Omdömen

2.3
Baserat på 13 omdömen och 109 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
28 maj 2023

Skit skola

Jäkla skit skola som inte bryr sig ett skit om ungarnas mående även fast dom säger att dom gör de för att de ska låta bra. De flesta är väl hyfsat bra på att lära ut men de går ju ej att lära sig så mycket när man mår dåligt och man ej får hjälp. Maten smakar råtta och även lärare säger detta och därför undrar man ju då varför man fortsätter laga sån äcklig mat? Bättre med att göra lite godare mat som barnen äter än något "nyttigt" som barnen ändå inte äter och så svälter dom eller går till gulf eller ica/bolles, inte så smart gjort utav mat tanterna.
Elev
5 maj 2023

Rekommenderar inte, tack o hej.

Skolan är tråkig, äcklig, gammal och uttråkade. Vi gör inga roliga aktiviteter, alla dagar är likadana. Maten består bara av fisk och pasta, snälla ge oss lite gött kött. De finns inga sittplatser och våran skolgård består av en liten fotbollsplan.
Elev
10 nov 2022

Inte en bra skola

skolan behandlar barnen olika om dom e bra i skolan så behandlar dom elev en bra men folk som har det svårt i skolan gillar dom inte det fins even sexsistiga lärare minn kompis var på leksion och då börrja en lärare skrika på hon utan någon andlednig.dom e even rasistiga mot barnen.fröknana e väldigt långsamma med at stoppa mobbning så iingen bra skola börja aldrig här
Elev
10 nov 2022

Inte bra

Tycker att lärarna behandlar eleverna dåligt, och man kan lätt känna ett typ av obehag med vissa av lärarna.
Elev
10 nov 2022

lärana är oretvisa

blir behandlad dåligt av lärarna hittar plåster i maten
Föredetta elev
27 okt 2022

Kasst

Jag tycker att skolan var väldigt dålig, dålig undervisning. Dålig på att ta hand om folk som mår dåligt
Föredetta elev
22 aug 2021

Bra skola

Jag är väldigt nöjd med min tid på bollebygdsskolan! Mycket bra lärare (med vissa undantag), som är motiverade och alltid försöker hjälpa. Atmosfären är bra, skolan börjar bli lite gammal men de renoveras allt efter som. Skolmaten är bra, finns alltid ett vegetariskt alternativ :) Overall tycker jag verkligen att det är en bra skola!
Förälder / Vårdnadshavare
24 maj 2021

Uselt

Dålig atmosfär, dåligt utbildade lärare och mycket mobbing. Skolans norm för barn verkar passa för ”orten”snarare. Är alla lika dåliga blir ingen ledsen.
Elev
11 mar 2020

Sådär

Inget o rekommendera
Föredetta elev
25 feb 2020

Hemsk

Skolan ,eleverna och lärarna uttrycker sig rasistisk mot folk och nedvärderande mot tjejer...lärarna kan säga kommenterar som att ”du är så duktig för du klär dig inte utmanande” och liknande grejer åt eleverna klä sig hur de vill.lärare har inget med det o göra. Samma hur man sitter ”inte sitta brett me benen” o liknande för då visar du visst att det är ok för killarna att göra något?!?! Och om man visar för mycket kommer lärarna o drar upp tröjan osv..Elever kan t.ex. skrika rasistiska saker utan att få någon konsekvens alls... lärare har påpekat att man inte får använda vissa slang för ”du är väl inte invandrare” Är 2020 häng med....
Elev
24 dec 2019

Sådär

Skolan är ganska bra men ja känner mig ibland utstirrad när ja går själv i korridoren.
Elev
3 okt 2019

Gemytlig

Lagom stor skola med gemytlig stämning. En motiverad lärarkår!
Elev
20 sep 2019

Skolan är den bästa som finns!

Lärarna löser bråken på direkten. Tar tag i elever som mår dåligt och stöttar de som behöver extra stöd. Lärarna agerar inte bara lärare utan även förälder, psykolog, personlig tränare och resurs.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen