Omdömen

2.9
Baserat på 10 omdömen och 79 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
23 apr 2024

Slutade från skolan i ren exil

En riktig skit skola med mycket mobbing och lärare som skiter i vad man säger. Lärarna skriver fel på proven och när man försöker rätta till så blir lärarna arga ( säger till vänligt)
Elev
23 apr 2024

Slutade från skolan i ren exil!!!

En riktig skit skola med mycket mobbing och lärare som skiter i vad man säger. En lärare skriver fel på proven och blir arg när man försöker att rätta till felet(vänligt)
Elev
10 dec 2023

Ett bra ställe att spendera 10 år på

Har gått från förskoleklass och går nu i 9an på Akers. Överlag så tycker jag om skolan mycket och har alltid gjort. Det är bra lärare som man bildar ömsesidig respekt med i det flesta fall (finns en lite trött å gammal fritidsfröken som få gillar). Lärarna är bra och ger rimliga betyg och vi är den skola med högst snittbetyg i hela kommunen. Skolmaten är väldigt bra då vi har egen kock och vi får alltid en salladsbuffé och ett vegetariskt alternativ. Skogen är en del av skolgården och vi fick tidigt lära oss om bl.a allemansrätten och överlag respekt. Inomhusmiljön på det gamla huset, alltså åk 5-9 huset, är lite sådär. Det är väldigt små hallar och med en skol-regel på att man inte får ha skor inomhus så det blir väldigt trångt när man ska till och från raster. Det finns lite för få sittplatser i cafeterian och vissa element i högstadiets klassrum fungerar inte ibland, det händer även att de är av under natten vilket gör att om du har första lektionen en vintermorgon i ett visst klassrum så kan det vara knappt 15 grader. Då skolan är så liten och man går med samma klass från förskoleklass så blir man väldigt tajt med sin klass och alla kan vara med alla. Vår nuvarande rektor är den bästa på länge men har fortfarande brister när det kommer till att bl.a hantera komplexa situationer på skolan som mobbning och liknande, vår alldeles fantastiska kurator täcker dock upp för de bristerna. Flera av skolans traditioner har tyvär de senaste åren försvunnit lite men en av de som fortsätter att hålla dom vid liv är en av våra fantastiska musiklärare som vann kommunens bästa lärare. Överlag så kommer det har varit ett par bra 10 år!
Elev
16 feb 2023

Medioker

Skolan var okej, blev medioker och har lärare som favoriserar. Sedan så har kocken som bytts ut och har blivit bättre för de flesta men det vegariska är i vissa fall oätligt.
Förälder / Vårdnadshavare
3 feb 2022

Barnen blir sedda och hörda

Som rubriken säger, barnen blir sedda. Vi får veta hur våra barn har det om dagarna och om det händer något speciellt under dagen (både positivt och negativt) så ringer/mailar mentorn och berättar det samma dag.

Vi är väldigt nöjda och har möjligheten att få påverka/önska saker och ting när det är föräldrarnas Akersråd vilket även barnen har några ggr per termin där en elev är representant för. Toppen!!

Lärarna går även ett antimobbningsprogram ~ Olweus programmet vilket verkar jättebra!
Föredetta elev
24 jan 2022

Åsikter från gammal elev

Har både bra och dåliga minnen från min gamla högstadieskola. Framförallt så tar jag med mig min gamla NO lärare och min Svenska lärares värderingar och lärdomar. Tyvärr mycket tråkiga lokaler och mycket resurser läggs på annat än eleverna. För mig var det ”för litet” med en högstadie skola som saknade parallellklasser
Föredetta elev
6 okt 2021

Jag tycker att den är jättebra!!

Jättebra!! Går på Akers och tycker om lärarna! Skolgården är väldigt fin. Det ända jag tycker hade kunnat förbättras är att skolan hade kunnat få bli större (bara vad jag tycker)❤️
Föredetta elev
3 dec 2019

Rekommenderar inte till någon

Riktigt dåligt. Lärarna favoriserar grovt och är allmänt otrevliga, skolan har bara blivit sämre och sämre. (min åsikt)
Elev
29 nov 2019

Jag rekommenderar inte att börja på denna skola

Har gått här sen f:an å skolan blir helt ärligt bara sämre och sämre, lärare bytts ut, vissa är skit. Alla traditioner vi har, som vi säger att vi vill ha kvar tas bort. De lägger alla aktiviteter på föräldrarnas axlar.
Vet helt ärligt inte hur denna skola kommer se ut om några år ( om den ens kommer vara kvar ahhah)
Elev
5 jun 2019

Skolan är väldigt bra

Jag har gått där sen f:an o gillar den

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen