Omdömen

3.7
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
25 dec 2020

Jag har gått där i 5år, så glad att det är över!

Jag gick på den skolan i 5år och är så glad över att aldrig behöva komma tillbaka. Skolan är kaos. Jag gick i ungefär 2år utan lärare i vissa ämnen, detta har ju då påverkat mig enormt senare när jag skulle söka gymnasium. Lärare tar inte hänsyn till eleverna och kan inte hjälpa till med arbetsron i klassrummen, om det blir stökigt i klassrummen får man inte heller lov att flytta sig till ett grupprum. Vissa lärare undervisar genom att man får själv söka upp de man ska jobba om och göra massor med instuderingsfrågor eller skriva en lång uppsats som inte bedöms i slutänden. Av alla lärare där så fanns det bara en lärare som var extremt duktigt som jag än idag kommer ihåg alla detaljer. Skolmaten var helt okej. Det var ofta man kunde hitta lila fläckar i potatisen men annars var allt annat gott. Oavsett allt detta så syntes det att lärarna försökte göra sitt bästa och var snälla mot eleverna. Antonskolan pratar mycket om deras ”ord” för hur de vill att eleverna ska vara på skolan. Ansvar, Närhet, Trygghet, Omsorg, Nyfikenhet. Dessa orden tas upp bland både rektor och lärare men hjälper inte till att dessa orden uppfylls. En fin grej med denna skola är att den hjälper att samla in pengar till en skola i Indien. Detta är väldigt fint eftersom vi elever får hjälpa till med att samla in pengar för denna skola och ge möjligheten till att andra att gå i skolan. Däremot så får många lärare varje år åka till Indien under en lång period för att se hur det är där. Detta leder i sig att man igen får ingen lärare i ämnet under flera veckor/månader. Har jag vart med om att rektorn var borta i nästan 1 års tid för att hon var I Indien och hade ingen kontakt med varken skolan, eleverna eller lärarna. Det är en mysig skola med få klasser och jag är tacksam för den stund jag har haft där men nu är jag ännu gladare att få komma därifrån. Absolut inte den bästa skolan men de vill de bästa för eleverna.
Förälder / Vårdnadshavare
14 okt 2020

Lilla gemytliga Antonskolan blekedam

Liten. Där lärare vet vilka alla barn är.
Känns trygg iom storlek och att barnen slipper byta skola bara byggnad
Elev
28 jun 2020

Antonskolan Blekedamm

Jag vill inte skriva recension tybärt.
Lasarettsboulevarden 24, 29133, Kristianstad
Ann-Christin Berglund
044-103580

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen