Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
Jobbar du här?
Registrera och få tillgång till er skola gratis.
Registrera gratis

Omdömen

2.0
Baserat på 41 omdömen och 785 svar
0
0
0
0
0
Föredetta elev
15 jan 2022
1.1

BÖRJA ALDRIG PÅ DENNA SKOLA

Jag är en föredetta elev som gick på skolan mellan sexårs och femman, det var de värsta åren i mitt liv. Jag blev mobbad och utfryst under längre period, men lärarna gjorde ingenting åt det. Min klass var extremt stökig under flera år och problemet löstes inte. Man kunde absolut inte koncentrera sig på lektionerna, och flera lärare var rent utsagt hemska. Maten var hemsk, speciellt eftersom jag var vegetarian och folk i min klass hittade larver i salladen och plastbitar i brödet. Skolmiljön är oerhört deprimerande och tre klasser delade på två toaletter i min korridor, de var inte direkt superfräscha. Snälla, sätt era barn på en annan skola, jag har många vänner och bekanta som har exakt samma åsikt kring skolan, den är verkligen hemsk.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
11 jan 2022
5.0

Finnnnnnnnn

Riktig fin skola a det är fin fotbolls plan där till och med jag som tjej kände mig välkommen
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
11 jan 2022
5.0

Bästaaaaa skolannnnn

Jag har gått är sen 6 års till 9. Skolan är bra där ingen känner sig ensam alla leker och har kul lärarna lär ut en extra gång till dom som inte fattar och går ingen kapitalet innan prov . Riktigt bra skola rekommendationer.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Föredetta elev
10 jan 2022
1.1

SÄTT ALDRIG ERT BARN PÅ DENNA SKOLA!!

GÅ INTE PÅ DENNA SKOLA!!! Jag gick där från sexårs till femman sedan bytte jag skola. DET VAR EN FRITIDSPEDAGOG SOM TAFSADE PÅ VISSA ELEVER SOM HAMNADE I HÄKTE! EN IDROTTSLÄRARE LÅSTE IN ELEVERNA I OMKLÄDNINGSRUMMEN DÅ VISSA HADE KLAUSTROFOBI. maten är rent ut sagt HEMSK lärarna hjälpte aldrig de som behövde hjälp och favoriserade. Det fanns tre bra lärare två av de slutade och bytte också skola att jobba på. Det ända som typ var bra var att den var skit stor fast det var inte äns det för det tog typ 10-15 min att gå till nästa lektion när de sätter fem min rast. Och kom man en min sen blev det hem ringning. Lokalerna ärr smutsiga och mobbningen gjorde de inget åt. De som tkr att skolan är bra eller helt ok är mobbarna som inte har haft någon upplevelse av mobbning. Jag orkar inte ta upp allt annat som är dåligt med den men BÖRJA INTE PÅ ASPUDDEN SKOLA!!!
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
31 dec 2021
2.5

Fiskkakak

Du är fiskkkkkkkkkkkkkkkkkk
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
18 nov 2021
1.0

BÖRJA INTE JAG BER ER🙏🏼🙏🏼

Hemsk skola rent ut sagt!!!
Jag har gått här hela min skolgång sedan 6års och går nu i 7an, det är lärare som skjuter upp prov minst 3 gånger T.d. Om jag ber om rättning på en text får jag tillbaka den ca 2 veckor efter utan någon rättning alls! De ser inte till så att alla har någon och vara med på rasten, jag själv satt helt själv nästan varje rast och många lärare gick förbi och kollade på mig. Det ända som var bra var Hövdinga som inte ens är kopplat till skolan och som nu ska läggas ner. I 6an bytte vi lärare i Ma No 4 gånger på bara höstterminen och 2 gånger till på vårterminen! Vi har bytt rektor sjukt många gånger varav en var, då rektorn valde och åka flyg till Kiruna och äta på restaurang med sina favoriter. Gondolen bjöd hon de på!!!!! Jag rekommenderar verkligen inte denna skola för någon jag önskade att jag bytte skola i 4an när alla andra gjorde!!! Jag har haft 3 bra lärare varav 2 var på lågstadiet!! Min klass håller på med något jävla experiment när vi ska jobba med bara ett område i matten i 8ans mattebok!!! (Jag går i 7an) det finns inget och äta, jag har inga kompisar och hatar skolan går endast där för att det är nära! Om jag lyckas hålla borta något barn ifrån och börja på denna skolan har jag lyckats !! F*CK ASPUDDEN HELT J*VL* ÄRLIGT NI KAN S*GA K*K
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
17 jun 2021
1.9

Svårt att få bra betyg i Aspudden

Jag har gått i den här skolan och går nu i 7:an. Mellanstadiet var ganska bra. Men lågstadiet var den värsta tiden i mitt liv för att lärarna kunde inte vara neutral. De var oftast på tjejernas sida. Högstadiet har också inte varit så bra visa lärare är sura hela tiden.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
18 maj 2021
1.4

STOCKHOLMS SÄMSTA SKOLA

Gör ditt barn en tjänst och SÄTT DOM INTE PÅ DENNA SKOLA!!! Jag har gått här sedan sexårs och nu går jag snart ut 9:an, har ogillat den hela tiden men dom senaste tre åren eller så har skolan verkligen tappat greppet. Rekommenderar INTE!
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Föredetta elev
4 maj 2021
1.4

katastrof

Alltså nej, som de flesta andra skriver - börja inte här och sätt absolut inte ditt barn här. Jag gick i högstadiet 2015-2018, värsta tiden i mitt liv. Det kändes som att fotbollsprofilen var typ det enda bra i skolan, men jag gick inte där och resten av oss blev nedprioriterade. Upplevde att det fanns extremt mycket mobbning. Jag hade som tur är lätt för mig i skolan, men hade man inte det så fick man ingen hjälp förutom av några enskilda eldsjälar till lärare - heja er!! Det fanns dock vissa lärare som aldrig borde ha blivit lärare till att börja med och uppenbarligen hatade sitt yrke. Det är väl okej, men när ledningen inte reagerar på en lärare med uppenbara psykiska problem som varje lektion skriker åt, eller kastar saker på elever, så har man ett problem. Om man hade lätt för sig i skolan så fick man heller ingen extra stimulans alls utan alla skulle göra exakt samma saker.

Ser att folk fortfarande skriver om en inkompetent ledning och det stämde även när jag gick här. Vi bytte lärare hela tiden och lärarna var sjuka ofta. De pratade öppet med oss om en dålig ledning som antingen mobbade lärarna eller ignorerade dem helt. Vikarierna var tidigare elever i åldersspannet 19-23, flera av dem köpte ut cigg åt elever och hade olämpliga, privata relationer med oss. Det fanns bra ordinarie lärare, men många av dem var i ständig kamp med ledningen och *******.

Flera skandaler hela tiden, exempelvis när ************ på******* och skänkte gåvor till personalen medan vi elever fick utskrivna papper istället för läroböcker, undermålig skolmat, gå i skolan med nedgångna lokaler helt utan ventilation osv. Pengarna prioriterades alltså helt fel.

Inget intresse för digitalisering - det fanns aldrig datorer som räckte till alla. Smutsiga lokaler, märkliga ordningsregler, smuts/hår i maten, inget intresse för att vi elever (eller lärare för den sakens skull) skulle få påverka någonting alls. Som sagt - börja absolut inte här!!!
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
24 feb 2021
1.0

Denna skola är som en stor fisk

Ingen skola har haft lika många skandaler som denna. Skolmaten är fullkomligt snuskig, och det finns inga lärare. 😡
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot

Jobbar du på skolan? Kom igång gratis!

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis