Omdömen

3.6
Baserat på 11 omdömen och 83 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Personal
17 aug 2023

Det värsta jag har varit med om.

Det absolut värsta jag har varit med om under hela mitt liv, Jag sommarjobbade där genom ung i sommar och var på den nedervåningen. Där jag såg det värsta sakerna i mitt liv, på hur de behandlar barnen, sina kollegor, föräldrarna hela förskolan är ett misär.

Personalen slänger (bokstavligen) mat på barnen så det kan komma på deras ansikte. De ringer till föräldrar och ljuger och hittar på olika lögner med att din barn gråter för mycket så du får hämta ditt barn. Då håller en annan personal koll på fönsterna och ser om föräldern kommer, och när den har kommit så tar man nappen, leksakerna och till och med så slår man lätt på barnet för hen ska börja gråta.

När barnen och förädlarna är i ingången då är personalen hur aktiva som helt, leker med barnen och så fort förädlarna har lämnat sitt barn och går ut, där finns det också en personal som håller koll att förädlarna har verkligen lämnat så återgår de vad de gjorde tidigare, alltså alla personalen sitter i torget och dricker kaffe och de låter barnen vara själva och om de gråter för mycket så tar de barnen i ett mörkt rum stänger dörren på de och säger jag tar ut dig när du är tyst (man tror man är i ett fängelse).






KORTFATTAD: PERSONALEN ÄR HUR SNÄLLA OCH OMTÄNKTSAMMA SOM HELT FRAMFÖR FÖRÄLDRNA, MEN BAKOM ER SÅ BRYR DE INTE ETT SKIT SIG.
Förälder / Vårdnadshavare
22 okt 2022

Smultronet

Smultronet (1-3 år) har blivit så katastrofalt dåligt sedan förskollärare Caroline slutade för ungefär 1 år sen. Då levde avdelningen!! Man möttes alltid av värme och professionalitet, till skillnad från de sk. ansvariga för avdelningen som tagit över. Det kändes tryggt att lämna sitt barn innan, men inte nu. Förste förskollärare har också så dålig attityd och falskt bemötande. Hon målar upp en bild av förskolan och avdelningen som inte finns. Har personligen hört henne vara riktigt otrevlig mot personalen på förskolan också. Tycker synd om barnskötaren som varit på avdelningen i många år. Hon gör sitt bästa, och det är vi tacksamma för.
Förälder / Vårdnadshavare
9 mar 2022

Hallonet

Avdelningen Hallonet är fantastiska! Väldigt informativa och bra på att kommunicera. Min son verkar trivas superbra!
Förälder / Vårdnadshavare
8 jul 2020

En nöjd förälder

Väldigt bra förskola med bra pedagoger som sällan är sjuka och kommer det vikarier det oftast samma så barnen känner dom.
Förälder / Vårdnadshavare
17 feb 2020

Bladbaggen

Vårt barn går på avdelning åldern 3-5 år. Fantastiska pedagoger med låg frånvaro. De har skapat en fin gruppkänsla där varje barn hittar stimulerande aktiviteter. Samlingar med läsning etc. Mycket skapande verksamhet. Utflykter varje vecka. Fantastisk utemiljö. En förskola där vi känner oss trygga att lämna vårt barn och där vi märker att hen utvecklas, har kompisar och är glad.
Förälder / Vårdnadshavare
20 jan 2020

Smultronet

Småbarnsavdelningen Smultronet är väldigt bra numera. Ny förskollärare började där strax innan sommaren. Så bra! De som jobbar där nu är vänliga, varma, tillmötesgående, förstående, kompetenta. De ger så fin trygghet åt våra barn och är otroligt engagerade, ser till så att vi föräldrar har bra insyn i vad som händer om dagarna. Det är vi många som tycker. Mitt barn har utvecklat sitt språk enormt under hösten.
Innan var det i princip vita väggar på avdelningen. Väldigt tråkigt. Nu är det helt förvandlat där inne. Man blir glad när man kommer in på Smultronet. De har gjort så fint för våra små.
Förälder / Vårdnadshavare
20 jan 2020

Smultronet

Småbarnsavdelningen Smultronet har blivit fantastiskt bra under hösten 2019. Så engagerade pedagoger som jobbar där. Avdelningen är helt förvandlad. Innan var det bara vita väggar i princip, nu lever den. De har gjort så fint för våra små. Dessutom är de som jobbar där nu tillmötesegående, kompetenta, förstående, pedagogiska och ger otroligt fin trygghet till barnen. Det är vi många som tycker. Mitt barn har utvecklat sitt språk enormt bara under hösten. De ger oss föräldrar jättebra insyn i vad som händer om dagarna.
Slavica Nikić
Förälder / Vårdnadshavare
17 dec 2019

Nöjd mamma

Mer än nöjd. Fast personal är jätte bra. Nu pratar jag om avd Sidensvansen . Haft 2 barn med nästan samma personal innan dom flyttade till Bladbaggen och huvudsaken är att sonen stor trivs.
Förälder / Vårdnadshavare
27 nov 2019

Jättebra pedagoger

Blåbäret småbarnsavdelning är jättebra. Fina pedagoger som är otroligt kärleksfulla och engagerade i barnen.
Cecilia Keller
Förälder / Vårdnadshavare
28 okt 2019

Toppen förskola med mycket aktiviteter

Småbarnsavd är väldigt dålig och oengagerad.
Däremot är 3-5 gruppen väldigt bra. De har aktiviter varje tisdag. Och är ute i ur och skur största tiden av dagen.
Förälder / Vårdnadshavare
31 maj 2019

Barnpassning

Väldigt stor ruljans på personal. Lite pedagogisk verksamhets och lite pedagogisk dokumentation. Har alltid känts oengagerat.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen