Omdömen

4.1
Baserat på 48 omdömen och 368 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
14 feb 2024

samhä

Bladins är så värt det!

Bladins är sååå värt det. Fantastiska lärare och ännu bättre skolmiljö. Väldigt liten skola så väldigt bra gemenskap! Kom på öppet hus och ni kommer se, ni kommer inte ångra er.
Lycka till med gymnasievalet!
Föredetta elev
12 jun 2023

Sam

MWAH

MWAH fantastisk skola
Föredetta elev
28 feb 2023

Social science

Nybliven grundskolelärare

Liten och trygg skola med engagerade lärare som vill se eleverna lyckas!
Gött med matkort såklart och en fin miljö runt skolan. Skolans byggnad i sig är ganska skruttig, vilket är förståligt då den inte var byggd för att vara en skola. Minns att ventilationen va kass i klassrummen och det blev fuktigt och kallt under vinter samt kvavt och varmt under somrarna.

Trots att det va tufft för mig när jag pluggade där har det verkligen förberett mig för universitetet. Studierutiner som att ta anteckningar under lektioner och förberedning inför tentor har jag lärt mig som många andra vänner som pluggade i andra gymnasieskolor i Malmö inte har.
Elev
4 sep 2022

Naturvetenskapsprogrammet

Bästa skolan i Malmö

Superbra skola, trevliga och bra lärare.
Föredetta elev
19 aug 2022

Samhällsvetenskapsprogrammet

Bästa skolan som finns

Helt klart den bästa skolan i hela Malmö. Otroliga lärare, ambitiösa elever, toppläge rent geografiskt och bara allmänt perfekt. Den bästa skolan man kan tänka sig, utan tvekan. Står du i valet och kvalet vilken skolan du ska välja, tycker jag att Bladins är det rätta valet för dig.
Föredetta elev
9 apr 2022

dålig

Vad du än gör börja inte här
Elev
6 apr 2022

Bäst av allt skolan!

Man äta skolan mycket bra. Varje dag läxan. Rektor tala svenska.En gång vi reste Polen. Roligt flyga fysiken termodynamik. Bäst av allt räkna. Superskolan!
Elev
27 feb 2022

Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Sök bladins om du är sigma

Går i ettan men har redan fått ta del av mycket i skolan som är bra. Undervisningen är väldigt bra då vi får lärare som tar sitt jobb på allvar och de bryr sig även om eleven och elevens hälsa utanför skolan. Sen har vi också matkort istället för en matsal på skolan vilket jag älskar, för då går man bara till nån valfri restaurang/café/snabbmat ställe. Det finns massor att välja på o det är alltid lika gott. Sen är det en så liten skola så man lär känna många elever på skolan utanför sin klass och sin årskurs vilket är kul. hela miljön och stämningen på skolan är också väldigt trevlig och mysig
Elev
30 sep 2021

Naturvetenskapsprogrammet

Bästa skolan

Otroligt bra skola. Lärarna är ambitiösa och vill elevernas bästa. Sedan så är maten god. Du får ett kort där du får äta i Malmös restauranger.
Elev
11 sep 2021

Naturvetenskapsprogrammet

Gymnasieval

Väldigt bra skola, ser väldigt många positiva saker med denna skola och skulle verkligen rekommendera den till er som funderar över vilket gymnasium ni vill gå.
Elev
3 feb 2021

Samhällsvetenskapsprogrammet

Ja, matten är god.

Matten är väldigt god, lärarna är mycket trevliga och artiga. Det är en bra skola i alla. Du skulle känna dig mycket välkommen i klassrummet med läraren och eleverna.
Elev
1 feb 2021

Naturvetenskapsprogrammet

Bästa i Malmö

I bladins gymnasium är det bra arbet miljö, och riktigt lugn, alla lärare är snäll och anpassar deras plan till dig!
Elev
28 jan 2021

Naturvetenskapsprogrammet

Stolt över min skola

Rektorn är fantastisk. Lärarna fantastiska och bryr sig om elevernas mående. Det känns verkligen som att Bladins är ens andra hem!
Kunde inte hamnat på en bättre skola. Bladinare 4 Life
Elev
25 jan 2021

Naturvetenskapsprogrammet

Jag har hamnat helt rätt!

En liten och bra skola. Man blir sedd och lärarna anstränger sig verkligen för att göra vår studiesituation så bra som möjligt. Inte minst nu när vi haft fjärrundervisning. Skolan är omgiven av en fantastisk miljö. Klasserna är små vilket gör att man får hjälp så fort man behöver. Vi har en mentor för vår klass och hon anstränger sig verkligen för att stötta och peppa klassen. Jag känner mig trygg i mitt programval och kunde inte ha valt en bättre skola.
Elev
25 jan 2021

Naturvetenskapsprogrammet

.....

Mycket bra. Väldigt bra lärare.
Elev
24 jan 2021

Samhällsvetenskapsprogrammet

Bladins

Bladins är en underbar skola
Elev
24 jan 2021

Samhällsvetenskapsprogrammet

Mycket bra o trivsam skola

Mycket bra skola med trevliga elever samt lärare. Man blir sedd, viket jag uppskattar högt!
Elev
24 jan 2021

Mycket bra

Skolan är liten med få elever vilket gör att du kan ska reaktion med många läraren
Elev
24 jan 2021

Naturvetenskapsprogrammet

Utmärkt skolval!

Bladins är ett litet gymnasium men för det bättre. Att eleverna är så pass få gör det möjligt att få en starkare och personlig kontakt med lärarna och en mer personlig undervisning. På skolan finns en gemenskap eller patriarkal känsla. Bladinsanda! En gång en bladinare, alltid en bladinare.
Elev
24 jan 2021

Naturvetenskapsprogrammet

Generellt bra skola

Duktiga lärare som har bra studie och utlärningsteknik. Fin miljö och god mat!
Elev
24 jan 2021

Naturvetenskapsprogrammet

Mycket nöjd med Bladins Gymnasium

Skolan ligger på ett väldigt fint ställe och det är alltid lika härligt att gå igenom parken till skolan samt till och från lunch. Jag är väldigt nöjd med mitt val av naturvetenskapsprogrammet då alla lärare gör ämnena väldigt intressanta. Varje gång jag lämnar lektionssalen vill jag veta mer och ser framemot nästa lektion. Jag kan starkt rekommendera att välja Bladins. Inte nog med den goda studieron, den avslappnade känslan mellan årskurserna och de trevliga lärarna så har vi ju faktiskt tillgång till en riktigt god skollunch med vårt matkort.
Elev
24 jan 2021

Fin skolmiljö

Det är en mysig liten skola, vilket gör att man får en bra relation med alla elverna på skolan och inte bara dem i sin egna ålder. Även fördelarna med en liten skola är att dem blir enklare för mig som elev bli sedd och få hjälp av lärarna.
Elev
24 jan 2021

Naturvetenskapsprogrammet

Lärorik och roligt

Jag tycker att Baldins gymnasium är en jättebra skola där man både har kul och lär sig. Har fått mycket kunskap det senaste året! Det är en liten skola där alla är nära varandra och man inte skäms att vara den man är. Har fått vänner som har hjälpt mig att utveckla mitt självförtroende och kunskap! Det må vara svårt då och då men man tar sig igenom det. Om jag fick väja om är det ingen tal om saken att jag väljer Bladins Gymnasium!
Elev
21 jan 2021

bara wow

Jag tycker verkligen denna skolan är värd att gå på
Elev
21 jan 2021

Naturvetenskapsprogrammet

Väldigt bra

Väldigt bra skola allmänt :)
Elev
20 jan 2021

Naturvetenskapsprogrammet

Välj Bladins

Bladins är en väldigt bra skola med engagerade, snälla och smarta lärare som verkligen vill oss elever vårat bästa! Eftersom skolan är så liten är stämningen mysig och alla på skolan är inbjudande, ingen hamnar utanför vilket är så skönt.
Elev
19 jan 2021

Naturvetenskapsprogrammet

Allmänt intryck

Familijär då den är liten. Engagerade lärare som ser en som individ och lägger mycket tid på att hjälpa en när man behöver. Fina byggnader och bra utomhusmiljö i parken.
Elev
19 jan 2021

Samhällsvetenskapsprogrammet

Bladins - en skola för de privilegierade

En skola där eleverna är väldigt privilegierade. Många elever är rasistiska, homofober, islamofober etc. Vissa lärare uttrycker sig på väldigt ifrågasättande sätt. Däremot finns det lärare som är helt fantastiska.

Har du gått på en skola med elever från olika kulturer och länder skulle jag inte rekommendera bladins. Har du däremot gått på en skola med bara svenskar så är bladins en bra skola för dig.
Elev
19 jan 2021

Naturvetenskapsprogrammet

Världsbäst skola!

Fantastisk skola där relationen till lärarna är oslagbar. Tack vare detta kan du som elev lyckas och uppnå alla dina mål du sätter upp!
Elev
18 jan 2021

Samhällsvetenskapsprogrammet

Inte den bästa. Helt Ok!

Helt OK. Inte den bästa.
Visar 30 av totalt 48 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen