Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
2 omdömen
Resultat omdömen
3.7
Bra
1
1
0
0
0

Nöjt barn, nöjda föräldrar, bra förskola

4.6
Förälder / Vårdnadshavare · 16 december 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 16 december 2020
Vårt första barn började på Albotorget för 3 år sedan. Förskolan var vårt femteval (dess inklusion var avhängig närhet till bostaden samt en stor, fin gård) och skepsisen var ett faktum inför skolstart. En skepsis som visade sig fullständigt ogrundad.

Det här en bra förskola. Lärare som engagerar sig och är duktiga. Lyhördhet inför synpunkter och ett bra fokus på att lära barnen hantera känslor, relationer och gruppdynamik. Theresa bör särskilt lyftas fram. Hon var den som från intro.samtal ett par veckor innan skolstart, genom inskolning, till första terminsslut, tog särskilt ansvar för att W skulle trivas och gjorde det exemplariskt. Även Elina, Odd, Fanny, Camilla och Per förtjänar omnämnande för utmärkta insatser.

Vi hämtar en glad, trött, lerig unge som mestadels ätit bra och oftast lärt sig något nytt som filosoferas över vid middagsbordet - och det är väl exakt det du vill ha ut av förskolan?

Ok förskola med stabil personal

3.3
Förälder / Vårdnadshavare · 11 februari 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 11 februari 2020
Goa, trygga, stabila pedagoger som barnen gillar.
Rätt dålig mat, lite slarvigt med ytterkläder och lite bristande koll ute.

Oregistrerad skola

Skolan använder inte SchoolParrot aktivt och vi garanterar inte att de läser eller svarar på era omdömen. Jobbar du på skolan kan du läsa mer om hur SchoolParrot fungerar genom att klicka på knappen nedan.

Registrera din skola
ALBOTORGET 5, 41312, Göteborg
46 31 365 81 48