Omdömen

4.4
Baserat på 36 omdömen och 283 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
3 jun 2023

Bästa skolan

Helt rätt gymnasium, dåliga rykten stämmer inta alls
Personal
18 okt 2022

Vård- och omsorgsprogrammet

Angeredsgymnasiet - allt för din framgång!

Angeredsgymnasiet är en skola som aldrig "står stilla". Det är en skola som präglas av engagerade lärare och passionerade elever där varje elev får komma till tals och synas. Det är också en skola som skapar möjligheter för eleverna att komma i kontakt med arbetsliv och näringsliv i stort genom direkta samarbeten som oftast resulterar i jobb efter avslutad utbildning. Det är helt enkelt en skola som alltid strävar efter att få sina elever att nå framgång.
Personal
17 okt 2022

Ekonomiprogrammet

Framtidens skola

Det är väldigt spännande och utmanande att jobba på Angeredsgymnasiet. Varför då? Jo, för att det händer så mycket och det finns en otrolig - men ofta oförlöst (icke-realiserad) potential hos eleverna. Även om de inte alltid har så mycket förkunskaper då vi börjar undervisa dem så SER man tydligt skillnaden, för efter tre år är den ENORM - och det är därför det är så tacksamt att jobba på Angeredsgymnasiet! Man behöver inte tveka på om man gör en insats för framtidens Sverige, för vår skola är prototypen, betatestet sker hos oss på Angeredsgymnasiet.
Elev
17 okt 2022

Bra skola

Lugn skola, bra lärare och trevliga elever
Föredetta elev
16 okt 2022

Naturvetenskapsprogrammet

Gymnasiet som öppnar dörrarna till drömutbildningen!

Angeredsgymnasiet är en fantastisk skola som sätter elevernas individuella behov i fokus, de lägger stora resurser för att varje elev ska klara det bra. Det är en skola med mångkulturella elever, när jag hade de naturvetenskapliga lektionerna (biologi, kemi, fysik) så var en svenska lärare alltid närvarande och definierade de svåra begreppen och förklarade allting med enklare språk vilket underlättade för majoriteten av eleverna. Jag tror inte det finns en annan skola som ger så många chanser efter varje provtillfälle, man kan ALLTID göra omprov och höja betyget. Dessutom lägger personalen en stor vikt på det psykiska välmåendet, många elever lider tyvärr av någon form av psykisk ohälsa (ångest, depression, PTSD) men det tar lärarna på stort allvar och har i åtanke. Man kände sig verkligen sedd och hörd samt sällan ensam. Lärarnas mål var verkligen att ge en så bra utbildning som möjligt och förberedda oss inför högskolan, vilket dem lyckades kanonbra med! Jag tog studenten 2018, idag pluggar jag på läkarprogrammet och tar examen om ca 2 år. Hela familjen har pluggat på den naturvetenskapliga programmet i Angered, äldsta systern är en läkare, andra systern är en tandläkare, snart är jag klar med min utbildning och dessutom så har lillasystern också kommit in på läkarprogrammet. Ja.. detta förklarar nog hur bra Angeredsgymnasiet faktiskt är. :)
Ps.
Man hade alltid kul vid sidan om plugget! Elevkåren ordnade alltid roliga aktiviteter med jämna mellanrum. Fotbolls-, volleybolls- samt pingisturneringar och olika ”talang” tävlingar. Sjukt roligt!!
Föredetta elev
16 okt 2022

Ekonomi

Skola med möjligheter!!

Jag gick på Angeredsgymnasiet för några år sen och studerar i nuläget på juristprogrammet. Att jag har tagit mig så långt är tack vare stöd och motivation från mina lärare från Angeredsgymnasiet. Engagemanget från lärarna är inte lik något annat jag hört från kompisarnas skola och man får verkligen tillgång till så många exklusiva möjligheter. Jag har ännu kontakt med vissa lärare och är tacksam att jag valde Angeredsgymnasiet som skola!!
Föredetta elev
15 okt 2022

Bästa Angeredsgymnasiet

Det är en av de bästa skolorna i Sverige som här fantastiska lärare!
Om du behöver hjälp eller extra stöd så är de alltid där för din skull.
Jag är föredetta student på Angeredsgymnasiet och har fått A i alla ämnen, jag tog examen med en garanterad praktikplats på advokatbyrån Vinge, den allra största byrå i Sverige!
Elev
14 okt 2022

Samhällskunskap

Jättebra skola

Bästa skolan hela Göteborg utan tvekan
Annat
14 okt 2022

Omdöme

Ett av de bästa som förtjänar ha som förstahands val!
Annat
14 okt 2022

Omdöme

Ett av de bästa skolorna i Angered som förtjänas ha som förstahands val!
Elev
14 okt 2022

Samhällsprogrammet

En fantastisk skola

En skola där möjligheterna bor och eleverna får rätt hjälp av lärare med interkulturell förståelse. Personalen är hjälpsamma och kunniga. Utan Angeredsgymnasiet hade jag aldrig varit den kända fantastiska ung social entreprenören jag är idag för att lärarna trodde på mig och hjälpte mig för att bli en ung ledare som ger tillbaka till samhället.

Angeredsgymnasiet ligger varmt i mitt hjärta
/M
Föredetta elev
14 okt 2022

Natur

Gymnasiet som verkligen bryr sig!

Angeredsgymnasiet har hjälp mig fler gånger än jag kan minnas, men inte bara det, de även lätt mig hitta vad jag är bra på och detta hjälpa mig att utveckla som person.

Tack Angeredsgymnasiet ☺️
Elev
14 okt 2022

Samhällskunskap

Jag hoppas det bli bättre i skolan

Jag hade mina bra och dåliga tider på samma gång, jag tillbringade mycket bra tider där men jag tänker inte på att gå tillbaka någon gång för att studera i den här skolan. Det finns några bra lärare, men alla är inte likadana. Skolan är riktigt trevlig, men den är inte den bästa.
Föredetta elev
14 okt 2022

Natur

Bästa skolan!

Angeredsgymnasiet var det bästa valet jag gjorde som elev. Allt från trevliga lärare till livslånga kompisar. Jag har jämfört med mina vänner och jag har inte fått se eller hört att en annan skola har satsat så mycket på sina elever som i Angeredsgymnasiet. Vi har fått testa på olika rollspel, fått gå på flera olika studiebesök och fått ta del av det stora nätverket som Angeredsutmaningen har skapat där flertalet företag och organisationer ingår!

Skolan har statiskt som visar att eleverna som kommer in i skolan lämnar skolan med mycket bättre betyg + väldigt flexibel skola.

Rekommenderar 10/10
Elev
14 okt 2022

Vård och omsorg

Rykten

All kärlek till Angeredsgymnasiet personal samt elever. Vi är inte kriminella eller vi vill inte plugga! ( vi är duktiga och det vi som kommer hjälpa till med att bygga Sverige starkare). Rykten om oss kommer från hatare och sprids av dumma människor. Det vill säga Tänka logisk inte bara lyssna och förs rykten vidare!
Tack ☺️
Elev
14 okt 2022

Naturvetenskap

En skola att trivas på🤍

Skolan är ganska stor och enplanshus, så man blir inte trött av jobbiga trappor.
Elev
14 okt 2022

Ekonomi

Bra skola

Bra skola, snälla elever och lärare
Elev
14 okt 2022

Ek20

Dålig skola

Den är en bra skola, men det finns massa dåliga saker som lärare och personal har koll på, såsom att elever röker weed och ingen försöker att stoppa dem. Personal är lite jobbiga, de klagar för mycket över allt, detta gör att eleven känner sig trött och inte vill komma till skolan. Min önskemål är att elever ska känna sig trygga utan att bli övervakat hela tiden. Skolsköterskan är nästan inte här hela tiden.
Elev
14 okt 2022

Bra skola

Lugn skola, engagerade lärare. Trevlig stämning
Personal
14 okt 2022

Angeredsgymnasiet

Det självklara valet av gymnasieskola när du bor i Angered

Vi har allt du behöver för att lyckas på gymnasiet

Kan inte ha en bättre arbetsplats
Massa med kärlek från elever och personal

Jag älskar mitt jobb
Elev
14 okt 2022

Ekonomi

Bra skola

Skolan är ganska stor och enplanshus, så man blir inte trött av jobbiga trappor . Fantastiska lärare som ger all hjälp man behöver. Jag gick tidigare i skola i stan och jämfört med den är Angeredsgymnasiet det klara valet. Man får betydligt mycket mer möjligheter att träffa företag, få stipendier och praktikplatser.
Föredetta elev
14 okt 2022

En fantastisk skola

Det är en fantastisk skola med en massa kärlek
Personalen ger allt för sina elever och ställer upp till 110%

Man får en hel del hjälp
Det finns en studiehall där man får hjälp med läxor eller inför prov
Öppet varje dag med undervisande lärare
Föredetta elev
14 okt 2022

Tandläkare

Bästa skolan

En jättebra skola med möjlighet till egen utveckling och stöd från lärarna. Skolan har dessutom jättebra aktiviteter för sina elever
Elev
14 okt 2022

Na22

Bästa skolan

Bästa skolan jag har sätt i mitt liv. År 2021 gick i program som heter LC för att fixa min grundskolans betyg men året 2022 byte jag till en annan skola men jag var inte trygg lika mycket som jag var i Angered. Därför kom jag tillbaks.
Elev
14 okt 2022

Ekonomi

Angeredsgymnasiet

Angeredsgymnasiet är en mycket bra skola där lärarna är bäst i klassen. Lärarna på denna skola bryr sig om oss elever och att hur vi ska lyckas med våran utbildning. Det bästa med lärarna på Angeredsgymnasiet är att dom är lätta att nå om man behöver hjälp även utanför skoltid. I hel het är jag nöjd med skolan då man känner sig trygg och att det är enkelt att få vänner på denna skol
Förälder / Vårdnadshavare
21 jan 2022

En skola att trivas på!

Trivs superbra! Härlig stämning, det märks att lärarna bryr sig om eleverna! Folk är glada och man hälsar.

Många roliga studiebesök och föreläsare. Skolan är väldigt ren utan massa klotter o sånt. Det jobbar flera riktigt bra lärare på skolan och flesta lektioner är intressanta.

Det finns alltid vuxna som kan hjälpa en med studierna och som peppar och bryr sig. Nytt elevcafé, bibliotek och utegym. Går lättare att ta sig till skolan är jag trodde för det är många spårvagnar. Skolan är stabil!!
Elev
6 jan 2022

Angered

Lärarna är bra, bryr sig och tar saker på allvar. Eleverna däremot är helt okej.
Elev
5 sep 2021

Samhäll

Rekommenderar!

Ärligt talat trodde jag att Angered gymnasiet skulle vara en dålig med tanke på att alla prata så mycket om den och att det fanns mycket rykten. Jag gav skola en chans och fick uppleva så mycket bra! Jättebra och härliga lärare, snälla elever på skolan. Miljön är också väldigt bra, skulle rekommendera!
Föredetta elev
16 dec 2020

Stökig skola

Väldigt stökigt på lektionerna tillföljd av att eleverna saknar studiemotivation. Skolan präglas av betygsinflation och detta uppenbarar sig tydligt för de elever som söker in på högskolan och märker att de saknar förkunskaperna de ska ha trots höga betyg. Det är otroligt tråkigt att man inte ska kunna gå på sin närmsta skola.
Elev
28 sep 2020

Elev på onlinestudier

Kontakt med lärare och kurator har varit suverän!
Skolarbete har inte kunnat vara roligare :)
Socialdistansering har varit påmint och hållits hela tiden.
Visar 30 av totalt 36 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen