Omdömen

4.6
Baserat på 73 omdömen och 641 svar
0
0
0
0
0
Elev
7 dec 2023

Natur

Underbar skola

Jag rekommenderar denna skola starkt för lärarnas grymma engagemang till eleverna
Elev
7 dec 2023

Go amerikanska

Väldigt bra och passionerade lärare som bryr sig om eleverna och dess välmående. Lärare som går att prata med. Väldigt fin och ren skola. 10/10
Elev
7 dec 2023

Ekonomi

Bästa skolan

Fantastisk skola! Det är alltid rent tack vare bästa Rasheed.
Elev
7 dec 2023

Ekonomi juridik

Super fint!

Super fin och unik inredning i skolan.
Elev
7 dec 2023

Ekonomi

Denna gymnasieskola är väldigt unik. Jag träffade mina närmsta vänner här och jag tror att vem som helst skulle ha det bra här. Det är rent och lärarna är fantastiska.
Elev
7 dec 2023

Ekonomi

Ett väldigt bra gymnasium

Skolan är ren tack vare bästa Rasheed. Vi har bra lärare som bryr sig om eleverna. Våra behov tas alltid på allvar.
Elev
7 dec 2023

Ekonomi

Amerikanska gymnasiet <3

Skolan är väldigt bra med lärare
Elev
7 dec 2023

Ekonomi

Amerikanska gymnasiet Ek22a. Bästa klassen i hela skolan

Skolan är väldigt bra och det finns en bra variation av allt möjligt. Skolan var väldigt god mat och det finns alltid en variation av lite allt möjligt. Rektorn och den biträdande rektorn bryr sig om eleverna och försöker sitt bästa för att hjälpa eleverna så mycket som de kan.

Lärarna i skolan lär ut bra och vill att man ska lyckas och utvecklas. De pushar dig för att du skulle kunna göra ditt allra bästa. Vi får också gå på olika aktiviteter och då blir det roligare att befinna sig i skolan.

Eleverna i skolan är också sociala och man behöver inte vara rädd för att man inte kommer kunna hitta vänner, det finns alltid någon att vara med. Skolan är ren också vilket gör det fräscht och vi har mattor i skolan så det blir rent.
Elev
7 dec 2023

Ekonomi

Välj amerikanska gymnasiet Stockholm som ditt gymnasieval!

Skolan var mitt förstahandsval när jag sökte gymnasium, och jag ångrar ingenting! Skolan är perfekt, från lärare till eleverna, och skolmaten är jätte god. Skolans miljö gör det också mycket enklare att fokusera på grund av hur klassrummen är ordnade, från vanliga bord till rund bord där man enklare kan utföra grupparbeten och liknande. Lärarna är jätte trevliga och förstår en när man behöver hjälp när det kommer till hjälp under lektionen, men också personlig hjälp. Alltså om man behöver prata med någon. Det är också kul och intressant med engelskan, och att vi långsamt men effektivt börjar slänga in engelskan i andra ämnen som kriminologi och psykologi. Vilket gör det roligare att lära sig informationen och faktan på båda språken. Det är också bra att vi har möjligheten till att få välja att svara på både svenska och engelska under proven. Det bästa med gymnasiet är deras samarbete med EF vilket gör så att vi får chansen att resa till usa för ett billigare pris, som till exempel summer academy i Santa Barbara.

Välj amerikanska gymnasiet Stockholm om du vill ha den bästa gymnasiet gången i ditt liv!!!
Elev
7 dec 2023

Ekonomi juridik

Jätte bra skola

Superb undervisning, bra lärare, samt bi trädande och rektor som tar hänsyn till dess elever och bryr sig om elevernas åsikter.
Elev
7 dec 2023

Ekon

Välj Amerikanska gymnasiet!!

Jag går på amerikanska gymnasiet på stora Essingen i Stockholm. Jag är super nöjd med mitt val av skola, det finns många super bra aspekter med denna skola. För det första så är stämningen på skolan super bra, eleverna är super härliga och alla behandlar varandra med respekt, det samma gäller med lärarna. Lärarna är pedagogiska och bra på att lära ut, de hjälper en om man har svårt i något ämne. Lokalerna i skolan är jättefina och fräscha vilket gör en motiverad till att lära sig.
Sättet amerikanska sticker ut från andra skolor är vårt sätt att använda engelska i undervisningen, mängden engelska på lektionerna stiger gradvis med varje termin och vi får lära oss många användbara begrepp inom alla ämnen på engelska.
Amerikanska sticker också ut med deras samarbete med ef och chansen vi får att åka till usa på språkresa, en språkresa är verkligen en upplevelse för livet!!
Elev
7 dec 2023

Natur

Stockholms bästa gymnasium

Bästa skolan. Grupprummen är det bästa vi har på denna skola. Det är alltid rent på toaletterna.
Elev
7 dec 2023

Ekonomi juridik

Bästa skolan

Skolan är jätte bra och lärarna lär ut bra. Det är en skön atmosfär och vi har samma grupp som man kan jobba i de. Skolan är väldigt ren och har heltäckande mattor så gör de renare än alla andra skolor.
Börja här om du vill få en bra utbildning och för att kunna ha kul i skolan.

Skolmaten är också väldigt god så det är en plus poäng + det finns en kafeteria om man inte vill äta skollunchen någon dag. Vi har kajak på idrottslektionerna, vi gör varierade grejer. Vi får gå på rättegång, olika museer, aktiviteter, fotboll, basket
Elev
7 dec 2023

ekonomi jurid

Skolan är alltid ren

Skolan är alltid ren, bra lärare och fin skola
Elev
6 dec 2023

sam

Bra skola med bra värdegrunder

Bra undervisning. Härlig stämning. Bra lärare Samt bra miljö. Enkelt att bli en del av skolan och bra kontakt med lärarna på skolan
Elev
6 dec 2023

Ekono

Jag älskar skolan

Alla är så snälla och trevliga bästa lärare
Elev
6 dec 2023

Natur

Amerikanska Gymnasiet omdöme

Jag tycker att skolan är väldig trygg och man känner sig bekväm med lärarna. Alla accepterar och respekterar varandra.
Elev
6 dec 2023

Tek

Jag bästa skola

Bäst skola och bästa personal
Elev
6 dec 2023

Välj Amerikanska gymnasiet

Väldigt bra studiero i skolan, Bra lärare som stöttar en. Lunchen är 5/5 det finns såklart alltid vegetarisk alternativ. Det finns ingen mobbning här, finns det nåt problem eller du behöver hjälp. Tar skolan tag i problemet och stöttar dig
Elev
6 dec 2023

sam

Amerikanska gymnasiet är så bra

Skolan är väldigt bra och rolig, lärarna är väldigt trevliga och lyssnar på eleverna väldigt mycket. Vi har varierade lektioner där vi får vara med att bestämma vad vi ska göra. Maten är väldigt bra och god, salads buffén är också bra då grönsakerna är väldigt färska och saftiga vilket gör så att dom blir betydligt mycket godare. Lunchen i helhet är 4/5, väldigt nyttig mat och man blir mätt för dagen och presterar bättre på lektionerna. Studieron är hyfsad, man kan välja att sitta i biblioteket där det alltid är tyst och vi som elever respekterar biblioteket väldigt mycket för det är där elever kan plugga under raster eller lektioner. Många utifrån vad jag har sett känner sig inkluderade, man kan säga att alla e trevliga och snälla med människor. Men skolan ligger också bra till, jätte fin utsikt på sommaren över vattnet!
Elev
6 dec 2023

AG Stora Essingen

Jag gillar att vara Amerikanska gymnasiet Stora Essingen, för att den har en bra studierå och bra undervisning. Lärarna är lärorika och har en bra kunskap om vilka ämnen de undervisar. Undervisningarna är roliga, vi går på olika aktiviteter så ingår ämnen, båda utanför skolan och inne i skolan.
Elev
6 dec 2023

Naturvetenskap

Super bra skolan. Eleverna är så bra och najs

Jag tycker om skolan jättemycket ❤️❤️❤️. Det är det bästa valet jag har tagit. Matte läraren är så bra 😊.
Elev
6 dec 2023

AG Stora Essingen ”Top Class” skola

Jag gillar att vara i Amerikanska gymnasiet Stora Essingen, för att den har bra studierå och undervisning. Alla lärare är snälla och trevliga. Lektioner är roliga och uppehållande, med mycket aktiviteter inom klassrummet och utanför skolan. Lärarna är lärorika och har bra kunskap med vad de pratar om.

Börja här det är värt.
Elev
6 dec 2023

Ekonom

Feedback

Jätte bra skola och trevliga människor. Bästa biträdande rektor och rektor. Alltid trevlig stämning i skolan. Alla känner sig välkomna.
Elev
6 dec 2023

eko

Feedback

Jag älskar den här skolan. Bra lärare, jag trivs här. Mycket trevliga människor. Moderna möbler och fint.
Elev
23 nov 2023

Ekonomi

"Amerikanska Gymnasiet: En Elevs Perspektiv"

På Amerikanska gymnasiet får jag en unik inblick i en mångfacetterad och stimulerande utbildningsmiljö. Lärarna här delar inte bara kunskap utan inspirerar också till kritiskt tänkande och kreativitet. Den mångsidiga läroplanen har öppnat dörrar för personlig utforskning och har gett mig verktygen för att blomstra både akademiskt och personligt.

Skolgemenskapen präglas av mångfald och öppenhet, vilket har berikat min upplevelse. Möjligheten att delta i olika extracurriculära aktiviteter, från konst till idrott, har inte bara breddat mina intressen utan också hjälpt mig att bygga meningsfulla relationer med mina klasskamrater.

Faciliteterna här är toppmoderna och stöder olika inlärningsstilar, vilket gör varje dag spännande och utmanande på ett givande sätt. Att vara elev på Amerikanska gymnasiet handlar inte bara om att få betyg utan att utvecklas som en holistisk individ redo för framtiden.

Sammanfattningsvis ger Amerikanska gymnasiet mig en utbildning som går bortom det konventionella och förbereder mig för de komplexa kraven i en globaliserad värld.
Elev
22 nov 2023

Natur

Börja här

Jätte bra skola, den har bara en dålig rykten, vet inte varför, skönaste lärarens och snälla elever.
Elev
22 nov 2023

Älskar skolan

Älskar skolan älskar dinern
Elev
22 nov 2023

Ag Stora Essingen

Skolan är jättebra och både elever och lärare är jättesköna. Man får åka till usa varje sommar med skolan och det är skit mysigt
Elev
22 nov 2023

Natur

Good school

Best school ever, all rumours are not true and people are really kind here
Visar 30 av totalt 73 omdömen

Net Promotor Score (NPS)

NPS (Net Promoter Score) är en mätning av kundnöjdhet och lojalitet gentemot skolan, baserad på en enkel fråga om rekommendation.
1
Aktuellt NPS värde
Värdet beräknas var 24:e timme och tar endast med publicerade omdömen i beräkningen
+79
63
Ambassadörer
86.3%
5
Passiva
6.8%
5
Kritiker
6.8%

Poängtrend

Genomsnittlig SchoolParrot poäng på årsbasis
2
Poäng per år
Datan baseras på aktiva omdömen aktuellt år. Vid ett värde på 0 saknas data för året.

Undersökning

Svarsfördelning på varje område
3
Utbildning / Lärande
Besvarad av 72 användare
83.3%
Utmärkt
12.5%
Bra
0.0%
Medel
2.8%
Undermålig
1.4%
Dålig
4
Personal & Lärare
Besvarad av 72 användare
83.3%
Utmärkt
11.1%
Bra
1.4%
Medel
2.8%
Undermålig
1.4%
Dålig
5
Säkerhet & trygghet
Besvarad av 72 användare
88.9%
Utmärkt
5.6%
Bra
1.4%
Medel
2.8%
Undermålig
1.4%
Dålig
6
Inomhusmiljö
Besvarad av 72 användare
88.9%
Utmärkt
2.8%
Bra
2.8%
Medel
2.8%
Undermålig
2.8%
Dålig
7
Utomhusmiljö
Besvarad av 72 användare
70.8%
Utmärkt
13.9%
Bra
8.3%
Medel
2.8%
Undermålig
4.2%
Dålig
8
Skolmaten
Besvarad av 72 användare
63.9%
Utmärkt
15.3%
Bra
13.9%
Medel
4.2%
Undermålig
2.8%
Dålig
9
Skolinformation
Besvarad av 64 användare
85.9%
Utmärkt
4.7%
Bra
3.1%
Medel
3.1%
Undermålig
3.1%
Dålig
10
Aktiviteter
Besvarad av 72 användare
81.9%
Utmärkt
9.7%
Bra
4.2%
Medel
1.4%
Undermålig
2.8%
Dålig

Verifierad

Organisationen har verifierat innehållet och arbetar aktivt med SchoolParrot.

Fakta om skolan

 • Antal elever
  530
 • Antal lärare
  40
 • Antal behöriga lärare
  39
 • Elever per lärare
  13.3
Segelbåtsvägen 9, 112 64, Stockholm
Joel Gudheimsson

Om SchoolParrot

 • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
  Läs mer om SchoolParrot och företaget
 • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
  Läs vår policy för omdömen

Ansök till skolan

Följ länken nedan för att starta en intresseanmälan och ansöka till skolan.
Intresseanmälan