Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
Jobbar du här?
Registrera och få tillgång till er skola gratis.
Registrera gratis

Omdömen

4.4
Baserat på 4 omdömen och 72 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
26 jan 2021
5.0

Rekommenderar varmt asklunda Montessori

Bästa förskolan! Har mina barn på asklunda och engagemanget på förskolan är helt enormt både hos personal, i aktiviteter och i lokalerna. Rekommenderar varmt!!
Förälder / Vårdnadshavare
17 okt 2020
5.0

Drömmen

Jag hade inte kunnat få en bättre förskola till min dotter. Små barngrupper, många pedagoger som brinner för sitt jobb. Underbara lokaler som hålls rena . Deras pedagogik är oslagbar

Inget att klaga på, en dröm till förskola
Sara Håkansson
Förälder / Vårdnadshavare
14 sep 2020
5.0

Asklunda - med varje barns bästa i fokus

Outstanding förskola med hög professionellitet där barnens bästa står i fokus. Har fler äldre barn och har därför erfarenhet av en del förskolor samt arbetat inom området. Ingenting har varit så bra som här. Bemötande, förhållningssätt och den pedagogiska grunden är fantastisk på Asklunda. Här får man allt det bästa till sitt barn!
Förälder / Vårdnadshavare
30 jan 2020
5.0

Vellinge kommuns bästa förskola

Världens bästa förskolan. Byte dit för bästa pedagogerna, tänket, maten och resurserna. Bra för både små barn och stora. Rekommenderar verkligen den, även efter expanderingen som nyligen gjordes som inte påverka förskolan alls utan de har lyckats hålla kvar sin mysiga atmosfär ändå.

Jobbar du på skolan? Kom igång gratis!

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis