Omdömen

3.4
Baserat på 13 omdömen och 94 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
13 jul 2022

Skolan behöver omstruktureras.

Skolan är väldigt dålig på lärare som inte bryr sig om elever. Ibland känner jag att skolan är en polisstation på grund av de många polis och vakt besöken.
Skolförvaltningen är ett misslyckande, som alltid står med lärarna mot eleverna.
Betygen är mycket dåliga och när du klagar händer ingenting.
Lärarens åsikt är alltid över elevens åsikt. Eleven för dem är bara en siffra och det beror på det stora antalet elever. Om du inte vill bli deprimerad och förtryckt, välj inte den här skolan.
Elev
22 maj 2022

El och energi

Helt okej

Ganska bra skola, bra lärare och bra utbildningar, allt var relativt bra förutom skolmaten som inte brukar vara bra och kommer förmodligen inte bli bättre men dom har iallafall flera val av rätter
Föredetta elev
12 nov 2021

Samhällsvetenskapliga programmet

Väldigt nöjd föredetta elev

Otroligt nöjd med mitt skolval och ser tillbaka på min gymnasietid som mycket lärorik, intressant och underbar från skolans sida.

Väldigt ödmjuka, kunniga och trevliga lärare som verkligen brydde sig om en och hjälpte en framåt. Kändes som man fick en genuin relation med många av dem. Om det var något som hade hänt eller något man ville ta upp så gick det alltid att lita på lärarna och ens åsikter och tankar togs på allvar. Uppskattade verkligen alla lärare.

Skolmatsalen finns det inget dåligt att säga om alls. Fanns alltid vegetariskt alternativ, och ofta 2 ”ordinarie” rätter, salladsbuffé, bröd, fil med flingor eller varför inte den underbara kafeterian med grymt utbud för rimliga priser.
Bra uppbyggnad på matsalen och kafeterian med både avlånga och runda bord för större grupper.

Överlag en väldigt trevlig skola med grymma lokaler; ljusa, stora, luftiga och med gott ljusinsläpp vilket jag tycker är viktigt för arbetsron. Även fina ljusspel på många delar av skolan då det var glastak. Underbart bibliotek med underbara bibliotekarier som alltid hjälpte en med vad man behövde, såsom studiehjälp etc.
Saknar gymnasietiden otroligt, och det är väldigt mycket på grund av just skolan och mina fantastiska lärare. Välj Bessemer!
Elev
29 sep 2021

Industritekniska

Industritekniska

Bästa programet på skolan och bäst i hela sverige, grymma och härliga lärare
Elev
7 maj 2021

Natur

Bra skola

Jag tycker att Bessemerskolan är en väldigt bra skola. Klassen är grym och jag har träffat superbra vänner. Programmets innehåll är bra och lärarna är kompetenta. Över lag är skolan väldigt bra, ska man klaga på något så är det kanske den dåliga planeringen av prov och inlämningar annars är allt bra tycker jag. Jag ångrar absolut inte mitt val av skola och rekommenderar helt klart Bessemer till andra.
Elev
22 dec 2020

Sök en annan skola

Lärare och rektorer:

Lärare och rektorer bryr sig verkligen inte om eleverna ... sjukt besviken och arg. Finns många lärare som är rasistiska som inte behöver stå till svars. Tar inte elever på allvar, inget ansvar. Finns såklart lärare som är riktigt goa, men de flesta är tyvärr inte det. Inget ansvar.

Elevmiljö:

Finns massa droger och inbrytningar i skåp.

Mat:

Maten är bra. Finns många alternativ för de som inte är ”allätare”.

Läxor och prov:

Jadu, vart ska man börja. En mer katastrofal planering kan man leta efter. Hundra läxor både innan och direkt efter lov. Våra lov är aldrig riktigt gjorda för att vila ut utan istället gjorda för att plugga ihjäl oss till de 100 proven de satt direkt efter lovet. Verkligen ingen hänsyn.

Summan av kardemumman visar att denna skolan inte rekommenderas. Sök en annan skola för Guds skull.
Elev
3 dec 2020

Fordonsprogrammet

Riktigt sköna lärare som vill ens bästa. Lärarna är alltid glad och positiv. Skit kul att komma dit å få nya utmaningar och projekt.
Elev
30 nov 2020

kritik och positivitet

Det här är en skola med många olika linjer och inriktningar. Lärarna tänker tyvärr inte alltid på elevernas bästa och är väldigt trångsynta till våra behov. Men otroligt många trevliga lärare, jag själv har världens bästa mentor och vi i klassen har blivit som en familj
Elev
19 mar 2020

Inte den bästa

Är sjukskriven sista terminen, sista året på grund utav för hög stress som ledde till grov depression. Skolan funkar om man inte har speciella behov, då är man körd.
Föredetta elev
23 jan 2020

Önskar jag hade sökt annan skola

öppnade upp mig och berättade att man kände sig illa behandlad i klassen alla 3 år jag gick där så brydde sig ingen lärare eller rektor / även kurator. så hemskt. rekommenderar ingen att börja där då mobbning förstör människors liv och detta var under ens viktigaste del av livet för att komma in på högskolan, inte så lätt att få bra betyg om man knappt klarade av att gå dit.
Elev
11 okt 2019

Restaurangskola

En mycket lärorik och kunnig utbildning
Elev
11 jul 2019

Tveksamt

Oroligheter, droger och arga lärare
Elev
8 jun 2019

Superbra skola

Mycket alternativ till skolmaten, kunniga och bra lärare samt bra struktur överlag.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen