Omdömen

3.9
Baserat på 17 omdömen och 126 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
15 nov 2023

ES23 musik och teater

S:t Lars gymnasiet är bäst

Jag går första året på gymnasiet nu, jag har aldrig gått på en skola som får mig att känna mig så trygg! Alla lärare är trevliga, ingen är taskig mot någon annan! Asså jag älskar S:t Lars med hela mitt hjärta!
Elev
14 jun 2023

Tryggt

Trygg känsla, inte ens nära denhär hotfulla panik känslan högstadiet! Jätte nöjd med mitt val:)
Elev
11 okt 2021

Estetiskt, bild och form

Bra!!

Bra! Bra lärare, vissa bättre o vissa sämre. Bra utrymme o bra människor
Föredetta elev
14 jun 2021

Estetiska programmet med samhällsinriktning

Hemsk upplevelse

Vart utstött och mobbad i 3 år. Lärarna gjorde inte ett skit. Är du inte som den typiska bilden av björköare, får du massa elaka kommerater, och blir utstött direkt. Första vecka får du en stämpel och sen är den stänpeln som gäller i tre år. Du får ALDRIG gå utanför den stämpel, tänk ALDRIG tanken och du pratar bara med människor som du hänget med. Folk står inte upp för vad de har gjort eller sagt och ljuger dig rakt upp i ansiktet och låstas som ingeting. Jag fick panikattacker och då ställde sig lärarna och skrek på mig, för de visste inte hur det skulle hantera det. De ber aldrig om ursäkt. Lärarna var jättegulliga mot alla andra eleverna,förutom mig. Börja ALDRIG på Björkö.
Elev
11 jan 2021

En helt okej skola

Bra lärare o jätte mysig skola men kan ofta vara lite sämre på att ge ut info om tex ändringar i schemat eller liknande. Dock sköter dem inte distans undervistninge bra, ger ingen info om någonting och vi måste åka in till skolan minst 3 gånger varje vecka ändå. När jag sökte till skolan så tänkte jag mig att det skulle vara mer estetisk än vad det är. Jag går första året på bild o form men tycker verkligen att det är för lite fokus på inriktningen, har också natur lektioner även fast jag går bild? (Maten är hemsk btw, men donken o burger king ligger nära ;))
Elev
19 dec 2020

St Lars Gymnasium

En liten skola med mysiga lokaler. Lärarna är roliga och alla är supertrevliga. Rekommenderar starkt!
Elev
19 dec 2020

St Lars Gymnasium

En liten skola med mysiga lokaler. Lärarna är roliga och alla är supertrevliga. Rekommenderar starkt!
Elev
13 dec 2020

Älskar skolan!!

Underbar skola! Plötsligt är skolan någonting kul att se fram emot. Magisk stämning då alla är supertrevliga och det skapas och spelas musik i varje hörn. Roliga lektioner med engagerade lärare som bryr sig. Trygg miljö där man gärna spenderar tid!
Föredetta elev
4 dec 2020

Välkomnande

Man känner sig verkligen som hemma
Elev
21 aug 2020

Utmärkt skola!

Otrolig skola med extremt hjälpfulla lärare. Rekommenderar starkt!
Föredetta elev
27 jul 2020

wweeewwwoo

Åh vad denna skola är en underbar skola. Kan inte ens börja med ord att försöka sätta på denna skola..

Jag har C-PTSD, extremt dålig ångest och en väldigt dålig depression och jag kan säga att lärarna där har suttit brevid mig igenom flashbacks (ibland var det lite sisådär då jag kunde vilja vara själv), brevid mig vid mina panik attacker och fanns där när jag var extremt suicid.

Kommer aldrig med ord kunna att tacka de lärare som smsade mig att komma till skolan istället för att vara hemma så att dom kunde få prata med mig för att dom var oroliga, eller dom som aldrig gav upp på mig även fast jag redan för länge sedan hade gett upp på mig själv.

Tack.
Föredetta elev
8 maj 2020

3 år av helvete

Blev utstött i tre års tid. Och fick massa panikattacker och då vart lärarna arga på mig,för att de inte vet hur se ska agera. Det är sånt du ska kunna som lärare. Kuratorn och rektor gör heller ingenting. men kunde vara snälla mot andra elever.En lärare på teaterlektionen tyckte det var okej att min klasskompis " fejkstammade" på teatern,när jag själv gör det. Vart även kallad för ****,och då gjorde vi inget åt de från en Annan skola då. Skolan är väldigt noga med att man ska acceptera och respektera varandras olikheter,men ni ser ju själv hur accepterade och respektfull mig. Det är extremt grupperat och är man inte som björköare är så blir man utstött direkt. Du pratar enbart med de ,du hänger med. måste vara på ett speciellt sätt,och anpassa dig efter din " stämpel " som du vår första veckan. De finns ingen chans annars att du klarar dig. Personalen ser inget fel på sin skola,och gör inget. De lossnas som inget hänt,och gör på som vanligt. Studenten handlar inte ens om oss treor.Det är ju våran dag. Kommer aldrig rekommera den skola. Sämsta valet jag gjort i hela mitt liv.
Elev
18 feb 2020

Hahahaha

Det är en helt okej skola men den är inte den bästa.
Föredetta elev
25 nov 2019

Hm, läs texten istället

Jag tog studenten nu i sommras och jag kan definitivt säga att jag nu i efterhand älskar mitt val. Lärarna är förstående, snälla, intressanta och närvarande. De finns alltid en trygg atmosfär där och jag tror inte någon känner säg dömd/rädd på något sätt där.
Elev
15 okt 2019

Bra skola

Bra skola med intressanta lektioner. Väldigt trygg och respektfull skola.
Elev
2 jul 2019

Älskar skolan!

Otroligt trygg, tillåtande och jämställd skola
Elev
1 jul 2019

Underbar skola

Otroligt närvarande och inspirerande lärare, trivsamma lokaler och givande undervisning.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen