Omdömen

3.0
Baserat på 4 omdömen och 36 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
16 apr 2024

Bästa skolan

Hej det är Faizan jag går i årskurs 5 tills nu har det gått mycket bra. personalen är jätte snälla skojar,skämtar med barn och är jätte roliga. Jag lärde mig bra svenska i de förra 6 år jag kunde inte alls prata svenska när jag började skolan men nu kan jag mycket svenska. (TACK LÄRARNA) ses i sexans bedömning.
Elev
6 aug 2023

Åsikt

Den här skolan är fantastisk med snälla lärare och bra lektioner! Jag har gått i Borgskolan i 7år och alla åren har varit fantastiskt!
Elev
9 mar 2022

Lärarna på skolan 100% ärlig

Hej det är jag igen Rashel. Vissa läraren är mycket snälla, skojar,skämtar och leker med elevrna. det ska jag inte ljuga om, men om vi kommer till de "otrevliga" personalen skulle vissa tro att man ljuger. Vissa kommenteras andras vikt och hur mycket de äter. De kan kommentera en perons utseende på ett taskigt sätt. Till exempel lägga en kommentar om att man liknar en iggelkott med utsläppt hår och dra i håret lite tunt. De kan säga till folk och äta mer för att man ser smal ut och säga till folk att de är "stora" oc att de borde äta mindre. De kan gämnföra klasser,elever och andra skolor/gammal skola med eleverna. men som sagt vissa läraren är sjukt snälla och man skulle inte vilja lämna de. Det här behöver en förändring. , skolan ska byggas occ kommer bli större med mer elever och klasser. Det är viktigt att det inte händer samma sak med de eleverna som går där då ellerde som går där eller ska börja.
Elev
24 feb 2022

Mitt omdöme om skolan jag har gått på i 7 år.

Lokalerna är så himla kalla och lärarna håller med. Vi har inte en bra ekonomi då vi inte har pennor eller sudd. Datorerna räcker inte ens till en hel klass och de flödar personalen är otrevliga. Det finns lärare som kommenterar ens kropp. Det finns regler för hur mycket mat man får ta och så har man lite tid och äta. Vissa tillfällen slänger de ut oss från matsalen. Det känns inte tryggt då vissa personal är otrevliga och ”taskiga”. Duscharna i idrotten är sjukt vidriga. Det finns spindlar på vägarna, smuts på golvet och dusch gardinerna är sönder.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen