Omdömen

2.9
Baserat på 1 omdömen och 5 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
19 maj 2021

Idrott och hälsa för grundlärarprogrammet

Rekommenderas INTE!

Jag hade väldigt höga förhoppningar och förväntningar inför min tid på GIH som tyvärr visade sig vara helt fel. Förkastligt dåliga "lärare" varvas med helt fantastiska lärare, men de dåliga gjorde tyvärr större påverkan på mig. Ett exempel var att läraren tvingade mig och andra studenter att komplettera på helt ogrundade anledningar, det blev bekräftat av ansvarig hos dem. Ett annat exempel är lärarens kommenterar om barnen i video materialet som visas, t.ex. “Det här är ju då en autistisk tjej..” när det inte var relevant för undervisningen. Tycker synd om de föräldrar som gett sitt medgivande till att detta material används när de troligtvis inte vet hur det framställs. Trots upprepade anmälningar från studenter så jobbar läraren kvar och tar inte på sig något ansvar. Utöver detta är de dessutom omöjligt att nå både via telefon och mail. Att komplettera några moment har dröjt över ett år (är fortfarande inte löst) på grund av deras oförmåga att svara på mail eller i telefon. Jag skulle inte ens rekommendera min värsta fiende att plugga här!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen