Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
Jobbar du här?
Registrera och få tillgång till er skola gratis.
Registrera gratis

Omdömen

3.5
Baserat på 5 omdömen och 100 svar
0
0
0
0
0
Elev
26 mar 2021
1.9

du kommer inte trivas här !!

jag rekommenderar inte denna skolan. man blir utsatt av mobbing, ingen arbetsro i klassrummet och eleverna där är helt hemskt elaka. de flesta barnen där svär hela tiden och sedan om de inte gillar dig kommer de att vända hela skolan mot dig.
Elev
22 mar 2021
4.5

Bra skola för studieintresserade elever.

IES är inte alls som en vanlig kommunal skola där det ibland är problem med ordning och stök och annat samt aldrig blir bättre.
IES är mer som en riktig skola där barnen mår bra med en vänlig diciplin och riktiga regler samt blixtsnabb uppföljning om problem att elev inte klarar provet eller om det någon elev som stör eller bråkar. Eleverna får riktigt bra med stöd också om man har svårt för något ämne. Eleverna får inte störa eller småprata med varandra på lektionen om annat som inte hör till lektionen, då får man anmärkning som i gamla tider. Men gör de något extra bra, då får de belöningskort.

Dessutom lär de sig mer här än i vanliga skolor. Men ibland övergör kanske skolan läxor och storleken på inlämningar så det kan ta väl mycket tid för barnen att få allt klart i tid. Vi skulle ibland önska att de taggade ned något för ibland hopar det sig.

Bra för barn som på riktigt är studiemotiverade och intresserade av skolan samt att föräldrarna kan lägga en del tid på hjälpa till med läxor.
Man märker att de barn i skolan som inte hänger med, många lägger flera kvällar i veckan och helg på sportträningar och annat. Man behöver verkligen prioritera skolan framför nästan allt annat om det skall fungera på IES. Kan man inte det så bör man nog gå i någon annan skola.
Några elever som börjar på IES kan vara riktigt bråkiga och det känns som att de börjar där för att IES är sista utposten för det var kaos i deras tidigare skola eller något annat problem. De funkar inte bra att ha elever som struntar i läxor och regler på IES. Det förstör nog mer för andra än vad det gör nytta.

Till skillnad från många kommunala skolor är IES är en skola som är bra för barn som är mer intresserade av skolan än för barn som är normalt intresserade av skolan. Ungefär som det finns olika lag i idrottsföreningar för de barn som är extra intresserade och är beredda att satsa stort och det finns andra lag och idrottsföreningar för de barn som är normalt intresserade.

Skolan gör tyvärr inget vad vi har sett med klassen några större dagsutflykter eller åker någonstans med övernattning. Sådant är ofta saker man har med sig för resten av livet och det missar barnen här.

De har inga klasslistor pga. av någon regel. Men andra skolor har klasslistor med telefonnummer. Man missar en del sammanhållning och samarbete mellan föräldrar.
Förälder / Vårdnadshavare
30 sep 2020
1.6

Varning!

Lever inte upp till sin egen beskrivning av verksamheten. Vår son upplevde det stökigt på lektionerna. Han har blivit trakasserad till och med slagen utan att någon personal återkopplat till oss föräldrar.
Förälder / Vårdnadshavare
7 sep 2020
4.8

En väldigt bra skola

Bra personal som har bra struktur.
Engagerade lärare och möjligheter att stanna och få extra tid att lära sig eller fördjupa sig i olika ämnen om man vill.
Eleverna känner sig delaktiga och trygga.
Man får arbetsro , säkerhet och trygghet i den här skolan.
Elev
6 dec 2019
4.7

Den är toppen! Alla trivs!

Jag tycker den är bäst alla trivs och man blir behandlade på ett jätte bra sätt. Jag tycker att alla är med och ingen är utanför.

Jobbar du på skolan? Kom igång gratis!

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis