Omdömen

2.9
Baserat på 18 omdömen och 144 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
11 mar 2023

Väldigt mys skola

Har gått 0 - 9 och det finns jättemånga guldvärda lärare. Maten är ok och vissa kockar är supersnälla ( H bäst). Bästa 2 högstadielärarna är borta💔 men fortfarande så många engagerade och stöttande lärare! (Men såklart vissa inte så bra också) BÄSTA studie o yrkesvägledaren nånsin o bra specialpedagoger. Maria O, låg/mellan, i mitt hjärta. Nu är dagiset omgjort till nya fina lokaler också hihi
Föredetta elev
24 nov 2022

Inte bra inte dålig

Inte bra inte dålig. Gick i det sämsta klassen 6C. Tro mig du vill inte gå i denna klassen. Några bra och några dåliga lärare. Jätte dålig mat.
Elev
20 nov 2022

Rekomenderar inte

Inte så dåligt och defenetiv inte bra. Jag gick där för inte så länge eftersom jag bytte men min klass var en KATASTROF. vi hade ingen arbetsro. Lärarna var bra men maten var JÄTTEDÅLIGT. Kan säga att skolgården var bra
Förälder / Vårdnadshavare
1 jul 2022

Hög kvalitet på undervisningen

Som förälder till ett barn som går på skolan nu, samt till en tonåring som just slutat nian så kan jag ur föräldraperspektiv säga att det är en väldigt strukturerad och bra skola med hög kvalitet på undervisningen. Särskilt på högstadiet har de ett väldigt högt tempo jämfört med många andra högstadieskolor, och jag förstår att det kan upplevas som stressande för endel, men de blir också väldigt väl förberedda inför gymnasiet.

Var ett mindre lyckat lärarbyte i NO sista terminen i nian då nya läraren gick in och sänkte flera av den erfarne och meriterade tidigare lärarens betyg vilket var märkligt att hon fick göra när det var slutbetyg det handlade om, och med tanke på att hon haft dem en väldigt kort period. I övrigt har vi varit nöjda med lärarna och finns flera superduktiga och inspirerande lärare på varje stadium.
Elev
11 mar 2022

Skolan e ok ig

Jag går i den här skolan men jag tycker ändå det e jätte bra, det e bara att två i min klass e SKIT irriterande. På fotbolls planen så är det alltid bråk. Tbh dethär e en ok skola men ksk du behöver göra det lite bättre. Idk
Föredetta elev
7 feb 2022

Sämst

Sämst. Istället för undervisning tilämpas "fritt arbete" som innebär att eleverna släpps fria i en stökig miljö utan arbetsro större delen av dagen. Total avsaknad av lärararledd undervisning. Mobbning och slagsmål förekommer i princip dagligen.
Föredetta elev
20 jan 2022

SÄMST

Förjävliga lärare och skolmaten suger. Sämsta skolan som existerar.
Elev
20 jan 2022

SÄMST

Den sämsta skolan som existerar. Lärarna är förjävliga och skolmaten suger.
Förälder / Vårdnadshavare
26 nov 2021

Hög lägstanivå på Trädgårdsstadsskolan

En mycket trevlig skola med kompetenta lärare, bra skolledning och fin gemenskap.
Föredetta elev
5 okt 2021

Nej tack

dålig skola för alla, otryckt och dåliga lärare
Föredetta elev
5 okt 2021

SÄMST

dåliga lärare, dålig mat, dåliga personer, skolledningen gjorde inget åt dåligt behandlade elever och hjälpte inget alls. dålig skola ew.
Elev
14 apr 2021

SKOLAN ÄR INTE DÅLIG!

skolan är bra på att sköta problem med elever och maten är inte så dålig. Lärare följer läroplanen och gör undervisningen rolig för eleverna
Förälder / Vårdnadshavare
3 nov 2020

Mycket bra skola!

Ren fin skola med bra lärare och övrig personal. Trygg miljö med ett kontinuerligt värdegrundsarbete. Hög studiemotivation bland eleverna och höga meritpoäng. Bra skolmat. Bra syv och Elevhälsoteam. Både kurator och psykolog finns. Skolan har 100 % behöriga lärare. Skulle lätt vilja ha mina barn på den här skolan.
Förälder / Vårdnadshavare
20 sep 2020

Bra skola

Jättefin skola med bra lärare och bra skolledning. Trevliga elever som är övervägande studiemotiverade.
Elev
20 feb 2020

Fantastisk skola

Fantastisk skola, snälla lärare som lyssnar om man vill säga något, maten e oftast ätbar och det är en stor skola med lärare som man kan säga vad som till.
Förälder / Vårdnadshavare
17 feb 2020

Rekommenderas ej

Otrygg skola, lärare och skolledning följer inte läroplanen och skollagen. Många elever är hemmasittare, det finns inget stöd för elever som behöver extra anpassningar och särskilt stöd och inga extra utmaningar för de elever som behöver det.
Elev
16 feb 2020

Grymmaste skolan

Skolan är grym, undervisningen är bra, Lärarna lyssnar om man vill prata. Maten är inte den bästa men den är nästan alltig ätbar (enligt mig)
Föredetta elev
3 dec 2019

Rekommenderar inte

Maten suger, lärarna suger, undervisningen suger PUNKT
Dymmelkärrsvägen 33, 14650, Tullinge
Ann-Chatrine Bolmgren
072-7292290

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen