Omdömen

2.3
Baserat på 10 omdömen och 83 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
24 feb 2023

Nöjd förälder!

Pedagoger som gör det där lilla extra! Omhändertagande och fina trygghetspersoner för mitt barn med hjärtat på rätt plats. Mitt barn går på avdelningen för de mindre barnen och vi är jätte nöjda med all fint stöd vi fått under inskolningen.
Annat
20 feb 2023

Hemska personal

Hemska personal som är jobbiga mot barn, fick ångest varje gång när jag lämnade barnen
Förälder / Vårdnadshavare
30 jan 2023

Avråder

Måste verkligen säga att det är ingen bra förskola alls, många incidenter för barnen, några av personalen där är för trötta speciellt en typ pensionär kvinna som jobbar där, hon knappt kan gå eller orkar jobba överhuvudtaget, många barn har klagat på att hon delvis ryckte eller puttat barnen, hon har till och med varit i blås väder på sociala media för ca: ett år sedan
Ledningen är inte kompetenta och tar inte klagomålen på allvar, dock finns det fina personal som verkligen älskar barnen där.
Avråder starkt.
Förälder / Vårdnadshavare
17 dec 2021

Oengagerade pedagoger

Pedagogerna är så oengagerade, pratar hellre med varandra än att hälsa på föräldrar eller leker med barnen. De kollar mobiltelefon och har noll koll på om något händer. Mitt barn hade värsta blåtiran när jag hämtade en dag och jag utbrister "men gud, vad är det som har hänt?!" och då hade inte ens pedagogerna lagt märke till det. Barnet hade gjort illa sig i klätterställningen på morgonen och ingen hade sett eller hört något. Så hela dagen hade barnet gått med ett blått hängande öga, utan att de hade lagt märke till det. Plus att barnet stod och grät själv i klätterställningen och ingen pedagog kom fram och tröstade. Jag själv har tröstat andras barn när jag ska hämta mitt barn, då pedagogerna inte gör det. Flera av pedagogerna har svårt med svenska språket, vilket hämmar våra barns utveckling av sitt egna språk. Har haft möte med vise rektorn ett flertal gånger men ingen förbättring har skett.
Förälder / Vårdnadshavare
13 aug 2021

Börja ej här!!

Jag har både svårt att hitta ord men har väldigt mkt jag skulle vilja säga.
Det har varit dåligt ifrån start till slut (3år)
Nu när vi bytt förskola så ser man hur det verkligen ska vara. Nu börjar det oxå krypa fram ifrån mitt barn hur mkt som skällde och skrek på barnen där. Dom fick tex inte låta när dom åt soppa då fick dom skäll. Var tvungna att ligga ner och lyssna på ljudbok på vilan (5åringar) fanns inget utrymme för att se till barnet och vad som passar. Väldigt opersonligt och oengagerat. När man hämtade så handlade det mest om ens barn lyssnat eller inte. Mitt barn ville inte gå till förskolan och det gick inte att prata med ”fröknarna” om någon lösning.
Små utrymmen och gården är ett skämt.
Svårt att kommunicera med både ”fröknar” och rektor.
Stark känsla av att dom som jobbar inte tycker om sitt jobb. Blev även uppmanad i smyg av andra fröknar att byta förskola för att dom själva tyckte denna var så dålig.
Som sagt det är mkt mer att säga och det kommer ta ett tag att komma över denna tid på denna förskola och det dåliga samvetet vi nu har som lämnade hen där.
Nu har hen en annan och vi vet hur det ska vara och hur fantastiskt det kan vara för barnen att gå till förskolan.
Mitt råd är att funderar du på att börja på barken förskola så avråder jag helt ifrån det. Luras inte av att dom gör teckningar och pyssel som sen läggs upp på vklass det är bara en fasad. Det är bara några få som är kvar i personalen det byts ut hela tiden.
Så om du vill ha en bra, trygg och framförallt ROLIG tid för ditt barn på förskolan så är alltså Barken inte där du ska ha ditt barn.
Förälder / Vårdnadshavare
17 maj 2021

Jättebra personal på Fregatten

Superfin personal på min sons avdelning, Fregatten. Samarbetar och kommunicerar med oss föräldrar väldigt bra. Engagerade, snälla och glada.

Dock vet jag att inte alla föräldrar upplever samma på andra avdelningar.
Förälder / Vårdnadshavare
16 feb 2021

Avdelning briggen.

Mycket bra och engagerade pedagoger på min sons avdelning.
N/A
21 sep 2020

Hemsk!

Okunnig personal fick ångest av att lämna mitt barn i den typen av miljö! svarar i sina privata mobiler på arbetstid. Har inte koll på barnen m.m.
N/A
6 aug 2020

Otrygg miljö

Stressiga personal, sitter med sona mobiler hela tiden
Förälder / Vårdnadshavare
20 jun 2020

Inte alls bra

Hemska oengagerade pedagoger

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen