Omdömen

3.6
Baserat på 5 omdömen och 39 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
25 mar 2024

Bästa tänkbara skolan, kunde inte valt en bättre skola!

Vår dotter går i Bergsundsskolan sedan flera år och stormtrivs. Hon vill inte missa en enda skoldag och älskar att gå till skolan. Det är fin sammanhållning och bra studietakt. Om det uppstår några problem, som det gör i alla skolor, upplever vi att det tas på allvar och tas tag i direkt. Skolgården är liten men de använder Högalidsparken på längre raster så vi har inte saknat en större skolgård. Bra skolmat! Fin fritidsverksamhet med mycket kreativitet. Vår dotter älskar alla sina lärare och fritidspedagoger. Skolan har gett henne den bästa tänkbara starten i skollivet och insikt i hur bra det ska kännas att gå i skolan. En värdefull insikt för kommande skolår! Tack Bergsundsskolan!
Förälder / Vårdnadshavare
8 jun 2022

Skolan med det lilla extra

Fantastisk skola med kloka, varma och erfarna pedagoger. Många roliga återkommande aktiviteter som förgyller elevernas tillvaro.
Personal
3 jun 2022

Bästa arbetsplatsen

Bästa skolan jag jobbat på, med hög personaltäthet som medför mycket goda möjligheter till att anpassa undervisningen utifrån individuella behov. Bra närhet till ledningen, gott samarbete med vårdnadshavare. Liten skolgård men vi har turen att kunna besöka Högalidsparken varje lunchrast istället. Underbar arbetsplats för stora och små!
Föredetta elev
6 dec 2021

Förfärlig skola

Mins när jag gick på skolan från hösten 2000 till våren 2004. Det var en förfärlig skola. Dom nervärderade elever med läs och skriv svårigheter så pass att man hade kunnat anmäla dom. Jag tyckte aldrig om den skolan och väntar på den dagens då skolan läggs ner. Då ska jag fira med champagne. Förfärlig skola är allt jag kan säga.
Förälder / Vårdnadshavare
6 okt 2019

Toppen

Trevliga lärare som sköter det perfekt

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen