Omdömen

2.5
Baserat på 20 omdömen och 150 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
2 jun 2023

INTE BRA SKOLA!!!!

Jag har gått på denna skola i flera år, den är inte så bra som man tror. Alla lärare bryr sig inte om en, de skriker på elever jättesnabbt även fast man har inte gjort något .
De bryr sig oftare om sig själv. och som sagt så när man gör någonting så blir de arg på en. När det blir sommar där så får man inte gå in och dricka vatten eller typ gå på toaletten och blir tvingad att vara ute hela tiden. när det blev lunch så behövde man ta en viss mängd av matt typ när de serverade köttbullar så fick man ta bara fyra stycken.
Förälder / Vårdnadshavare
26 maj 2023

Vårdnadshavare

Väldigt bra skola! Bra och engagerad personal som gör sitt yttersta för eleverna.
Förälder / Vårdnadshavare
3 maj 2023

Tack för en fin skoltid!

Superfina lärare som ser sina elever. Superhärlig skola!
Föredetta elev
30 apr 2023

Dålig, men har sina bra delar också

Alltså… bandhagens skola.

Jag gick här fram till år 2020.

Lågstadiet var bra, det måste jag ändå säga! Hade en jättegullig lärare som jag verkligen lärde mig mycket av. Har inga minnen av bråk eller slagsmål från lågstadiet.

Men mellanstadiet… var ska jag börja? Mobbning och slagsmål var vardag. Utbildningen var dålig och nu i efterhand kan jag se hur dåligt lärarna var behandlade av deras ledning. Skolan blundade åt alla problem. Eleverna fick göra lite som de ville under lektionerna och det var ofta stökigt. Hur bra utbildningen var berodde starkt på vilken lärare du hade - antingen var den någorlunda bra eller så var den näst intill kass.

En sak jag däremot känner att jag vill försvara skolan lite om är fritids - jag kommer ihåg det som att fritids erbjöd pyssel ofta och att man kunde spela pingis ibland, samt att vi var ute mycket. Däremot beror det på var man hamnar såklart - fanns ju olika. Skolans bibliotek+bibliotekarie är också fantastiska och under en period spenderade jag nästan varenda rast därinne. Inom biblioteket fanns det väldigt mycket elevinflytande och elever uppmuntrades till att läsa. Tyckte mycket om biblioteket som elev. Skolan är också otroligt duktig på att hantera allergier och kostvarianter. Tyvärr är dessa faktorer inte tillräckligt för att kunna säga att skolan var bra.
Annat
20 apr 2023

Ingen vidare skola

Ingen vidare skola med en ledning som inte syns däremot många lärare som försöker göra sitt bästa. Synd att ingen uppbackning finns från ledningen vid svåra situationer.
Personal
30 jul 2022

Inga goda arbetsförhållanden

Arbetar på denna skola och har gjort det i ett antal år och vill säga att det finns många duktiga och engagerade lärare, som försöker göra absolut sitt bästa. Maten håller utav hög klass, ett fantastiskt arbete av trygghetsteamet och biblioteket har ett fantastiskt utbud och duktig personal för att exemplifiera.

Däremot och som är oerhört synd, är att arbetsförhållandena inte goda. Det finns en ledning som i hög utsträckning visar på ignorans. Är man vid behov av hjälp så får du förvänta dig att inte få någon respons alls och det förväntas av dig konstant att arbeta extra om någon är sjuk, utan ersättning eller ett tack. Lägg till att det finns ett svagt intresse utöver hur det går för dig som personal och ifall du blir slagen så handlar det oftast om vilka anpassningar personalen har gjort och att det är ditt egna fel. En blev anställd på skolan men fick information senare att hen skulle få lämna sitt arbete, även fast personen hade blivit lovad med en anställning. När hen även började skulle det dröja veckor med att kunna rätt saker såsom mobil och mailadress för att kunna fullfölja sitt arbete på ett bra sätt. Även de som arbetar på fritids uppger att de knappt hinner få ta ut sina raster.

Det finns tyvärr betydligt mer att skriva om men för att summera är det cirka tolv stycken som har valt att säga upp sig enbart under denna termin och fler lär det nog bli i framtiden.
Personal
30 jul 2022

Inga goda arbetsförhållanden

Har arbetat på denna skola i ett antal år och vill säga att det finns många duktiga och engagerade lärare, som försöker göra absolut sitt bästa. Maten håller utav hög klass, ett fantastiskt arbete av trygghetsteamet och biblioteket har ett fantastiskt utbud och duktig personal för att exemplifiera.

Däremot och som är oerhört synd, är att arbetsförhållandena inte goda. Det finns en ledning som i hög utsträckning visar på ignorans. Är man vid behov av hjälp så får du förvänta dig att inte få någon respons alls och det förväntas av dig konstant att arbeta extra om någon är sjuk, utan ersättning eller ett tack. Lägg till att det finns ett svagt intresse utöver hur det går för dig som personal och ifall du blir slagen så handlar det oftast om vilka anpassningar personalen har gjort och att det är ditt egna fel. Det finns tyvärr betydligt mer att skriva om men för att summera är det cirka tolv stycken som har valt att säga upp sig enbart under denna termin och fler lär det nog bli.
Förälder / Vårdnadshavare
17 maj 2022

Otrygg skola

Det är helt kaos i Skolan. Det är inget son fungerar. Kan kan se hur en barn sparka på huvud mot andra på gården, veta inte vad det barn är, ingen koll på ditt barn kunskap, otrevliga lärare och fritispedagoger. Oseriös.
Personal
7 apr 2022

Den lilla skolan med det stora hjärtat!

Bandhagens skola är skolan med det lilla extra. En NPF anpassad skola med tydligt elevfokus och som arbetar inkluderat. Tydlig ledning och en utarbetat elevhälsa där utvecklingslärare arbetar med samverkan och för att lyfta fritidshemmen. Det finns även socialpedagoger med tydligt uppdrag som arbetar hälsofrämjande och för elevernas välbefinnande. Det finns olika kompetenser på skolan som lärare med spets kompetens men även olika professioner i fritidshemmet och på fritidsklubben som lyfter verksamheterna.

Bandhagens skolas närmiljö är lustfylld och det finns tillgång till skog och även Bandängens parklek där det även finns en gård med djur. På somrarna fylls även plaskdammen så att barnen kan ta ett dopp i sommarsolen. I parkleken kan man spela sällskapsspel, pingis och biljard.

Skolan är en F-6 skola med fritidshem uppdelade i årskurser F-2, och 3:or samt Fritidsklubb med elever i åk 4-6.

Skolan rekommenderas varmt, engagerad ledning, elevhälsoteam med olika professioner som skolsjuksköterska, kurator, special lärare och special pedagoger samt social pedagoger med mera.

Skolan har även ett trygghets team som arbetar för elevernas trygghet och består av olika professioner på skolan.

Utbildad personal som ständigt arbetar för att utvecklas i sin arbetsroll och för att ständigt förbättras. Tydligt elevfokus och tillgänglig lärmiljö.
Annat
4 apr 2022

En agerande rektor saknas

Den nya rektorn är inte närvarande. Blundar för problem o händelser som behöver lösas. Är nu dessutom helt frånvarande och gymnastikläraren har fått gå in som bitr. rektor.
Annat
4 apr 2022

Engagemang

Skolan har sedan det här läsåret en ny rektor och delvis ny skolledning. Mycket förändring till det positiva! Mycket engagerad och kunnig personal. Ja, finns en del konflikter mellan eleverna men dessa tas direkt av personalen och det finns också en trygghetsgrupp som arbetar med eleverna varje vecka. Till skillnad mot de flesta andra skolor tar de tag i problemen istället för att låtsas att konflikter/kränkningar inte förekommer.
Personal
4 apr 2022

Bemötande av osanna påståenden

Jag har arbetat på skolan i många år. Utifrån föregående omdöme känner jag att jag behöver bemöta de påståenden som helt felaktigt riktas mot denna engagerade skola och dess personal. Personen som skrev omdömet "en fruktansvärd skola" fick kritik av både kollegor, ledning och vårdnadshavare pga att denne bemötte både elever och kollegor respektlöst. När personen i fråga fick tillsägelser samt även andra mer allvarliga konsekvenser av sitt handlande valde personen att säga upp sig. Att nu sedan försöka svartmåla skolan och dess ledning är rent ut sagt pinsamt och barnsligt. Skolan har en ny rektor som leder skolan i en tydlig riktning där värdegrund och korrekt agerande är några av de viktigaste grundpelarna för verksamheten.
Annat
9 mar 2022

Kan ej rekommenderas

Mycket dålig skola. En ledning som inte bryr sig. Rektorn gömmer sig. Vuxna går sällan att få tag på när det behövs. Kraftig mobbing och många slagsmål. Kan ej rekommenderas för de som söker en bra skola.
Personal
8 mar 2022

En fruktansvärd ledning

Har arbetat på denna skola men var helt fruktansvärd att arbeta på. Många duktiga lärare samt fritdspersonal men slutade på grund av ledningen. De behandlade mig och många andra som mindre värde. De hade sina få favoriter och gav ut extratjänster till vissa som de tyckte mer om och gick bakom ryggen på många. Vi fick knappt ingen respons eller hjälp från ledningen och skedde flera gånger att vuxna blev slagna av eleverna och ledningen sade att det var de vuxnas fel. En lärare blev så misshandlad av några elever att hen fick uppsöka sjukhus och var sjukskriver i månader. En av dessa elever fick gå kvar i skolan utan problem. Man fick heller knappt någon uppskattning från ledningen och de ljög ofta för en. En fruktansvärd arbetsplats och tror fler kommer säga upp sig.
Personal
8 mar 2022

Dålig ledning

Har slutat på denna skola och anser att arbetsplatsen är fruktansvärd att arbeta på, detta på grund av ledningsnivån. Det saknades helt ödmjukhet och vi fick mer eller mindre aldrig någon respons eller hjälp när det verkligen behövdes. Det handlade också väldigt mycket om att de ville ha saker men kunde aldrig ge någonting tillbaka och aldrig någon uppskattning. När de vuxna blev slagna av eleverna var det oftast lärarnas fel och fanns ingen uppbackning för hjälp eller ordentliga åtgärder. Bortsätt från en dålig ledning så har lärarna och övrig personal varit duktiga.
Elev
14 feb 2022

sociala medier och skärm

dåliga datorer bort dragna knapar när man får datorerna inga lekparker för 4, 5 och 6
alla får nästan bara spela hälften av lesionerna är spel på datorn lärarna märker inte när eleverna spelar. tar bort 5min av barnens sociala liv i matsalen. barnen får inte spela på telefonerna på fritis spel är en del av barnens liv och roligheter
Förälder / Vårdnadshavare
2 jul 2021

Rekommenderar inte

Väldigt mycket film tittande på fritids och dåliga på att hantera konflikter.
Elev
18 maj 2021

HEMSKT

Väldigt dålig skola, dåliga undervisare i alla ämnen. mobbning finns det massor ut av och hat av många elever på sociala medier. mobbning ska räknas som ett ´´viktigt ämne´´ inom skolan men när det väl har skett så tystar skolan ner de för att de är allmänt konflikträdda. REKOMENDERAS EJ! Med vänlig hälsning. Tjej som har gått här från f-6
Ahmed  Shukri
Förälder / Vårdnadshavare
25 mar 2021

Rekommenderar starkt

Mycket bra skolan Klarna bryr sig Det blev allas förmågan för att kunna ha en bättre framtid och meddela föräldrar att så snabbt förändringen i utbildning skola
Förälder / Vårdnadshavare
23 maj 2020

Om man gillar tv

Tycker det är väldigt mycket tv tittande både på morgonen och på eftermiddagen när man hämtar barnen. Spelar ingen roll vilken avdeling så står tv alltid på.
Istället för att ha olika aktiviteter så sätter dom på tv åt barnen.
När ens barn säger att dom jämt tittar på tv på fritids fast dom vill va uteoch när dom frågar personalen så säger dom alltid nej enligt dom.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen