Omdömen

3.1
Baserat på 11 omdömen och 85 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Student
23 maj 2023

Björknäsgymnasiet

Ganska många elever vilket leder till trångt utrymme samt få platser att tilbringa sin håltimme på. Matsalen är alldeles för liten då sällan alla elever som går ner i matsalen ryms. Klotter på toaletterna och insekter och smådjur på flertal ställen. Trots allt detta negativa har skolan otroligt bra och fina lärare som hjälper samr lägger mycket tid på sina elever.
Student
21 maj 2023

Eko

Sämsta inomhusmiljön

Sunkig byggnad, fängelse miljö
Student
31 mar 2022

Ekonomi

Björknäs

De flesta lärarna känns obrydda, stressar undervisningen och tänker inte på elevernas lärande. Skolmaten är inte på topp och samma mat väldigt ofta, fiskpudding typ en gång i månaden!?
Student
9 maj 2021

Läs detta!

Finns ett flertal lärare på vissa program som verkligen skulle behöva arbeta med sin värdegrund då de genom användande av härskartekniker medvetet kränker elever. Att som lärare prata negativt till/om elever inför andra elever/lärare eller medvetet blunda och ignorera de informella ledarna som tillåts styra i elevgrupperna är inget som är ok. Medveten exkludering förekommer och när elever tar upp problem så tas de inte på allvar.
Vet flera andra elever som upplevt samma sak och berättat att även de till slut inte vågade säga något pga rädsla för repressalier.

I övrigt en helt ok skola. Skolmaten dock är ingen höjdare.
Student
30 nov 2020

björknäs

skolan behöver fräschas upp, maten är ok ibland. lärarna på samhällsprogrammet tycker jag inte är så intresserad av att lära ut eller har alldeles för höga krav på eleverna, även fast det är en hyfsad svår linje. otroligt dryga kan jag tycka och bryr sig inte om sin attityd mot sina elever. elevinflytande verkar inte vara något dem bryr sig om.
Student
27 feb 2020

Björknäsgymnasiet

Helt okej skola resturang och livsmedel programmet har bra lokal lärarna är investerade i elevernas lärande och maten är helt okej skolan look behöver fräschas upp men ingen som bekymrar mig som elev då det är helt ok i korridorerna men det behövs fler sittplatser i korridorerna och inte bara i entrén så man kanske vill sitta och vänta på lektionerna det finns även en liten kiosk som elverna kan köpa mackor och annat om man inte gillar skolmaten men som sagt så skulle lite renovering inte skada så de syns att omogna elever går/gått på skolan då de är lite skadegörelse lite här och var
Student
16 feb 2020

Det behövs förändring

Behöver många förbättringar, fokuset ligger inte på rätt saker. Maten är ingen höjdare och den är ofta slut när de sista eleverna ska äta. Själva skolan i sig behöver en ny look, inte bara nya stolar och bord utan en stor renovering med tanke på att den inte har renoverats sen typ 20 år tillbaka. Det behövs även ny utrustning till bland annat natur programmet och allting behöver rensas. Det är även väldigt kallt i skolan, eleverna går runt och huttrar och fryser var och varannan dag. Lärarna är bra det är mest hur skolan drivs och ser ut som är problemet och då kan man inte bara slänga in några konserter och föreläsningar som att det helt plötsligt ska lösa allt.
Student
6 feb 2020

Bra!!!

Bra, men hade kunnat vara bättre
Student
21 dec 2019

Bra skola

Bra skola med bra lärare, men maten är ingen höjdare alls..
Student
4 okt 2019

Skolan är toppen

Super bra lärare och hyfsad mat
Student
6 sep 2019

Bra och trevlig skola!

Björknäsgymnasiet är en trevlig skola som har flertalet bra lärare som verkligen hjälper eleverna!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen