Omdömen

3.9
Baserat på 6 omdömen och 54 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Parent
21 sep 2023

Förmodligen vellinges bästa

Vårt barn trivs jättebra, lärarna är fantastiska och vi får hela tiden information från skolan. Skolan är förmodligen vellinges bästa förskola med tanke på att den borde vara en av södra sveriges bästa.
Parent
26 aug 2023

Växtvärk?

Asklunda HAR varit en fantastisk förskola. Innan den stora tillbyggnaden så hade jag absolut ingenting att klaga på. Numera så känns det som att kvalitén skiftar väldigt kraftigt mellan de olika grupperna. Asklunda har helt enkelt vuxit för fort och organisationen har inte riktigt anpassat sig (tydlig växtvärk). Fortfarande en ok förskola men långtifrån vad den har varit en gång i tiden. Slutligen, för stor omsättning av personal men tror inte detta är unikt för Asklunda - sker på de flesta förskolorna.
Parent
26 jan 2021

Rekommenderar varmt asklunda Montessori

Bästa förskolan! Har mina barn på asklunda och engagemanget på förskolan är helt enormt både hos personal, i aktiviteter och i lokalerna. Rekommenderar varmt!!
Parent
17 okt 2020

Drömmen

Jag hade inte kunnat få en bättre förskola till min dotter. Små barngrupper, många pedagoger som brinner för sitt jobb. Underbara lokaler som hålls rena . Deras pedagogik är oslagbar

Inget att klaga på, en dröm till förskola
Sara Håkansson
Parent
14 sep 2020

Asklunda - med varje barns bästa i fokus

Outstanding förskola med hög professionellitet där barnens bästa står i fokus. Har fler äldre barn och har därför erfarenhet av en del förskolor samt arbetat inom området. Ingenting har varit så bra som här. Bemötande, förhållningssätt och den pedagogiska grunden är fantastisk på Asklunda. Här får man allt det bästa till sitt barn!
Parent
30 jan 2020

Vellinge kommuns bästa förskola

Världens bästa förskolan. Byte dit för bästa pedagogerna, tänket, maten och resurserna. Bra för både små barn och stora. Rekommenderar verkligen den, även efter expanderingen som nyligen gjordes som inte påverka förskolan alls utan de har lyckats hålla kvar sin mysiga atmosfär ändå.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen