Omdömen

4.2
Baserat på 36 omdömen och 278 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
30 maj 2023

Berzelius

Jag tycker att vissa lärare är bra och utbildade medan andra nästan inte kan svenska eller förklara på ett bra sätt.
Föredetta elev
15 okt 2022

Teknik

Det naturliga valet

Tog studenten från Början för 2 år sen nu och jag minns är bara leenden skratt och en superhärlig stämning. Lärde känna så mycket nya människor bara av att jag satt i Berzån och folk gick förbi. En skola där du kan gå teknik med välja till alla tänkbara kurser för att få både roliga kurser och behörighet. Jag läste totalt 300 poäng utökat och var inte ensam om det utan kände säkerligen 20 andra som också gjorde det.

Och bara det faktum att jag och mina vänner hade så roligt att vi ofta inte åkte från skolan innan klockan var 20.00 säger väl något om stämningen!
Annat
19 aug 2022

Sugskola

Riktigt vidrig skola som luktar som om ingen duchat på år.
Elev
15 maj 2022

Teknik med inriktning samhällsbyggande och miljö

Berzan

Bra människor och lätt att hitta folk att vara med eftersom de finns mycket aktiviteter, men i princip är alla lärare skit (80% av dem iaf) . Lärarna är antingen rasistiska, favoritiserande, otydliga eller säger opassande saker osv.
Elev
16 feb 2022

Teknik-Teknik

Super skola för de som vill lära sig

Skolan är extremt bra. Bra lärare som får en att bli engagerad. Finns alltid något att göra på rasterna. Rekomenderar att gå med i skolans dator sektion som håller till i A husets bottenplan.
Elev
16 dec 2021

Berzan

Bra stämning, väldigt öppen och accepterande. Berzan har bra lärare och klassrum och det finns alltid någon stans att gå oavsett om man vill vara bland människor eller en plats att plugga i tystnad.
Elev
9 sep 2021

Naturvetenskap

Kan knappast bli bättre!

Känner mig redan som hemma efter endast några veckor och det känns faktiskt kul att gå till skolan nu när man går på berzan<3
Elev
3 sep 2021

Ja det kan jag rekommendera

Väldigt bra lärare (för det mesta), trevliga lokaler, många roliga skolaktiviteter, bra och unik nollning, Finns faktiskt nästan inget att klaga på
Elev
21 aug 2021

Naturvetenskap

Bästa skolan i Linköping

En fantastisk skola med pedagogiska lärare som kan hjälpa än när man behöver det. I börjar görs ett lästest och med hjälp av det så har vissa som har haft svårt med läsningen av olika anledning kunnat får fantastiskt hjälp av speciallärare och specialanpassningar!
Elev
20 aug 2021

Naturvetenskap, spetsutbildning

Bästa valet i hela mitt liv

Jag älskar Berzeliusskolan. Att välja Berzeliusskolan som gymnasieskola var det bästa valet jag fattat i hela mitt liv! Alla jag känner trivs jättebra och stämningen på skolan är ytterst positiv. Lärare och personal är mycket trevliga och de äldre eleverna tar väl hand om de nya ettorna. Som ni kanske märkt handlar detta om personerna på skolan, men alla där är så underbara att jag verkligen måste uppmärksamma det. Med detta gemenskap (både i och mellan klasser) och alla dessa härliga individer på skolan lovar jag er att ni kommer att trivas mycket väl om ni väljer just Berzeliusskolan.
Elev
15 feb 2021

Naturvetenskap

Berzan

Berzan är utmärkt om man vill utvecklas! Man får utmaningar och om man kämpar då blir det bra till slut. Lokaler människor är så trevliga där! Lite fysisk ansträngning behövs om man vill gå till biblioteket eller till H-huset. Idrottsalar ligger i vasahallen!
Matsalen är rätt stor. Trots att maten inte ligger i topp som i min grundskola, så älskar jag berzan!

Jag rekommenderar den bara för de som är redo för att ordentligt köra hårt för sina framtida studier.

OBS: gymnasiet är mycket annorlunda än grundskola eftersom det är bara och endast du som elev som ska ta ansvar!

Lycka till med ditt val!
Elev
27 jan 2021

bra skola lixom, jag diggar

very goood, toppen. Har gptt där ett tag svåra kurser roliga lärare för de mesta. Sköna människor o skön stämmning
Elev
26 jan 2021

Otroligt bra skola

Otroligt bra skola. Trevliga, intelligenta och roliga elever, och riktigt bra utbildning. Atmosfären är också väldigt bra, det är väldigt lätt att lära känna nya människor, även utanför klassen. Rekommenderar starkt!
Elev
25 jan 2021

Fantastiskt

Berzan kändes som ett andra hem redan efter första veckan! Trodde aldrig jag skulle vilja gå till skolan så mycket som jag vill nu
Föredetta elev
11 jan 2021

Kär och galen

Härlig skola med en väldigt trevlig kultur och roliga gamla traditioner. Det är bra stämning och atmosfär i korridorerna och särskilt bra samhörighet även mellan folk från olika årskurser och program. Elevkåren fungerar bra och det finns många sektioner/klubbar att gå med i. Insparken/nollningen är riktigt välgjord och rolig, och alkoholfri. Maten kan vara allt från ätbar till god, det brukar alltid gå att hitta någon mat som går ner. Skolans "officiella" uppehållsrum är lite kala, men sektionernas lyor är betydligt mysigare om man vågar sig in dit! Ett minus är att det även finns ett högstadie på skolan, vilket märks i matkön, men annars befinner de sig i en annan del av byggnaden och är lätta att ignorera.

Slutade nyligen på Berzan och skulle rekommendera skolan av hela mitt hjärta!
Elev
27 dec 2020

Dålig, sök annan skola

Skolan är dålig, lärarna är sjuka hela tiden och tar inget ansvar! Skolmaten är också usel. Man tänker att berzan ska vara seriös men det är den absolut inte, katedralskolan är mycket seriösare, vi på berzan får inställda lektioner minst 1 gång varje dag, katedralskolan får aldrig det.
Elev
24 dec 2020

Berzan bra på mycket men sämst på smittspridning

Berzan är den bästa skolan jag har gått på när det kommer till lärare och studier. Men dom är så hemska på att hålla smittspridningen i styr.... matkön är förjävlig! Det är en matkö vakt som låter kön byggas upp massor för han låter inga komma in och låter det aldrig bli flyt på kön. Kön kan ibland vara närmare 40-50meter lång där eleverna står mindre än 20cm 4stycken på rad bredvid varandra. Mycket dåligt skött
Elev
23 dec 2020

Bästa skolan gör den som vill lära sig!

Fantastisk skola med god anda mellan gymnasieeleverna! Riktigt bra lärare med ett brett utbud av kurser och inriktningar inom Natur och Teknik. Ångrar inte en dag att jag valde berzan! Har utvecklats nåt enormt både som person och i vetskap!
Elev
16 dec 2020

Berzian som älskar Berzan

Berzan vårt eget berzaaan. Najs lokaler, nära till karamella, trevligt folk, biblioteket är asbra, lärarna är bra, studiehjälp i överflöd och roliga traditioner.
Elev
10 dec 2020

Så nära perfektion man kan komma!

Berzan är vårt ideal! Skön stämning, trevligt intelligent folk. Fräscha lokaler.
Elev
3 dec 2020

Mycket bra!

En mycket bra skola! Roliga lärare, motiverade elever med en elevkår! Elevkåren styrs av eleverna och de gör event till eleverna flera gånger om året som är mycket uppskattade.
Elev
9 nov 2020

Skolan kan göra mer.

Jag tycker inte att skolan gör allt dem kan för att minimera smittorisken så mkt som möjligt! Det finns påminnelser om att hålla avstånd och handsprits stationer oså, problemet är bara att handspriten alltid är slut... dessutom finns det inget inne på toaletterna. Matkön är som densamma, lång och många elever. Kanske borde det sätta in extra personal eller något som kan hålla koll så att avstånden i matkön hålls enligt markörerna på golvet! Tillsist tycker jag också det är konstigt att man ska behöva gå till en annan skola för att ha språk när det är en pågående pandemi och det faktiskt finns språklärare på skolan.
Elev
4 okt 2020

Skit dåligt hanterat

bra i början med distansundervisningen i våras. men höstterminen har hanterats väldigt dåligt enligt mig. väldigt mycket trängsel, det verkar knappt som de ens har försökt att lösa det..
Elev
25 sep 2020

Bäzta Berzan!!

Helt klart bästa gymnasieskolan i Linköping! Öppenheten, vänligheten, nOllningen, stämningen i korridorer och klassrum, alla aktiviteter som kåren fixar och alla traditioner skolan har, ALLT det bidrar till Berzanandan. Det märks på både elever och lärare att man är stolt över att vara på Berzan, vilket bidrar till en sjukt härlig stämning! Finns verkligen inte mycket att klaga på, man utvecklas både som person och i ämnena under sin tid här. Helt fantastiska minnen!
Föredetta elev
9 jul 2020

Näst intill oslagbar

Med Berzeliusskolans arrangerade nollning kommer ingen utsättas för droger eller alkohol under skoltid. Med kåren som gör nya intressanta aktiviteter hela tiden skapar en känsla av att man får vara exakt vem man vill. Det är inte lustigt om du går in med simfötter och morgonrock just för ”berzan-andan”. En svårslagen skola i både undervisning och skolmiljö med en bra skolmat till skillnad från andra skolor. Det måste upplevas för att förstå vad som menas med Berzan-andan.
Møyfrid Hjalmarson
Elev
23 mar 2020

Toppen!!!

Bästa skolan i Linköping!
Elev
25 feb 2020

Bäzta skolan i Linköping

Berzan-andan är på topp, hitta bättre sammanhållning på en gymnasieskola i Linköping <3
Elev
29 jan 2020

Berzan

Bra skola med härlig stämning mellan elever och de flesta elever, gymnasiets upphållningsrum är väldigt bra oxå. Iomed att skolan är kommunal så är maten helt ok dock där skon klämmer är vissa lärare, vissa är helt fantastiska men vissa är ganska mycket sämre.
Elev
9 jan 2020

Kunde inte valt en bättre gymnasieskola!!

Världens härligaste stämning, berzan-andan är på riktigt!!!!
Linus Bergstedt
Elev
18 dec 2019

Helt ok men inte den bästa

Helt okej skola. Man får lugn och ro på de flesta av lektionerna och får bra hjälp nästan hela tiden. Men att 7i förbjuder energi dricka medans alla andra inte gör det så är den inte den bästa. Dock skolmaten var det värsta jag har sett
Visar 30 av totalt 36 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen