Omdömen

3.8
Baserat på 15 omdömen och 112 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
17 apr 2022

Unghäst

Bästa naturbruksgymnasiet!

Fantastisk skola! Ledningen och rektorn vet inte vad dom gör, de hade vi klarat oss utan. Men lärarna, speciellt för det praktiska är underbara och en härlig familjekänsla elever emellan ❤️ Skulle verkligen rekommendera för den som är vill jobba inom häst eller lantbruk!
Föredetta elev
14 jan 2022

Lantbruk

Går hellre på lantan

Bilarna blir stenade när man kör där förbi, bytade till Nilsholgersson gymnasiet i skurup. Blev så nöjd! Mycket finare byggnader fräschare elever och mycket trevligare lärare. Dessutom får lantbrukarna vara med mer här i skurup!
Elev
16 okt 2021

Så bra skola

Kunde inte varit gladare för att jag valde Bollerup. Min mentala hälsa har höjts något enormt tack vare den fantastiska kuratorn som hjälper mig i ur och skur. Internatet är rent och fräsch och mycket bättre än vad jag har det hemma. De anordnar singel mingel varje torsdag och tror snart jag har hittat en rik bonde jag kan spendera resten av livet med. Jag har gått från att snittat E i högstadiet till B i det mesta, lärarna är så snälla och hjälper en även efter skolan privat om man vill höja betygen.
10/10 rekommenderar!
Elev
20 sep 2021

Lantbruk/naturvetenskaps kurser

Traktor

Traktor och kreatur är det som ger power
Elev
14 feb 2021

Lantbruk

Snåla

Snål och dåligt tar inte tag i saker och de e bara häst eleverna som får som dom vill
Föredetta elev
14 jan 2021

Kunde vart bättre

Sunkiga boenden mkt mobbing
Elev
2 jan 2021

En jättebra skola

Jättebra utbildning, men boendena kan vara lite sunkiga. I min uppfattning väldigt bra lärare och bra internatpersonal. Just på mitt boende har inte varit så drabbad av nollningen mot ettorna, men det kan vara rätt rejält på andra boenden. Förutom det är de jättegod mat och det finns massa aktiviteter att göra om kvällarna, när de inte är corona...
Elev
8 dec 2020

Inte vad man hade förväntat sig

Väldigt bra utbildning och lärare. Dock är boenden sunkiga och i stort behov av att renoveras om. Stor nollning när det kommer nya ettor. Inbrott, skadegörelse och riktigt obehagliga situationer uppstår. Tog flera månader innan jag kände mig trygg i mitt boende. Främst nu när majoriteten av äldre elever har åkt hem känns det mysigt och som ett hem. Skolan är väldigt dåligt att ta tag i problemet. Rekommender för lärarna och utbildningen är hur bra som helst, men internat biten är inte så trevlig.
Elev
27 nov 2020

Rekommenderar

Jätte bra skola, lärare, boenden... alla är trevliga. De är lite nollning på ettorna första terminen:)
Elev
31 aug 2020

Maten är bra dock

Längtar hem. Fick en sten i huvudet igår kväll. Har bott här nu i 3 veckor och har haft runt 10 inbrott av andra elever. En av mina rumskompisar har blivit av med massa kläder. Tycker det är tråkigt att skolan målas upp bättre än vad den är.
Rekommenderar inte denna skola.
Elev
6 jan 2020

Bra lärare och hemtrevlig atmosfär

En av de bästa skolorna man kan gå på. Mysiga boenden om de sköts, man får mycket ansvar och man får lära sig massor om att bo själv. Det finns alltid tillgång till lärare, internatpersonal eller en vakt på skolan att prata med. Dock är en del elever väldigt jobbiga, kommer gärna in och stökar ner och vänder upp och ner på boenden.. dock tar skolan tag i detta väldigt snabbt och bra.
Elev
22 dec 2019

Det bästa naturbruksgymnasiet du kan hitta!

Har bara precis avslutat min första termin på skolan och jag kan inte vara mycket gladare över att jag valde just bollerup!
Elev
15 okt 2019

Bästa

En bra skola där ingen bryr sig om hur du ser ut. Personigheten räknas
Elev
15 okt 2019

Skolan har mycket gemenskap!

Jag tycker att skolan är jättebra! Här kan man vara sig själv och trivs väldigt bra och lätt här och har en trygghet!
Elev
3 jun 2019

Älskar!

Bästa platsen på jorden! Har nu tagit studenten och kommer sakna området, alla djur, alla lärare och framförallt alla nya vänner som kommer från Sveriges alla hörn!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen