Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
4 omdömen
Resultat omdömen
3.6
Bra
2
1
0
1
0

Kaos!

1.4
Förälder / Vårdnadshavare · 6 december 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 6 december 2020
Pysslingen Norrskenet Luleå. Tyvärr har jag som förälder inget gott att säga om grundskolan (7-9) här utan det kan lättast beskrivas med ett ord och det är ”Kaos”. Ledningen tar inte hand om mobbing, outbildade vikarier, nya lärare hela tiden och det känns bara totalt hopplöst. Blir att byta skola. Känns som att tidigare inlägg är vackert fabricerade med namngivna personer, ser ut att vara placerade där av någon som kan ha något att vinna på det? Håller inte alls med. Håll er undan!!!

En nöjd förälder

4.8
Förälder / Vårdnadshavare · 20 mars 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 20 mars 2020
Bra värdegrund och elevsyn. En engagerad elevhälsa. Hälsa och lust till lärande präglar verksamheten från förskola till skola. De ”fångar” elevernas intressen och bygger bra grund till elevens egen motivation. ständigt efterfrågar dialog med föräldrar för utveckling av verksamheten. Fantastisk rektor Jens P som är närvarande och lyhörd för vårdnadshavare och bemöter barnen på ett bra sätt. Kul med olika tema dagari stort och smått. De prioriterar sociala frågor och tar minsta kränkning och integritetsöverskridande beteende på största allvar. Bra med fadderverksamher på lågstadiet för att skapa god sammanhållning. Kul med 2 öppet hus /skolår. Bra aktiviteter på fritids och trevliga utflykter/friluftsdagar. Suuupernöjd på förskola och i förskoleklass. Skolgården är bättre nu och blir successivt bättre hela tiden.

Bra skola och lärare, men DÅLIG mat!

3.3
Elev · 27 november 2019
Elev · 27 november 2019
Bra skola, med små grupper (i de flesta klasser) och bra lärare. Lite tråkig skolgård. Skolmaten är INTE (!!!) bra.

Toppen på alla sätt o vis!

4.8
Förälder / Vårdnadshavare · 25 september 2019
Förälder / Vårdnadshavare · 25 september 2019
Bästa skolan som tänker utanför ramarna och gör undervisningen kul på helt annat sätt!

Oregistrerad skola

Skolan använder inte SchoolParrot aktivt och vi garanterar inte att de läser eller svarar på era omdömen. Jobbar du på skolan kan du läsa mer om hur SchoolParrot fungerar genom att klicka på knappen nedan.

Registrera din skola

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till skolan direkt genom att klicka på knappen nedan.

Intresseanmälan
Höstvägen 7, 97633, Luleå
08-4515400