Omdömen

3.9
Baserat på 34 omdömen och 270 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
27 jul 2023

EL BRA

Jag har gått där bra gymnasiet
Elev
26 jul 2023

Teknik

Helt okej

Den är okej!
De flesta lärare är bra men inte alla.
Maten är dock ingen höjdare!
Elev
10 jun 2023

Lärare

Min mentor tar inte mitt mående på allvar och la istället skulden på mig. Annars tycker jag lärarna är bra! Inget rolig skola om man gillar frst och nattliv men annars är det helt okej
Elev
9 feb 2023

Rektorns beteende

Lärarna är underbara. Maten kan diskuteras. Rektorn däremot är så fokuserad på pengar och att se bra ut att hon väljer att lägga ner långvariga traditioner precis innan studenten ,lägga ner linjer som inte finns på andra närliggande gymnasium samt uppsägning av lärare som faktiskt påverkar elever och elevers betyg positivt. Varje gång kommer en ursäkt som inte alls stämmer överens med verkligheten. Lärare från olika linjer har uttryck flera gånger över hur rektorns beteende är oroväckande. Tack för mig!
Elev
1 dec 2022

Äcklig mat

Maten är verkligen usel, lärarna är ok!
Elev
24 okt 2022

Natur

Najs skola

Najs lärare, skönt folk, meh mat men är ok Ica är 5 min bort
Elev
13 okt 2022

Barn och fritid

Omdömen om min gymnasie skola

Det finns bra lärare och sämre lärare. Det finns en äcklig lärare som inte kan lära ut. Maten suger och miljön hade kunnat vara bättre. Men det är sköna elever och en najs cafeteria, ett bra läge och som sagt vissa lärare är bra
Elev
5 okt 2022

Natur

Åva bäst ingen protest!

Åva är en säker miljö där man kan utöva sina kunskaper med andra personer. #älskaåva
Föredetta elev
30 sep 2022

Rekommenderar!!

En väldigt trevlig skola med snälla och engagerade lärare. Det märks tydligt att lärarna gillar sitt jobb. De anpassar sig väldigt mycket till elever. Man kan komma som man är till skolan utan att bli dömd på något viss. Om nånting händer så finns lärarna där för en. Men om det inte händer nånting så känner man sig lite som en i mängden och man inte riktigt syns. Lokalerna är helt okej, man får en känsla att det är en kontorshus med vita väggar. Man skulle kunna sätta upp mer tavlor m.m på väggarna både i korridorerna och klassrummen. Maten är inte ens ätbar och det blir ofta väldigt trångt i matsalen. De jobbar väldigt mycket mot frånvaro, men deras frånvaro system är lite konstigt. Du får max vara borta ca 2 dagar på en 5 veckors period. Om du är borta mer än det så räknas det som att du har en ”hög” frånvaro. Men skolan är i överlag bra och man går ofta från skolan med ett leende på läpparna. Rekommenderar!!
Elev
29 sep 2022

Teknik

Teknik elevs åsikter

Rätt bra skola, lång kö till matsalen, helt ok schema, vissa bra lärare andra skumma
Elev
19 sep 2022

Medel

Om du tycker om samhällskunskap är detta verkligen inte rätt ställe att gå, gillar du teknik och natur är det en väldigt bra skola. However, SAM linjen är ganska dålig, endast ett fåtal lärare är bra. De flesta är dåliga på att ge stimulerande undervisning speciellt om du är bra på ämnet. Tänk verkligen igenom vad du vill göra innan du väljer denna skola.
Elev
28 aug 2022

Teknik

Don’t judge a book by its cover

Bra studiero och atmosfär genom hela skolan. Lokalerna är gamla och fula, vilket drar ner betyget, men det som finns i betongklossen är långt bättre. Bra lärare (med undantag naturligtvis), bra mat och rimliga scheman.

Jag är mycket nöjd.
Elev
22 feb 2022

Barn och fritid

Värsta skolan

Sämsta skolan någonsin, tar bort dom bra lärarna och lämnar eleverna med olika vikarier för varje vecka. Hatar maten och otrevlig rektor.
Elev
12 dec 2021

Teknik

Trevlig skola

Har nu gått på Åva i 1,5 år och är väldigt nöjd. Skolan har sköna människor och bra sammanhållning i klasserna. Tyvärr har maten blivit sämre än förra året. Lärarna är ett stort plus, de har stor yrkeserfarenhet inom sina ämnen och är väldigt kunniga och engagerade. Så jag skulle absolut rekommendera Åva!
Elev
28 nov 2021

Samhäll

skolelev

Jag har nu gått i åva i snart en termin och jag trivs så bra. Lärarna är kunniga i det de gör och klassen jag går med där är alla sköna.
Elev
7 okt 2021

Samhäll

Helt ok

Bra lärare men maten är oätlig nästintill varje dag. De säger att man ska vara mätt men jag kan säga det är man inte alls när man går i skolan.
Elev
3 okt 2021

Bra skola

Jag tycker den är bra för den är bra
Elev
22 sep 2021

Åva rekommenderar inte

Jag har haft en så bra upplevelse med min klass och lärare. Verkligen så kunniga och underbara lärare. Men såklart så finns det negativt med åva. Nu när jag går i tvåan bestämmer dom sig för att lägga ner min linje. Min linje blev aldrig prioriterad eller uppskattad. Så synd då det är så bra lärare och en bra skola i allmänhet men rektorn har gjort mig så besviken.
Elev
18 sep 2021

Samhäll

Superbra skola

Jag går sam och är väldigt nöjd! Lärarna är jättebra och så snälla. De är en skön miljö i skolan också!
Föredetta elev
9 feb 2021

Teknik

Åvaskola

Tre fina år på en bra skola
Föredetta elev
6 feb 2021

Åva omdöme

overall bra skola, kunniga lärare och ok mat. många elever vilket kan vara både bra och dåligt, stora klasser. Vi hade sällan mentorstid, hade kunnat jobba mer på sammanhållningen i klassen. Lärare är alla kunniga, men varierar stort hur anpassningsbara de är inom sina ämnen.
Elev
24 jan 2021

Riktigt bra

Väldigt bra och proffsiga lärare, maten är bra, lokalerna är rymliga.
Elev
11 jan 2021

mycket bra åva

Går natur och har jättebra lärare. Mysig skola och god mat. Rekommenderar verkligen!
Elev
21 dec 2020

Öva gymnasium

Jag tycker att det är en bra skola. Väldigt bra känslor. Alla är välkomna och uppskattade.
Elev
14 dec 2020

Att vara egen uppmuntras på ÅVA

Superbra skola där man känner sig väldigt välkommen att vara precis vem man är. Känner att jag skulle kunna komma som en sopsäck och andra hade tänkt ”you do you if it makes u happy”. Väldigt unika och trevliga människor, både elever och lärare.
Elev
22 nov 2020

99% rätt med skolan

Väldigt bra lärare med undantag för ett fåtal rötägg. Fräscha lokaler och korridorer. Maten har lite att önska. Men i övrigt så är skolan bra på alla punkter.
Elev
31 okt 2020

Bra skola där man slipper pendla

Så länge vi är i skolan är utbildningen otrolig. Tekniklärarna brinner för ungdomar och att hjälpa de utvecklas. Under min tid har jag endast haft en dålig lärare. Köket anstränger sig för att göra bra mat. Maten kommer högre än Enskilda i flera tävlingar.
Elev
21 feb 2020

Glädje

Älskar skolans miljö och människor, damen som springer runt och sprider glädje får mig att vilja socialisera mig med främlingar. Åva är den skola som folk inte kritiserar dig beroende på utseende, man kan komma i pyjamas. Allt är jätte bra dock lite jobbigt med så många trappsteg
Elev
16 feb 2020

Bästa gymnasiet

Älskar verkligen Åva. En utmärkt skola med underbara lärare. Finns alltid hjälp att få, skolan arrangerar många aktiviteter under året
Elev
14 feb 2020

Bra skola

Bra skola med för det mesta bra lärare. Biblioteket är något man bara kan drömma om och till och med skolmaten är relativt bra!
Visar 30 av totalt 34 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen