Omdömen

2.7
Baserat på 15 omdömen och 123 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Student
10 nov 2023

Vård och omsorgsprogrammet

Bästa skolan

Jag har verkligen fått hjälp och stöd av lärarna. Har alltid haft tufft med matten men har nu klarat mig bra. Jag trivs i skolan. Kompisarna och personalen är jättebra.
Student
8 sep 2023

Dåligaste skolan

Skolan är ohjälpsam, med dåliga personal och rektor som lyssnar inte elev. Jag skulle inte rekommendera den för de som behöver mer hjälp med språket eller kommer från ett annat land. Rekommendera Folkungaskolan eller Berzeliusskolan som har bättre systemet i skolan.
Student
8 jun 2023

Barn o

Sämsta skolan

Riktig dålig skola för att otrevlig personal
Student
10 feb 2022

Naturvetenskapsprogrammet

Rektor under all kritik.

Finns inget stöd för elever som kräver anpassning. Oförstående rektor som tolkar skollagen på eget sätt och mentorerna är varken hjälpsamma eller kompetenta. Lärarna är till största del bra, men det spelar ingen roll när man inte får gå kvar pga att man behöver extra stöd.
Student
5 jan 2022

Barn och fritid

Bra på BF programmet

Har gått halva terminen i ettan och gillar skolan. Finns många bra lärare som engagerar sig och även bryr sig om sina elever. Jobbar 2 superbra skolvärdar där som är trevliga att prata med och lätt tillgängliga. Har lite blandade känslor ang. EHT. Finns en del snälla personer med en del är fruktansvärt oengagerade och när man försöker komma i kontakt med de så känner man sig endast till besvär. Har uppkommit slagsmål vid 2 tillfällen där polis har blivit inblandad, tråkigt såklart men personal på skolan har ingripit snabbt. Även oroväckande att en del lärare verkar må väldigt dåligt och jag har hunnit ha 2 lärare som är utbrända. Det verkar vara fina personer men deras stress går lätt ut över oss elever men efter klagomål till rektor 3 ggr så blev en av de sjukskrivna. Rekommenderar BF programmet då det är varierade lektioner och många härliga lärare. Bra gemenskap bland eleverna och har aldrig träffat så bra människor som på BF.
Student
18 nov 2021

En elev

En bra skola som tyvärr blivit förstörd av elever.. Elever som faktiskt vill rikta in sig högt i betygen drabbas många gånger av elever som inte ens vill ha godkänt. Lärarna är superbra men tar inte riktigt hänsyn till de som vill nå högt. Tråkigt att de elever som vill lyckas ska drabbas av de som inte vill det.
Student
13 nov 2021

Barn och fritid

Dålig skola.

Inte bra skola alls, hade aldrig börjat här om jag fick välja igen. Ingen trevlig miljö att vistas i. Få bra lärare.
Student
20 sep 2021

Ekonomi

Bra skola

Underskattad, bra lärare inom ekonomi linjen
Student
9 dec 2020

En trevlig skola

Man hör mycket dåligt om skolan men det är faktist en trevlig plats med elever som respekterar varandra och bra och tydliga lärare. De ha även ett NIU program för de som vill bli bra inom hockey golf och konståkning. Går även i en trevlig och lugn klass. På skolan finns det vänlig personal som gärna hjälper till med studierna som en sal där du kan gå till om man har håltimma och då kan man få hjälp av lärarna. Vi har även ett bra schema med ganska korta dagar som kl 10-15
Student
4 dec 2020

Längtar till studenten

Om jag kunde gå tillbaka i tiden så hade jag aldrig börjat här. Det beror mest på de otroligt dåliga lärarna som är både själviska och inkompetenta. De har ingen aning om hur de ska planera sin tid och är mycket dåliga när man väl ber om hjälp. Jag skulle också vilja nämna att skolans rektor (numera finns det två rektorer men jag syftar på den som började år 2018.) är en mycket hemsk kvinna som dessutom är främlingsfientlig. Skulle inte förvåna mig om den nya rektorn också var det, vi har dock inte kommit i kontakt. På skolan finns det en man son jobbar som inte har någon riktig uppgift, han går mest runt och pratat med folk i sitt arbetsrum. Dessutom så är han oprofessionell, OCH höger. Vilket han gillar att tala om.
Student
6 nov 2020

Birgittaskolan

Helt ok lärare, bra miljöer,
Student
25 okt 2020

Birgittaskolan linköping

Extremt dålig kompetens bland lärare, mycket oseriöst och dålig kommunikation mellan lärare. Trångt och sunkigt i korridorer och klassrum. När det ej finns lärare på plats ersätts det med outbildade lärare/vikarier som gör att man inte får ut något av lektionen. Mycket dåligt!! Den dåliga kompetensen bidrar till att som elev tyvärr inte klarar kunskapskraven och blir svårare än vad det ska vara. Arbetsron och engagemanget i klassrummen finns inte vilket är väldigt tråkigt.
Student
5 sep 2020

Trång skola och ingen bra personal

Den är väldigt trång, både i hallarna och i matsalen. Dom säger att man ska hålla avstånd men det går inte eftersom alla går ute samtidigt. Det blir väldigt tufft då vid sådana situationer tyvärr. Dessutom vill inte personal på skolan lägga energi eller någon alls tid på att utreda att klassen är väldigt stökig. Jag går i en klass där nästan ingen har respekt och låter extremt mycket vilken innebär ingen arbetsro alls. Personalen borde anstränga sig mer om dem nu säger att man ska lyckas i skolan.
Student
7 jan 2020

Skolan är ingen jag rekommenderar

En skola med låg kompetens nivå på lärare. Det finns vissa duktiga lärare och vissa som är avsevärt dåliga. Ingen konsekvent nivå direkt.
Student
23 sep 2019

Inte alls trevligt

Alltså skolmaten är inte något man blir fascinerad av när man kommer hit iallafall. Rekommenderar verkligen ej.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen