Omdömen

4.5
Baserat på 32 omdömen och 280 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
29 apr 2024

perfekt

Jätte bra skola, bra elever och bra lärare
Elev
2 mar 2024

Kärlek och respekt för alla elever

Omsorg och lärande hand i hand...
Elev
26 okt 2023

Skolan har dålig skolmat

Skolan har dålig skolmat, Insekt problem i omklädnings rummet och dåligt dator nätverk
Förälder / Vårdnadshavare
17 sep 2021

En helt fantastisk skola!

En helt fantastisk skola som på sikt räddar liv. Kompetent, empatisk och kunnig personal som verkligen tar sig tid för elev och förälder. Min son hade det verkligen tufft i sin förra skola tills han kom till Ängkärrskolan. Här känner sig trygg och sedd. Han chanser till godkända betyg har stärkts enormt.

Det borde möjliggöras flera sådana här skolor i landet!
Förälder / Vårdnadshavare
28 jul 2021

Bra skola och kul att gå till skolan!

Vi är jätteglada att vår dotter fått möjligheten att gå på Ängkärrskolan under högstadiet. Skolan/ lärare och ledningen har varit väldigt lyhörda och har styrt upp undervisningen så att det passat alla elever. Även under pandemin har det fungerat väldigt bra. Vår dotter har gått till skolan varje dag och tyckt det skulle bli jättekul, det tycker jag är ett bra betyg från en tonåring!
Förälder / Vårdnadshavare
30 jun 2021

Bästa skolan

Ängkärrskolan var räddningen för vår son! Efter år av kaos i den kommunala skolan så fick han komma hit. Det blev ingen dans på rosor, men mentorerna och resurserna gav aldrig upp. En son som har haft mycket problematik fick all resurs som han behövde för att klara av skolan! All hjälp allt slit som skolan gjort för min son för att han ska klara av skolan gjorde att han klarade av att få betyg!
Dom gav aldrig upp och såg till att sonen tillslut älskade skolan igen. Tack Ängkärrskolan för att ni finns och ingen vanlig skola klarar av våra barn med behov som ni gör! Ni ska ha alla hjärtan och kramar i värden för att ni kämpar för våra barn!
Förälder / Vårdnadshavare
23 jun 2021

Bästa skolan

Att få en plats på Ängkärrskolan blev räddningen för dottern! Att komma från en ”vanlig” skola där hon inte fick den hjälp hon behövde och där hon fått utstå alla möjliga nedlåtande kommentarer om att inte vara lika bra som alla andra är det som att ha vunnit högsta vinsten! Borta är den tysta tjejen med uselt självförtroende och istället har vi nu ett barn som faktiskt vill gå till skolan igen. Alla som arbetar på Ängkärrskolan förtjänar en medalj för det fantastiska arbete de gör!
Förälder / Vårdnadshavare
23 jun 2021

Livsavgörande för oss!

Vi har nu vår andra son i Ängkärr och vi är så tacksamma för att de finns och att vi hittade dem. Efter många år med hemmasittning och låg energi har vår äldsta son precis klarat sitt första år på gymnasiet med godkända betyg - dit hade han ALDRIG kommit utan Ängkärr. Vår yngste son har gått från ständiga problem och halva dagar i sin tidigare skola till att ha kompisar och självmant satsa för att försöka bli ingenjör! ALLA på skolan är med på tåget och ställer upp när det är en jobbig dag eller kraften tar slut. Som luttrad förälder till barn med ADD så väntar man ju dessutom hela tiden på nästa bakslag men regelbundna möten och löpande information skapar trygghet. Eva med sitt helt fantastiska team är en av de sakerna som helt förändrat vårt liv som familj! (Ps. sonen tvingade mig att inte sätta 5 stjärnor på skolmaten...)
Elev
22 jun 2021

Bästa personalen!!!

Jag har svårt att vara i skola och offentliga miljöer. På Ängkärr får jag hjälp av spec, lärare och rp att orka med skolan. Personalen prioriterar och tar hänsyn till våra svårigheter och hjälper oss utifrån det som är svårt för var och en. Jag hade resurs på min gamla skola, men det hjälpte inte. Allt var för rörigt ändå. Här får jag alltid reda på vad som ska hända under en dag och det gör att jag orkar lite mer. Hade inte klarat skolan utan den här personalen som varit runt mig i flera år.
Förälder / Vårdnadshavare
22 jun 2021

En resursskola som verkligen fungerar.

Utan Stiftelsen Nya Ängkärrskolan tror jag inte att min dotter hade gått i skolan. Till Ängkärrskolan vill hon gå, även om det är en utmaning. Hon får möta vuxna som har tid, som lyssnar och hjälper henne med det som hon tycker är svårt. Skolan har en långsiktig plan för att hjälpa eleverna utvecklas som saknas i andra skolor. Där är resurserna bristfälliga, skolmiljön tuff och tempot högt.
Magdalena Lundqvist
Förälder / Vårdnadshavare
22 jun 2021

Ett lyft för hela familjen

Vi är otroligt tacksamma för Ängkärrskolan!

Vårt barn hade helt tappat livlust, för att inte tala om lust till skola och var hemmasittare (med dyslexi och adhd.)

-All personal är engagerad och känner igen barnen
-Undervisningen anpassas till vårt barn (som numera vill lära sig!)
-Små grupper med noga sammansättning
-Eleverna lär sig prata om känslor och svårigheter
-Personal ser alla barn och motverkar eventuell mobbning direkt
-Konkret, snabb och tydlig återkoppling till oss föräldrar om något händer!

En enorm utveckling på bara ett år! Nu mår hela familjen bättre!
Förälder / Vårdnadshavare
22 jun 2021

Världens bäsa skola

Min dotter gick i "vanlig" skola och fick ingen support eller stöttning och självförtroendet var på absoluta botten, I denna med skola med specialpedagoger/lärare som har egen erfarenhet såg man till att alla blev sedda och att gemensakapen mellan elever finns och nu med nya vänner för livet.
Hon gick från en trasig själ och ingen framtid till att ha en framtid.
Jag kan starkt rekommendera Ängkärrsskolan, jag önskar att det finns fler skolor av samma kaliber och med så engagerad personal. Min familj kommer evigt vara tacksamma
Förälder / Vårdnadshavare
3 maj 2021

Bra skola

Fantastisk skola
Med små klasser och bra personal
Förälder / Vårdnadshavare
1 maj 2021

Ängkärrskolan är suverän

Efter att i många år inte fått rätt stöd i sin första skola pga sin mycket grova dyslexi, så fixar vi nu läxor i franska revolutionen och atomernas uppbyggnad. Tack vare bra anpassat sammanställt material, stöd med skrivning och möjlighet till att visa sina kunskaper muntligt så får mitt barn äntligen kunskap och undervisning. Ängkärrskolan är suverän och mitt barns räddning!
Förälder / Vårdnadshavare
27 apr 2021

Skolan som räddat våran son skolgång

Den bästa skolan som finns.
Elev
1 apr 2021

Bästa skolan

Sveriges bästa skola. Lägg inte ner den. Jag mår så mycket bättre idag. Det går inte att beskriva lärarna hur bra dom är.
Elev
1 apr 2021

Skit bra skola

jätte bra skola som har hjälpt mig under min skolgång. jag skulle inte haft dem betyg jag har idag och jag skulle förmodligen inte vara i skolan om inte ängkarrskolan fanns.
Elev
1 apr 2021

skolan

Jag tycker att det är en jättebra skola och jag hade inte klarat det utan dem och har vart ett jätte bra stöd
Elev
1 apr 2021

vill ha mobil

skolan e okej men den skulle va bättre om vi fick ha våra mobiler
Elev
1 apr 2021

Världens bästa skola

Världens bästa skola. Lägg inte ner skolan. Jag mår så mycket bättre. Ny får man för engångs skull
Elev
1 apr 2021

bra skola

Jag tycker skolan är jätte bra för att man får den hjälp man behöver tillskillnad från mina andra skolor. tycker lärarna är väldigt snälla och hjälpsamma om man verkligen behöver hjälp med något
Elev
1 apr 2021

den måste vara kavar

bäsat skolan, fick godkänt i alla ämnen på typ 1 år. skulle aldrig ha klarta det i vanliga falla.
Elev
1 apr 2021

Bästa skolan

Bästa skolan. Utan Ängkarrskolan så skulle jag inte gått till skolan och knappt klarat av den. Skolan är jätte viktig för dem som har osynliga funktionsnedsättningar.
Elev
1 apr 2021

Bästa skolan!

jag älskar den här skolan. den har räddat min skolgong och fott mig må bra igen. utan den här skolan skulle jag nog inte mott såhär bra som jag mår idag, TACK!
Förälder / Vårdnadshavare
11 feb 2021

Toppenskola

Jättebra skola.
Engagerade lärare och fantastiskta stödpersoner runt eleven. Liten skola så alla känner alla.
Förälder / Vårdnadshavare
10 feb 2021

Toppen!

Anpassning, kompetens och flexibilitet. Precis det vi önskar.
Förälder / Vårdnadshavare
10 feb 2021

En plats för individuell utveckling

Ängkärrskolan har blivit en plats för vårt barn där hen kan känna samhörighet och trygghet. En utmanande anpassad undervisning som lockar till lärande. En placering på skolan har givit vårt barn en chans till utbildning. Något den kommunala skolan inte kunde tillgodose.
Förälder / Vårdnadshavare
10 feb 2021

Toppen!

En fantastisk skola med fantastisk personal som har hjälpt mitt barn till en fungerande skolgång från ingen skolgång alls!
Förälder / Vårdnadshavare
10 feb 2021

Skolan som räddat min son

Skolan har räddat vår sons skolgång. All heder och kramar till alla lärare, resurser mm som jobbar på denna skola och varje dag hjälper våra barn!!
Förälder / Vårdnadshavare
10 feb 2021

Bomma 5

Min son har fått ett lugn och han har fått tillbaka sin livslust. En chans att visa att han kan och en känsla av att han är värd något. Engagerade och trevliga lärare.
Visar 30 av totalt 32 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen