Omdömen

3.2
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
14 feb 2022

dålig mat ibland

VI TYCKER ATT DET ÄR DÅLIG SKOLMAT IBLAND JAG MENAR OM MAN JÄMFÖR KRÄMIG PASTA OCH EN HÖNA I CURRYSÅS!!!!! +VI VILL HA KALKON SCHNITZEL!!!!!!
Förälder / Vårdnadshavare
4 jun 2020

Saker förändras med tiden och ny personal

Något som är tråkigt är när någon mått dåligt under sin skolgång, och det visar sig i frustration över en sak skolan.
Jag däremot som förälder till en son som gått i Björkestaskolan under årsklass 2-6 och som nu går ut skolan Och fortsätter till Lillhaga skolan kan inte annat än lovorda denna skola.
Maria Brauer som rektor Och många av hennes lärare är helt otroliga, min son blev mobbad när han kom som ny, ärligt noll tolerans allt klipptes direkt och ingen mobbning har någonsin hänt igen.
Fullt förtroende för denna skola med all dess personal 👍
Föredetta elev
2 mar 2020

Storstockholms förmodligen sämsta skola

Min tid på Björkestaskolan är något jag främst inte vill minnas. Det fyller mig endast med stark känsla av oro som får min mage att vrida sig. Att det ens är tillåtet att bedriva en så vedervärdig verksamhet får mig att ifrågasätta denna värld, och jag kan förklara varför.

När jag gick på den skolan hade jag der ganska svårt ur ett socialt perspektiv. Jag utsattes regelbundet för mobbning ända sedan omkring årskurs 3, och detta avtog aldrig. Jag var inte den personen som höll tyst om saker och ting jag upplevt. Jag var rätt så snabb med att berätta för mina föräldrar om den mobbning jag hade utsatts för, och så småningom informerades mina mentorer om det också, men inget förändrades. Det enda som gjordes var att de tog en snabb titt på knappt fem sekunder mot mitt håll och drog slutsatsen om att jag hade det bra. Är jag så värdelös att jag förtjänar att bli mobbad? Det var en av tankarna som konstant plågade mig under min tid där.

En annan brist jag upplevde var att jag inte fick nog med stimulans för min höga kunskapsnivå. Varenda dag var jag extremt uttråkad under lektionerna, och detta mestadels tack vare den låga kunskapsnivån i jämförelse med min kunskapsnivå. Lärarna var väl medvetna om detta, men gjorde ändå lite för att göra lektionerna utmanande. Jag även intyga att inget hae förändrats sedan jag gick där då min bror upplever precis samma sak.

Jag tror inte att jag behöver försätta skriva om varenda brist denna skola har, annars hade jag skrivit i oändlighet, dessutom lär man vid det här laget förstå att det finns mycket som inte står rätt till där. Jag hoppas verkligen att Björkestaskolan någon gång blir bättre.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen