Omdömen

3.7
Baserat på 13 omdömen och 109 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
26 apr 2024

Brand och lärare

Hade brand i skolan och vi fick inte sätta på oss skorna när vi gick ut så vi fick gå ut i strumpor i ösregnet och Stod utomhus i en timme och skolan gav oss inte skor att sätta på oss istelltet fick vi plast påsar. Skolan är inte förberedd till högstadiet och det finns bara 3 lärare som är bra som kan lära och undervisa och har koll på sina elever, resten av lärarna har inte koll på oss och har undervisning i en kvart sen släpper oss loss som händer i en lekpark.
Elev
25 mar 2024

Rekommenderar verkligen inte!

Maten sägs vara god men tycker att den behöver större variation då den ofta är väldigt tråkig och är knappast proteinrik.
Sedan så är eleverna super stökiga och händer ofta att saker blir snodda. Man får inte göra någonting på denna skola då begränsningen är så stor inom allt, inga aktiviteter, får ej gå utanför skolans område, ingen klassresa, inga utflykter osv. Super kaxiga, bortskämda, snobbiga elever. Nästan alla dömmer en för minsta lilla. och för den västra delen så är det JÄTTE höga krav och förväntningar men lärarna kan knappt undervisa ordentligt. Man lär sig ingenting och påverkar ens betyg väldigt negativt. LÄXOR HELA TIDEN och även minst 1-2 Prov varje vecka + läxor. Inte alls en lärorik skola och stöter alltid på problem som aldrig blir lösta.
Förälder / Vårdnadshavare
13 feb 2024

Dålig ledning

Riktigt dålig ledning! Sök en annan skola, vilken skola som helst är bättre än Bobergsskolan.
Elev
17 maj 2023

Sträng skola,hårda krav

Jag tycker inte om den där skolan så mycket eftersom det är för höga krav maten är inte god och man får inte göra roliga aktiviteter som åka till Romme som det var på min gamla skola och sen är vissa lärare lite surare än andra.
Förälder / Vårdnadshavare
9 feb 2023

Rekommenderas!

Fantastisk skola! Personal som verkligen bryr sig. Bra lärare och ledning! Rekommenderas!
Förälder / Vårdnadshavare
29 nov 2022

Stockholms bästa skola!

Jag önskar att alla skolor var lika bra som Bobergskolan!
Elev
18 sep 2022

Bäst!

Bästa skolan i Stockholm!
Förälder / Vårdnadshavare
10 sep 2022

Den bästa skolan!

En helt underbar skola. Fin miljö och jättebra lärare och personal. De som arbetar där trivs verkligen, vilket märks och ger barnen en fin och positiv miljö. Det är en stor skola men tack vare sitt sätt att arbete (Bobergsmodellen) skapar de silos åt barnen, en mindre och trygg miljö med i sin hemvist och skolmiljö. De är bra på att lösa konflikter och kommunicera med barnen. Stockholms bästa skola! Mina barn trivs bra, vill aldrig vara lediga eller sjuka och lär sig så mycket. Jag är otroligt tacksam att mitt barn får gå på Bobergsskolan!
Förälder / Vårdnadshavare
29 jun 2022

Bästa skolan!

Bästa skolan! Bra personal, fina lokaler och bra skolmat! Jag kan verkligen rekommendera Boberg!
Förälder / Vårdnadshavare
18 mar 2022

Stockholms bästa skola

Stockholms bästa skola! Så fin skola och så bra personal. Mitt barn stormtrivs och lär sig så mycket. Jag är så tacksam att mitt barn får gå på Bobergsskolan!
Elev
26 jan 2022

Bästa skolan

Så fina klassrum värdens bästa skola med bra mat alla är lika värda och alla är snälla
Elev
26 jan 2022

Bästa skolan

så fina klassrum Värdens bästa skola med bra mat
Förälder / Vårdnadshavare
28 jun 2020

Stockholms vackraste skola.

Stockholms vackraste skola. Gammal arkitektur blandat med helt nybyggd skola. Varje klass har tillgång till s.k. hemvist som består av klassrum och flera andra rum. Engagerad rektor som står ute på skolgården varje dag och hälsar på barnen. Superduktiga lärare i sv,so,no,ma. Mycket god stämning bland barnen. En toppen skola!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen