Omdömen

3.6
Baserat på 7 omdömen och 57 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
11 okt 2023

Sämst 🤮🤮🤮🤮🤮

Arga lärare och äckligt mat börja aldrig här
Elev
14 sep 2021

Fordon

JAG ÄLSKART!

Är ny på skolan och jag älskar det här. Så sjukt bra lärare och dom får en att faktiskt känna sig tillhörig. Dom följer faktiskt att man inte ska bli mobbad eller utfryst eller något sånt, men det enda som är en nackdel för mig är väll att jag inte känner att det är jätte adhd anpassat, men det går säkert att lösa.sen är inte maten världens godaste, men det kan man faktiskt bortse.
Elev
11 feb 2021

Fordons och transport pogramet

Bra är nyckelordet

Jag anser att detta är en bra skola med bra lärare som förstår att du som första års elev inte kanske vet så mycket, dock finns det ett fåtal lärare som är lite mer "sura". Men överlag så är det väldigt bra lärare och personal. Och mycket God mat
Elev
26 jan 2021

Bra skola

Bra skola med bra lärare, man behöver inte veta så mycket innan man börjar, lärarna hjälper till så att man förstår och lär sig.
Elev
23 dec 2020

Rekommenderar starkt!

Det är en sjukt bra skola men bra och lättsamma lärare som visar att dom verkligen bryr sig. Man får riktigt bra hjälp oavsett svårighet och dessutom jobbar inte skolan men prov och annat utan dom jobbar i case som är en typ av uppdelad utlärning som i en ända stor uppgift. Allt på skolan är styrt av iPads vilket innebär att alla våra lektioner bedrivs på iPads. Super bra skola.
Elev
13 dec 2020

Underbar skola.

Mycket bra skola. Lärarna bryr sig verkligen om eleverna och gör allt de kan för att alla ska lyckas. Är det någon elev som mår dåligt så gör de allt för att den ska må bättre.
Elev
25 jun 2020

Älskar skolan

Älskar skola, bra mat och bra lärare som bryr sig om elevens hälsa och framgång

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen