Omdömen

2.9
Baserat på 4 omdömen och 35 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
18 jul 2023

Börja inte här

Förekom mobbning i stora mängder. Trots det säger alla "det förekommer inte mobbning här". När lärarna fick reda på mobbningen gjorde de ingenting.
Tycker de borde se över vilka de anställer på skolan. Förekom både psykisk och fysisk misshandel bland lärarna mot eleverna. Och lärarna favorisera. Ingen diskussion om saken. Tydligt uttryckte de det. Skolkuratorn var ett skämt, lika så skolpsykologen och skolsköterskan. "Har du testat att släcka lampan när du ska sova" eller "ut och rör på sig så mår du bättre". När man skulle berätta om mobbningen så lät det någon i den här stilen " men vad gjorde du för att hen skulle reagera såhär" eller " jag är säker på att det inte var med flit".
Och på tal om maten. Vad ska jag säga. Ur dålig. Kall, ibland rå, hittat spindlar i salladen, naglar, hårstrån.
Man var tvingad att äta upp maten. Även om man spydde var det viktigt att äta upp allt. Pratade man i matsalen under tisdagar och torsdagar då låg man illa till.
Elever försökte rymma från skolan. Det resulterade till att de satte lås på grindarna. Men trots de klättrade man över för att skolan var en dålig plats. Kvarsittning förekom ofta. Minsta fel och man fick kvarsittning.
Hade en lärare vars min kompis gjort något fel och läraren uppmuntrade hennes föräldrar till att smiska henne med ett skärp när hon kom hem.
Det slutade med att man aldrig vågade säga till om något var fel eller om man gjort något fel.
Så min slutsats är att de över mitt omdöme och fundera på om du vill sätta ditt barn, dina framtida barn eller om du redan går där gå kvar. Jag rekommenderar det inte
Föredetta elev
16 nov 2022

Gå inte här

Jag ger skolan 1/5, här är mina anledningar.

+Maten var i värsta kvalitet, vi hittade bland annat hårstrån, naglar och skalbaggar i den. Det förekom även att maten serverades rå.

+Reglerna var överdrivet stränga, här kommer några exempel. Man fick inte le eller kolla på någon under lektionen, vi var förbjudna att hänga utanför grinden till skolan innan den började, ungefär hälften av eleverna i min klass fick kvarsittning efter att ha skrattat åt ett skämt om maten under lunchen.

+Eleverna påstår att mobbning inte existerar på skolan dock förekom det ofta att elever blev utfrysta, retade och hatade på grund av deras sexualitet, könsidentitet, religion, skilda föräldrar och funktionsvariation (ADD/ADHD/Autism/Dyslexi) etc.

+Av lärarna hade vi bland annat lärt oss att om man är självmordsbenägen så är man självisk , syndare och kommer inte till himmelen. Vi fick knappt någon undervisning i religioner som inte var kristendom.

+Skolan satte alldeles för höga krav på eleverna i jämförelse med den undervisning och tid vi fick. De använde upp all sin mark för skolgård men struntade helt i parkering. Skolkuratorn bröt ofta tystnadsplikten och till sist så kunde man få kvarsittning för typ vad som helst.
Elev
25 mar 2020

Toppen skola

Underbar skola ingen mobbning och inget bråk bara kärlek och alla lärare är toppen. Alla elever är som en enda stor familj alla trivs här
Elev
28 nov 2019

Skolan är underbar helt enkelt!

Jättetrevlig och mysig skola där alla är en enda stor familj. Man kan prata med vem som helst. Mobbning existerar inte här.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen