Omdömen

2.7
Baserat på 6 omdömen och 44 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
18 jun 2023

Helt värdelös skola.

Riktigt pundig skola, ungdomarna får gå runt höga utan några konsekvenser medans de som faktiskt sköter sig men säger vad de tycker och känner får problem. Allt fokus är på lärarna, alltid värdelösa kuratorer, värdelös rektor och lärare som beter sig som maktsvin. Ytterst få vuxna på denna skola som faktiskt bryr sig. Förbättring behövs, ungdomarna blir sjukt skadade.
Elev
5 sep 2022

Uch kan jag bara säga

Gymnasieskolan Boberg är en plats där alla som inte klarade grundskolan hamnar. Det är ett ställe där pundare utvecklas och kan öka sina förmågor att vara pundare. Förbättring skulle behövas mer sköt samma elever och ut med dom som ser så förjävliga ut så det går inte att vara i samma korridor som dom. Detta är skrivet i av en elev.
Elev
22 apr 2022

Maten

Maten smakar fan skit och lärarna och rektorn tror man ska orka med hela skoldagen utan nån mat. Maten som Serveras käkar man inte ofta alls
Elev
15 feb 2020

Hemsk skola

Dåliga lärare och smutsig skola. Man märker att eleverna valde denna skola endast för att de känner sig tvingade. Rekommenderar inte detta gymnasium.
Elev
5 feb 2020

Bra skola

Otroligt bra skola med lärare som verkligen lyssnar på en. Samt att vi nyss har fått en ny rektor som verkligen står på elevernas sida!
Elev
5 okt 2019

Jättebra skola

Nu är det några år sen jag gick där, men jag trivdes jättebra.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen