Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
Jobbar du här?
Registrera och få tillgång till er skola gratis.
Registrera gratis

Omdömen

3.9
Baserat på 3 omdömen och 53 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
26 apr 2021
5.0

Rekommenderar stark

Väldigt nöjd med personalen,små grupper. Min dotter trivdes verkligen bra .
Rekimmenderar stark
Förälder / Vårdnadshavare
16 dec 2020
4.6

Nöjt barn, nöjda föräldrar, bra förskola

Vårt första barn började på Albotorget för 3 år sedan. Förskolan var vårt femteval (dess inklusion var avhängig närhet till bostaden samt en stor, fin gård) och skepsisen var ett faktum inför skolstart. En skepsis som visade sig fullständigt ogrundad.

Det här en bra förskola. Lärare som engagerar sig och är duktiga. Lyhördhet inför synpunkter och ett bra fokus på att lära barnen hantera känslor, relationer och gruppdynamik. Theresa bör särskilt lyftas fram. Hon var den som från intro.samtal ett par veckor innan skolstart, genom inskolning, till första terminsslut, tog särskilt ansvar för att W skulle trivas och gjorde det exemplariskt. Även Elina, Odd, Fanny, Camilla och Per förtjänar omnämnande för utmärkta insatser.

Vi hämtar en glad, trött, lerig unge som mestadels ätit bra och oftast lärt sig något nytt som filosoferas över vid middagsbordet - och det är väl exakt det du vill ha ut av förskolan?
Förälder / Vårdnadshavare
11 feb 2020
3.3

Ok förskola med stabil personal

Goa, trygga, stabila pedagoger som barnen gillar.
Rätt dålig mat, lite slarvigt med ytterkläder och lite bristande koll ute.

Jobbar du på skolan? Kom igång gratis!

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis