Omdömen

3.6
Baserat på 16 omdömen och 121 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
9 apr 2023

Dg for life ❤️

Jag älskar vår skola, 10/10 would recommend
Elev
22 nov 2022

En väldigt skön skola.

Jag tycker att den är bra helt enkelt.
Elev
22 nov 2022

En väldigt skön skola

Älskar skolan. Jag behöver tydligen skriva mer än det så jag vill bara säga att maten nu är mycket bättre än vad det var förr.
Elev
9 okt 2022

H22

Liten skola men väldigt mysig

Väldigt skön skola, går i H22 och dom i klassen är extremt snälla. Elevkåren bryr sig om eleverna och det är väldigt tydligt i det som gör.
Elev
23 aug 2022

Estet

Slaying school

Den är slaying och bara bäst. Dock dåligt att det endast finns handtork på toaletterna och inga pappershanddukar:( men annars 10/10, luv it. 100% bästa skolan
Elev
16 apr 2022

Grafisk design

Grafisk design

Har gått grafisk design i ett år på designgymnasiet nu och det har varit både bra o dåligt. Lärarna är omtänksamma och bryr sig om varje elev enligt min erfarenhet. Väldigt förstående lärare när man mår dåligt eller inte hinner med. Ettorna är jättesnälla men äldre klasser träffar man knappt. Liten skola o små klasser men det är bara bra tycker jag. Maten har varit upp o ner men nu är den ganska bra o man kan oftast äta sig mätt. Scheman är lite konstiga då vi slutar runt kl 2 vissa dagar o kl 17 andra.

Sammanfattningsvis rekommenderar jag skolan! 💗
Föredetta elev
21 jan 2022

Hantverk textil design

Verkligen inte värt det

Extremt dålig administration, snälla lärare men de är inte särskilt intresserade av att man ska lyckas. Önskar att jag hade bytt skola i 1:an.
Elev
12 nov 2021

Textildesign

Skön vibe

Trevliga och förstående lärare som försöker hjälpa till om det blir svårt. Trevlig miljö och människor.
Elev
2 sep 2021

textil design

SÅ BRA

bra skola med trevliga elever och lärare. maten är inte jätte god men eftersom att jag har gått i lite mer än 2 veckor så hoppas vi att det blir bättre.
Elev
19 feb 2021

Modedesign

Bra lärare

Jag tycker att det är en väldigt fin skola men bra lärare. Kurserna och uppgifterna är roliga! Skulle rekommendera! Det ända är väl nu under distansen som gör de krångligare men det är självfallet inte skolans fel.
Elev
7 jan 2021

Dålig skola med fina lokaler

Lokalerna är fina men det är typ allt positivt.
Lärarna men specifikt administrationen har varit riktigt dålig i min erfarenhet. Det är nästan omöjligt att få någon bra hjälp/stöd trots skolans många hjäplärare, syvar och kuratorer och som någon som lider av ett flertal diagnoser så har jag känt mig som att jag har varit tvungen att lösa allt helt själv trots att jag redan sen i 1:an har sökt stöd på skolan.
Jag har många gånger tänkt på att byta skola under mina 3år där
Elev
10 dec 2020

Inte nöjd

Otrevliga personer, lärare favoriserar, mår inte alls bra där:/
Elev
29 nov 2020

Renoverat och ny matleverantör 2020

Stora och fina lokaler nu när det blev renoverat, jättegod mat eftersom vi bytte leverantör och typ alla lärare är snälla och vill verkligen att man lyckas och peppar en. Skönt med en så liten skola då man kommer nära lärarna och eleverna!
Föredetta elev
22 nov 2020

Heja designgymnasiet!

Bästa skolan jag gått på. Besök hemsidan för skolan och kolla om någon av deras linjer passar dig.
Elev
9 dec 2019

Skolan är inget att rekomendera

Lokalen är jättemysig med en jättebra värkstad och sylokal de flesta lärsre är bra, men maten är extremt oaptitlig och det är sällan man äter dig mätt. eleverna på skolan är ohyffsade, högljuda och egoistiska
Elev
16 jun 2019

Superbra lärare! Oengagerade elever

Lärarna är de som får mig att älska skolan. Lokalerna är fantastiska, stora och ljusa. Alla lärare bryr sig om mig och vill hjälpa mig i min personliga utveckling. Jag är mognare än de flesta eleverna på skolan och upplever att det är väldigt stökigt i klassrummen. Elever tjafsar emot lärare och stör oss andra elever som vill ta gymnaiseexamen. Som tur är skolkar många av de oengagerade eleverna och vi kan arbeta bättre då.

Maten är dålig, vilket till och med lärarna erkänner.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen