Omdömen

3.1
Baserat på 7 omdömen och 56 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
23 jun 2023

Banslätt ❤️

Jag gick där från 2015-2021, jag trivdes väldigt bra där, mycket trevliga lärare men dock från 1-3 var det väldigt mycket byten med lärare nästan varann termin elle årskurs men inget som var ett problem senare. Maten var god då jag gick där men har hört att den har blivit sämre! Jag har en bror som går där och han verkar också trivas väldigt bra, när ja gick där kan ja tycka att samt lokalerna för 4orna o uppåt kan behöva renoveras men har sett ”A” nya byggnad som är väldigt fin! Det ända som är ett minus är att jag inte nog fick det rätta stöd för mina problem med ämnena jag sa flera gånger att jag hade svårt och koncentrera mig och så vidare men inget som någon lärare ville ta tag i, och nu har jag gjort utredning på adhd och det visade sig att jag hade det. Jag tycker att de kan behöva ha mer inviduella samtal med elever och mående osv, och jag önska även att skolan gick till 9an för den va verkligen bra! Alla var snälla mot varann, såklart finns det alltid några stökiga elever men det har vell alla elever, jag saknar banslätt tiderna varje dag och jag hoppas nån gång att ni bygger ut den till 9an för den är super eller åtminstone till 6:an för att det är lite svårt att hoppa in på en ny skola och ha nationella prov, nya lärare, nya vänner det blir lite för mycket på samma gång under nationella perioden!
Föredetta elev
3 jun 2023

överlevningstips

ett tips om ni ska välja just denna skola där ni ska överleva: ta eget mat till skolan, man kräcks i matsalen
Föredetta elev
23 apr 2023

Riktigt bra

Den är bättre än Falkbergskolan där jag går nu.

Utbildning och lärande, har inget att säga

Personalen och lärarna var bra och förstod mig

Säkerheten och tryggheten var varken bra eller dålig men har sett att dom har installerat kameror.

Inomhusmiljön var bra , vi fick vi inte vara inne på rasterna och därför behövde det inte vara så bra men det fanns dock inga torkskåp i åk 4 och 5. har men ingen aning om hur det är på den nya delen av skolan. Fanns inte häller några grupprum i den delen av skolan som inte var baracker.

Utomhusmiljön var väldigt bra, en stor fotbollsplan, en bra bit av skog och bra med klätterställningar. Dom hade också en grej som hette rastis där man fick låna leksaker när man lämnade in ett kort.

Skolmaten var egentligen bra men trodde inte på det då, vi fick nästan altid 3 rätter att välja på, huvudrätt, vegetarisk rätt och soppa.
Föredetta elev
6 nov 2022

Fantastisk skola

Skolan är fantastisk och alla lärare bryr sig och ser till att barnen får rätt stimulans och utmaningar.
Elev
7 feb 2022

skolmaten

jag tycker maten är jätte äcklig
Föredetta elev
7 dec 2020

Börja inte här

Var många år sen jag gick där men då var den skolan katastrof. Blev riktigt mobbad i flera år. Om ni väljer den här skolan, gör ordentlig re-search!
Elev
17 mar 2020

Banslätt skolan är bäst

Den här skolan är bättre och finare än himlen det är som ett paradis! Om det skulle finnas en tävling om snyggats skola skulle banslätt skolan vinna!!❤️

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen