Omdömen

3.4
Baserat på 1 omdömen och 9 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
21 mar 2020

Det blir successivt bättre

Ingen bra strukturerad elevhälsa, rektor Fredrik J har svårigheter att utveckla verksamheten framåt och dem behöver följas upp med insatser som görs, vilket inte sker i dagsläget. Det ingen trevlig skolgård som motiverar till aktivitet, i synnerhet för de äldre barnen. De har dock påbörjat rastaktiviteter och rastboda så det blir successivt bättre. Väldigt dåligt arbete med värdegrund, gränssättning och likabehandlingsfrågor som stagnerat och tillföljd av det klättrar elever på taket, kränker varann och tar sönder föremål. Det blir successivt bättre och hela skolan har tagit ett omtag med arbetsmetoden PAX som präglar hela verksamheten från låg-, mellanstadium och fritids. Metoden är evidensbaserad och hjälper till med värdegrund och struktur i arbetsmiljön. Trevligt med ”skofri-skola” och lärarteman varje vecka samt ”Grej of the day”. Gemytlig stämning och en stor omsorg gällande eleverna, nästan familjärt. Dock dålig arbetsmiljö pga trångboddhet och gammal skola som ej är anpassad för NPF elever. Kommunen skulle behöva satsa pengar på denna byaskola så de får rätt förutsättningar, tex gällande busskostnader. God mat som eleverna uppskattar mycket. Tråkigt för 6orna att de måste åka till En annan skola vilket skapar oro och otrygghet. Hade önskat att Benzeliusskolan skulle fått bygga ut istället!!!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen