Omdömen

3.8
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
2 maj 2023

10 av 10

Har snart haft mitt barn här i ett år, är otroligt nöjd med hela förskolan, pedagogiken och den samhörighet som finns på förskolan.
Mitt barn är tryggt, har roligt och utvecklas så mycket. Det är en kreativ miljö med engagerad och varmhjärtad personal. Barnen blir sedda och deras behov tas på stort allvar.
Barnen vistas mycket utomhus och går på utflykter. Skolgården är fin och ger utrymme för olika typer av lek. Inomhus finns plats och rum för alla olika typer av lek, och en stor gymnastiksal där barnen älskar att leka.
Vi är en liten förskola med ett stort engagemang, ett fint kvitto på att alla trivs med varandra är att många tar intiativ att ses även efter förskolan och bjuder in alla till olika aktiviteter.
Rekommenderar alla att ställa sig i kö om man vill ha en förskola där barnens bästa är i fokus och där du som förälder är med och bidrar till att ditt barns förskola blir den absolut bästa för ditt barn!
Förälder / Vårdnadshavare
26 mar 2023

Förskola än Barnens hus i Hagen

Barnens Hus i Hagen är en liten förskola, just nu 19 barn i åldrarna 1-5, som är familjär, kreativ och trygg. Låg personalruljans och en liten vikariepool där barnen känner personerna. Barnen är indelade i grupper men har ofta tillfällen då alla umgås tillsammans (ex utevistelse, lunch och samling). Jag upplever att mitt barn blir sedd som person och ledd i lek och lärande. Förskolan applicerar Montessori-pedagogik och nästan varje vecka ser jag att barnet utvecklar någon ny skill (tvätta händerna, klä på sig overall, plocka undan efter sig, måla etc). Vi föräldrar blir hörda och känner oss trygga med att vårt lilla barn är på förskolan. Vi är väldigt nöjda med förskolan och rekommenderar alla att ställa sig i kö.
Förälder / Vårdnadshavare
26 apr 2021

Supernöjda!

Vi bytte från en kommunal förskola hit och att byta till detta alternativ är det bästa vi gjort. Engagerad personal och sprudlande idéer som gör att vår lille aldrig tycker det är tråkigt att gå till förskolan :)
HAGENS STATIONSVÄG 33, 42671, Västra Frölunda
46 31 29 59 36

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen