Omdömen

2.6
Baserat på 11 omdömen och 90 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
5 jul 2024

Inte bra skola

Inte så bra alls, det finns få lärare som faktiskt tar tid att lyssna och inte avbryta med " men nu var det inte med meningen" och " det är inte så som du säger". De säger att vi kan prata med de och så men nästan alla lärare är upptagna elr tycker att det är små grejer. Jag har behövt gå till rektorn pga folk som utsätter andra för sexism, racism och mobbning. Detta är inte okej och det är inte en trygg plats att vara på med tanke på att jag är där mer än halva mitt liv! Jag vill se förändring kring det här. Många body shamear och säger taskiga saker. Mina tankar kring denna skola, hoppas på förändring. PS Allt är inte dåligt, rastgården är bra men det jag tidigare skrev är inte okej.
Elev
5 jul 2024

Kränkande skola

Dålig mat. Mobbning och kränkning även rasism som ingen lärare tar på allvar.
Sexism höga krav. Man kan inte prata med en lärare för man vet att dem inte lyssnar. Och kuratorn säger att dem ska skicka meddelande om att man har varit där , liksom jag skulle prata med mina föräldrar om jag ville att dem skulle veta.
😠
Föredetta elev
13 jun 2023

Helt okej

Nice har gillat skolan nästan hela tiden om du gillar fiskpanetter är det en skola för dig snälla sluta servera det tack och kommer sakna min klass hade Anna T gilla henne i 5,6
Elev
31 maj 2023

Ganska nice

Sista året är bäst håll ut, älskar ängbyfaklan väldigt bra EHT. Snälla lärare för det mesta har inte lärt mig multiplikationstabeller. Så plugga hemma om ni går i 3an
Föredetta elev
16 maj 2023

Tjenare

Jag gick på Ängby i 3-4 år (2013-2017) om man nu räknar förskoleklass. I alla fall så tycker jag att skolan var sådär. Deras så kallade "gränser"(alltså målade träd) är ju helt värdelösa. Och jag slår vad om att en pedofil eller vad. Hade haft det hur lätt som helst att kidnappa småbarn om det inte var lärare i närheten (för att hela skolan är omgiven av skog). Vilket var nära och ske en gång. Vilket ledde till att skolan behövde varna alla elever om det. Och sedan kan vi inte glömma bort att den här skolan har utsatts för en hel del stölder av datorer och gitarrer. Vilket har ju lett till att de skaffade sig kameror senare. Men inte till ingången av någon jävla anledning. Vilket ledde till att från vad jag hört. Gjorde att skolan ändå blev rånad igen. Och sedan kan vi inte glömma vandalismen som tex nedbränningen av fotbolls planket RIP. ärligt talat så tycker jag att man borde förbättra säkerheten på skolan. Genom att bygga stängsel och se till att barn inte kan ta sig till just "klippiga berget" för att det finns stor risk. Att de just kan bli rejält skadade. Om just något dåligt skulle ske som att de tex tappade balansen eller halkade på mossa eller is. Jag förstår fortfarande inte varför man har ej sett till att åtgärda det. Och sedan kan vi ju inte glömma skolan själv som har på tok för mycket elever. Speciellt i klassrummen vilket gör det hela till en väldigt stressig skolmiljö. När det är upp till typ 30-31 barn som är inklämda i sådant litet utrymme. Och de vore bra om det fanns just fler lärare för 1 klass. Istället för En lärare som bara håller koll på allihopa. Och sist men inte minst den djävla bommen utanför ingången till korsningen. Vems jävla idé var det att JUST placera den där??? Hade ni bly och arsenik i skallen eller vad?? För att alla använder just den vägen för att ta sig till jobbet eller hem. Och det är jävligt korkat att bara blockera den vägen vilket tvingar cyklister och andra att ta parkeringen vilket gör det farligt för dem om en bil kör ut. Ni kunde ha åtminstone flyttat den närmare skolan så att de inte hade påverkat någonting men nej det gjorde ni ej. Fy skäms på er. Dock tycker jag synd om er att ni inte har fått den renovering som ni har behövt på länge. Som att tex skaffa er en hemkunskaps och bildsal för er skola istället för att tvinga barn att vara tvungna att ta sig från Ängby till Thunman. Och att få bättre klassrum med mer rumm och plats för en mindre stress-sam miljö. Och förresten se till att man inte kan ta sig upp på era tak hur enkelt som helst. Jag har ingenting direkt mer och säga tack och hej.
Föredetta elev
2 sep 2021

njaaa

Inte bra alls, mobbning som ingen lärare bryr sig om, dålig skolmat, inte bra lärare, starka gruperingar och dålig arbetsro o ordningsregler. Bra med ängbyfacklan och mycket skog dock.
Föredetta elev
11 maj 2021

Fy...

Den är hemsk, bara mobbning som inte lärarna gör något åt och äcklig skolmat.
Förälder / Vårdnadshavare
3 maj 2021

Skolan rekommenderas!

Liten skola, små klasser, anpassningar görs för elever som behöver det. Trevlig personal. Det arbetas mycket med grunder, vilket är superviktigt för att kunna lära sig mer framöver. Det är fantastiskt att skolan är omringad av naturen och att det inte finns några bilvägar runt skolan.
Elev
30 nov 2019

Hemsk skola

Man blir mobbad aldrig bra mat lärarna bryr sig inte.
Elev
30 nov 2019

Börja inte där!

Inte bra lärare aldrig bra mat och man kan bara gå till 6:an. Bra me ängbyfacklan iallafall (sök på ängbyfacklan på Google för info)
Elev
6 okt 2019

Skola nära naturen

Perfekt skick att gå i. Liten och mysig. Nära till skogen. Super bra lärare

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen