ledningen och göras om totalt eller stängas!

Det finns otroligt många mycket bättre skolor!

2.2
Föredetta elev · 16 augusti 2020
Föredetta elev · 16 augusti 2020
Jag gick i Maestroskolan under femman och större delen av sexan och jag är otroligt glad att jag bytte. Ett halvår efter jag bytt gick ingen av de lärarna jag hade haft kvar, ingen orkade. Hyfsat bra lokaler, men flera lärare var skrämmande, pressen var stor och jag undrar hur den inte gått i konkurs. Mina vänner som valde att gå kvar hade en ännu värre upplevelse och skulle inte heller någonsin rekommendera denna skola. Klasserna blev bara mindre och mindre, om du vill att ditt barn ska ha ett bra socialliv är detta inte skolan för dig. Visst, eleverna kom nära varandra, men den som inte passar in från början kommer inte trivas. Jag har inte tillräcklig information för att prata om de lärarna som jobbar där nu, men runt 2017 var det flera som var inkapabla och inte ville elevers bästa.

Oregistrerad skola

Skolan använder inte SchoolParrot aktivt och vi garanterar inte att de läser eller svarar på era omdömen. Jobbar du på skolan kan du läsa mer om hur SchoolParrot fungerar genom att klicka på knappen nedan.

Registrera din skola

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till skolan direkt genom att klicka på knappen nedan.

Intresseanmälan
Alphyddevägen 4, 13135, Nacka
08-55678810