Omdömen

3.3
Baserat på 12 omdömen och 92 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
22 feb 2024

Stimulerande miljö och engagerad personal och rektor!

Björköskolan = plats där kunskap, kreativitet och gemenskap står i fokus. En plats där mina barn växer och får möjlighet att utvecklas både personligt och akademiskt. Skolan har lyckats skapa en stimulerande miljö där mina barn får utmana sig själva och utforska nya ämnen. Skola jobbar aktivt med att skapa trygg atmosfär där mina barn känner sig respekterade och sedda.
Personal
30 jan 2024

Förblindas inte av den idylliska miljön

Dysfunktionell ledning. Kör sitt eget race, manipulerar och har orimliga förväntningar på sin personal och sin skola. Många sjukskrivningar.
Alltför stora klasser för lokalerna. Elever med särskilda behov, vars föräldrar inte ”står på sig”, får ingen stöttning överhuvudtaget. Det saknas möjligheter och resurser att tillgodose elevers behov. Det som beslutas vad gäller stöd går inte att realiseras för det saknas tid, förståelse och resurser.
Fantastiska elever och fantastisk personal som gör allt för att hålla ställningarna.
Föredetta elev
28 jan 2022

isolering

Ingen info om något av det negativa som sker innanför når någonsin ut till vårdnadshavare. Allt ser idylliskt ut för de som ser det utifrån.
Förälder / Vårdnadshavare
13 okt 2021

Rekommenderas varmt

Bästa skolan! Rastaktiviteter varje dag och det erbjuds körsång på eftermiddagen! Bra veckobrev där vi vårdnadshavare får information om vad barnen lärt sig i veckan. Våra barn stortrivs!
Rekommenderas varmt.
Förälder / Vårdnadshavare
8 sep 2021

Rekommenderas

Engagerade lärare och en fantastisk miljö. Vi har bytt från en kommunal skola i stan och är så nöjda. Vi vårdnadshavare känner oss lyssnade på vårt barn stortrivs i en stressfri miljö.
Förälder / Vårdnadshavare
31 aug 2021

Trevlig skola, fokus på natur och skapande

Vi valde denna skola då mycket fokus ligger på utevistelse och skapande. Skolan och fritids tar varje tillfälle i akt att vara ute och inspireras av naturen i sin verksamhet. När man kommer till skolan ser man barn ute och snickrar. De får ofta något hembakt, som bröd och nudelsoppa ibland tillrätt över öppen eld i skogen. Hemtrevlig miljö med trevlig personal. Inspirerande lektions material. Dottern i lågstadiet är helnöjd.
Förälder / Vårdnadshavare
17 aug 2021

En skola som jag varmt rekommenderar

En fantastisk skola med mycket kompetent och engagerad personal.
Mina tre barn har fått en gedigen utbildning och grund för att sedan alla tre gå vidare till universitet och högskola. Förutom goda kunskaper upplever jag att de har fått med sig en tro på sig själva och sina möjligheter att gå vidare i livet.
Förälder / Vårdnadshavare
16 aug 2021

Fantastisk skola

Har en dotter på lågstadiet! Hon älskar denna skola där kunskap, kreativitet och relationer står i fokus. Lärarna är engagerade och intresserade och fritids en trygg plattform där hon får utvecklas och utmanas.
Miljön är fantastisk och skolmaten exemplarisk!
Förälder / Vårdnadshavare
18 jul 2021

Rekommenderas

Bra skola som arbetar mycket med att eleverna ska känna trygghet och studiero. Otrolig miljö och de flesta lärare är riktigt bra.

Vi har varit mycket nöjda!
Förälder / Vårdnadshavare
16 maj 2021

Rekommenderas ej!

Mycket dålig organisation mellan lärarna. Täta rektorsbyten. Ojämn undervisning, kvalitén beror på vilken klasslärare barnet ”råkar” få. Skolan tar inte itu med mobbing direkt menar att barnen ska lösa det själva och lärare har uttryckt att barnen ska ha svarta och vita lekar. Mycket olämpligt för barn med NPF som ofta blir mobboffer. Fritids speciellt tydlig mobb- plattform.
Förälder / Vårdnadshavare
7 nov 2020

Rekommenderar inte skolan

Rekommenderar inte skolan.
Förälder / Vårdnadshavare
29 aug 2020

Besviken

Har elev i högstadiet. Känns som det är oordning o osämja i lärargruppen. Vi som vårdnadshavare får inte den info man behöver, fast upprepad påminnelse!! Hade höga förväntningar på denna skola

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen