Omdömen

3.3
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
2 dec 2021

Omvårdande förskola

Mitt barn har verkligen trivts på Balders förskola. Trots att personalomsättningen har upplevts som ganska hög så har det alltid funnits någon pedagog som jag och mitt barn känner till. För att vara en förskola i stadsmiljö så känns gården trivsam med ett bra upplägg där de små barnen ofta får leka med de äldre barnen. Mitt barn har både blivit biten och puttad på förskolan (vilket är vanligt förekommande ibland små barn). Det viktigaste har varit att vi har blivit väl informerade om detta när vi hämtat. Höga ambitioner i skolköket som man kan följa på Instagram vilket är ett stort plus!
Förälder / Vårdnadshavare
18 mar 2021

Dålig personal och ledning

Tyvärr dålig förskola. Inget förtroende för varken pedagoger eller ledning. De informerar inte föräldrar om barners mående eller vad som sker med ens barn under dagarna. Fick veta via vårt lilla barn att hen blir slagen och puttad av några av de andra barnen. Inte förrän vi lyfte problemet talade fsk-personalen om för oss att de hade vetsak om att detta pågick. Riktigt riktigt illa!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen