Omdömen

3.3
Baserat på 6 omdömen och 54 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
2 jun 2020

Börja där

Bästa skolan jag har bara gått där i några dagar men dom vet mer om mig en min gamla skola. Min gammal skola vet mindre om mig på 1,5 år och min nya vet mer om mig på några dagar.
Elev
6 jan 2020

Du är adopterad //Din mamma

Det är värsta kaos skolan asså hah, i ena stunden så slår två personer ihjäl varandra och i andra så sitter folk och röker in plain sight. Men jag ska inte klaga för att det är ganska underhållande.
Elev
5 jan 2020

.......nejenejenejeje

bra lärare men eleverna här är katastrofala. Varit mobbad i tre år av samma personer, Ängetskolan bara tar in en massa problem-elever som förvärrar andras skolgång.
Elev
11 nov 2019

Väldigt bra skola

Jag tycker skolan är superbra har inte gått där så länge en men tycker jag trivs bra. Den ända dåliga saken är väll att i min klass är det 3 som gör så att arbetsron inte funkar så bra. Men annars en utmärkt och bra skola rekommenderas
Förälder / Vårdnadshavare
7 sep 2019

Ängetskolan

Denna skulle hjälper inte barn med någon mental/fysik sjuk dom....dom låter barn stå å röka ute på skolgårdar och gud vet vad dom gör i skolan
Elev
4 sep 2019

Helt okej

Lärarna är otroligt bra.
Men var det någon som glömde resten??
Vissa av klassrummen blir så otroligt varma att det knappt går att vistas där.
Och ute miljön? Har de ens tänkt på att personer äldre än 7 kanske också vill vara ute. Det finns ingenting verkligen ingenting klätterställningen är förbjudet område för alla i 7-9 på sidan vid F-3 får man inte heller vistas för att det är deras område.
De ända som har hänt är att de har satt en barack på de ända ställe man fick vara på.
Vi kommer inte ens kunna åka skridskor på vintern och varför?? Jo därför att de nu äntligen ha tagit bort ängen bestämt att de ska bygga något annat på den pyttelilla fotboll/skridsko plan vi har.
Men tydligen går det inte heller att spola en liten del av den övre planen. Lan de inte bara ta vatten från idrottshallen?

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen