Omdömen

3.3
Baserat på 7 omdömen och 57 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
6 okt 2023

Bra lärare!

Bra lärare och ledning! Trivsam miljö.
Elev
12 feb 2022

Gymnasiet Gripen

Var försiktiga om ni funderar på att välja det här gymnasiet, som nu kallas för Gymnasiet Gripen. Skolan är en rätt så tråkig miljö, inget här sker som aktiviteter och en stor del av eleverna i skolan tar inte skolan seriöst. Något som går till er som siktar högt och vill göra olika aktiviteter, eller som bara vill gå i en skola där många av eleverna tar skolan på allvar. Hursomhelst, för att fortsätta på ett mer objektivt sätt så har vaktmästaren sagt och gjort rasistiska saker, favoriserar andra samt så har rektorn inte brytt sig eftersom att de arbetar mycket tsm. Däremot så är skolan inte bara detta! Utan flera av lärarna är engagerande, bryr sig mycket om eleverna på både en hög utbildningsnivå och deras mående, något som tydligt går att märka. Alla elever får mat-kort för att kunna äta, det är ett par olika ställen i området som går att välja mellan när man ska äta.

Till er som är mycket introverta eller t.o.m. anti-sociala rekommenderar jag skolan till, men för er som är motsatsen till det hänvisar jag att gå i en annan skola. Och som sagt, ni som tar skolan på allvar och vill gå med elever som presterar hårt och siktar hårt, borde välja ett annat gymnasium.
Elev
20 maj 2021

Så fin skola.

Så fin skola. Allt är nytt. Stora klassrum.
Elev
14 dec 2020

Sveriges bästa gymnasieskola

Suverän skola som ger massor med möjligheter, om du vill gå i en skola där du snabbt och enkelt kommer att passa in så måste du bara söka in till 4ans gymnasium. I 4ans gymnasium bidrar alla elever, samt läraren till en superbra studiero och arbetsro. Hur som helst garanterar jag att ni har dom bästa tre åren av era unga liv i denna skolan :) Välj smart = Välj 4ans
Föredetta elev
4 nov 2020

Mysig

Världens mysigaste skola.
Elev
30 apr 2020

4ans Gymnasium

Skolan kan bli bättre
Elev
8 jan 2020

Mycket dåligt

Dåligt Miljö och tråkiga elever.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen