Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
Jobbar du här?
Registrera och få tillgång till er skola gratis.
Registrera gratis

Omdömen

1.9
Baserat på 35 omdömen och 665 svar
0
0
0
0
0
Elev
17 jun 2021
1.9

Svårt att få bra betyg i Aspudden

Jag har gått i den här skolan och går nu i 7:an. Mellanstadiet var ganska bra. Men lågstadiet var den värsta tiden i mitt liv för att lärarna kunde inte vara neutral. De var oftast på tjejernas sida. Högstadiet har också inte varit så bra visa lärare är sura hela tiden.
Elev
18 maj 2021
1.4

STOCKHOLMS SÄMSTA SKOLA

Gör ditt barn en tjänst och SÄTT DOM INTE PÅ DENNA SKOLA!!! Jag har gått här sedan sexårs och nu går jag snart ut 9:an, har ogillat den hela tiden men dom senaste tre åren eller så har skolan verkligen tappat greppet. Rekommenderar INTE!
Föredetta elev
4 maj 2021
1.4

katastrof

Alltså nej, som de flesta andra skriver - börja inte här och sätt absolut inte ditt barn här. Jag gick i högstadiet 2015-2018, värsta tiden i mitt liv. Det kändes som att fotbollsprofilen var typ det enda bra i skolan, men jag gick inte där och resten av oss blev nedprioriterade. Upplevde att det fanns extremt mycket mobbning. Jag hade som tur är lätt för mig i skolan, men hade man inte det så fick man ingen hjälp förutom av några enskilda eldsjälar till lärare - heja er!! Det fanns dock vissa lärare som aldrig borde ha blivit lärare till att börja med och uppenbarligen hatade sitt yrke. Det är väl okej, men när ledningen inte reagerar på en lärare med uppenbara psykiska problem som varje lektion skriker åt, eller kastar saker på elever, så har man ett problem. Om man hade lätt för sig i skolan så fick man heller ingen extra stimulans alls utan alla skulle göra exakt samma saker.

Ser att folk fortfarande skriver om en inkompetent ledning och det stämde även när jag gick här. Vi bytte lärare hela tiden och lärarna var sjuka ofta. De pratade öppet med oss om en dålig ledning som antingen mobbade lärarna eller ignorerade dem helt. Vikarierna var tidigare elever i åldersspannet 19-23, flera av dem köpte ut cigg åt elever och hade olämpliga, privata relationer med oss. Det fanns bra ordinarie lärare, men många av dem var i ständig kamp med ledningen och *******.

Flera skandaler hela tiden, exempelvis när ************ på******* och skänkte gåvor till personalen medan vi elever fick utskrivna papper istället för läroböcker, undermålig skolmat, gå i skolan med nedgångna lokaler helt utan ventilation osv. Pengarna prioriterades alltså helt fel.

Inget intresse för digitalisering - det fanns aldrig datorer som räckte till alla. Smutsiga lokaler, märkliga ordningsregler, smuts/hår i maten, inget intresse för att vi elever (eller lärare för den sakens skull) skulle få påverka någonting alls. Som sagt - börja absolut inte här!!!
Elev
24 feb 2021
1.0

Denna skola är som en stor fisk

Ingen skola har haft lika många skandaler som denna. Skolmaten är fullkomligt snuskig, och det finns inga lärare. 😡
Elev
23 feb 2021
1.0

Ingen tycker om den här skolan påriktigt.

det borde finnas en minus sjärna på denna skit skola. otrevlig miljö,stökiga ungar, vidrigaste skolmaten, dåliga lärare, rektorerna byts ut lika ofta som lärarna alltså 8292486274 gånger per termin. börja inte på denna skola det är det enda jag säger.
Våld är någonting i vardagen och killar dominerar med makt.
Föredetta elev
23 feb 2021
1.3

Varning för denna skit skola

gick på aspuddskolan från 6års till 5an och det var rena rama mardrömmen. det var bra i lågstadiet, bra lärare, studiero osv men när mellanstadiet började gick det utför. Lärare byttes ut och allting blev totalt skit. stökiga barn och outbildade lärare.
sätt absolut inte ditt barn på den här skolan du kommer ångra dig så otroligt mycket, aspuddskolan är den sämsta skolan någonsin jag mådde så dåligt när jag gick där.
Elev
16 feb 2021
3.4

Den funkar

Den gör vad en skola ska göra. Lärarna som jag har haft har varit bra/okej och själv har jag inte blivit utsatt för någon mobbning som andra här tyvärr har blivit utsatta för. Maten på skolan är lite 50/50. Ibland blir det gått och ibland äckligt. Speciellt hamburgarna asså, det smakar som om man satte en bit bröd mellan två brödbitar. Shoutout till Anna Musikka asså bästa läraren.
Elev
26 jan 2021
2.6

Omdöme efter ett halvår på skolan

Jag började på aspuddens fotbollsprofil i ett halvår sedan bytte jag för att jag inte hade någon trygghet hos lärarna eller hos eleverna i min klass. Lokalerna är trånga och korridorerna är värre. Dock vill jag säga att det arrangeras roliga evenemang såsom på öppet hus (tror jag) där det var tipsrunda i olika klassrum och alla fick Festis och något mer. Om man går fotbollsprofil så fick jag iallafall spela en kupp på hemma plan och båda klasserna fick möta varandra inomhus de sista dagarna under höstterminen.
Annat
15 dec 2020
1.0

Värsta erfarenheten av en skola någonsin!

Herregud! Finns ingen respekt mot personalen (lärarna), från skolledningens håll! Skolledningen skiter i både lärares och elevers behov! Finns inget hållbart system i skolan. Skolledningen består av äldre och konservativa personer - vilket leder till att skolans system ej funkar i dagsläget (år 2020)! Skolledningen är allmänt trångsynta och själviska. Kör över lärare tills de blir sjuka/utmattade. Usch, värsta erfarenheten i mitt liv att befinna mig i denna skola! Rädda er själva genom att söka till en annan skola!
Föredetta elev
12 dec 2020
1.4

Dåligt

Sämsta skolan i hela Stockholm.
Skolan fick mig att bli grovt deprimerad och lärarna tar det inte seriöst. En lärare fortsätter gång på gång göra grejer bara för att jävlas med mig som att sätta frånvaro även fast jag var där, tvinga mig lämna klassrummet även fast jag sitter tyst och sätta lägre betyg i slutbetyg än vad det borde vara. Tex att få C på tre prov och D på annan bedömning och sen få E i slutbetyg. Snälla skriv inte in era barn på denna skolan. Lokalerna är skitiga och ger ingen motivation till att arbeta. Klassrummen är dåligt isolerade så man hör barn skrika och folk springa i korridorerna även när man gör nationella prov. Det finns några guldklimpar bland lärarna men det är 1/10 och resten är urusla lärare med noll respekt för eleverna. Skolan antar att man ska se info via teams men ett totalt mobilförbud har satts in på skolan sen denna terminen vilket gör att man inte kan ta del av info. Lärarna är otrevliga och vissa vägrar samarbete. De bra lärarna pressas av skolledningen och man ser de gråtfärdiga på lektionen för att de har för mycket att göra i slutet av terminen. Jag har mycket mer att säga om denna skolan men det är för mycket att skriva. Denna skolan är hemsk och borde stängas ner.

Jobbar du på skolan? Kom igång gratis!

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis