Omdömen

3.2
Baserat på 2 omdömen och 17 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
27 jul 2023

Teknik

Mina skvaller

Okej. Skolan har varit bra med att försöka genomföra sina lektioner (vilket jag gillar) och allt, men ibland kan sällan personalen (inklusive lärarna) här vara oförskämd, vanföreställningar, trångsynta, fåniga, intoleranta, men trevliga på samma sätt tid som de kommer från nåt annat stad eller utomsland. Även i lektionstider kommer det plötsligt nonsens från lärarna och jag fick ta itu med de värdelösa tjejerna och killarna som bråkade med det tills jag till slut vann. Men jag pluggar bra ändå. Inte bara på lektionerna, utan jag tänker på rasten också. Även när du ger dem en chans tror de bara att du är någon sorts antagonist i det här skolspelet. Och kom inte ens igång med städningen av den här skolan eftersom jag märkte att det luktar stark gas och parfym som kommer från antingen eleverna eller lärarna. Det är därför. Och för att göra saken värre, när du är den enda ungen i den klassen som är av japansk härkomst och inte vänjer dig vid det, så börjar alla de andra barnen antingen finska, svenska eller av något slags europeiskt blod att bli äcklade och inte att säga "hej" och har inga vänner. Jag märkte det förut. Och för att inte tala om, det brukade vara en festival som hade cringe material. I lunchtider känner du dig också ensam när ingen ens lärarna vill sitta bredvid dig. Jag undrar vad tänkte dom på? Efter lunchen blir det sällan något bråk mellan vare sig elever eller lärare. Och jag kan inte komma på mer annat eftersom den här skolan är så vaken och inte bra! Och efter skolan blir jag bemött av en pervers taxi hela tiden! Åh stackars jag. Blir fortfarande följt eftersom de förmodligen hade instruktioner från den så kallade du vet. Slutet.
Elev
11 nov 2020

Skolan är bra

Den är bara bra inga problem där

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen