Omdömen

2.0
Baserat på 33 omdömen och 289 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
20 mar 2024

Sämsta skolan

Riktigt dålig och rutten skola
Elev
30 nov 2023

GÅ INTE HÄR

Jag går på skolan just nu jag försöker verkligen byta maten är inte alls god fast de har skaffat ny matleverantör.Dem tar aldrig mobbning på allvar jag har blivit mobbab för mitt kroppshår och lärarna som sagt har inte har gjort något åt det.Från 0-3 är det helt okej men därefter blir allt sämre.Man ksan inte välja något annat språk än spanska det är väldogt dåligt för folk som inte vill välja detta språket.Det är mycket hat mot olika eleverna och lärarna respekterar inte ens åsikt, mer än hälften av lärarna är inte utbildade och vi elever måste hjälpa dom med uppgifter fast det borde vara tvärtom. GÅ INTE HÄR ,DET VÄRSTA SOM HÄNT MIG!!!!!!!!!!!
Personal
2 okt 2023

Fruktansvärd skola

Den värsta skolan i Malmö. Fruktansvärd rektor och dålig arbetsmiljö. Skolinspektionen har varit på skolan ett flertal gånger och fackförbundet är inblandade regelbundet. Jobba inte här och låt absolut inte dina elever gå här. Ingen i personalen trivs. Alla mår dåligt och det går ut över eleverna. Rektorn är manipulativ och obehaglig och lurar folk på pengar. Hoppas att den stängs ner.
Elev
30 maj 2023

det värsta barn kan utsättas för!!!!!!!!

Jag är en elev på Boukefs privat skola sedan 4 år tillbaka. Under mina 4 år på denna skolan har majoriteten av mina uppleveselver varit dåliga. Skolmaten - elev får inte tillräckligt med skolmat under dagen speciellt inte barn som äter vegetarisk kost. Mattanten är riktigt respektlös och otrevlig och hindrar brn ifrån att äta sig nogorlunda mätta samtidigt som att hon främjar en skev och resterktiv relation med mat till eleverna. Trots att detta har kommit på tal hundra tals gången så görs inget för att åtgärda problemet. Elevrna blir undervisade av lärare utan kompetens. Utbildade högstadielärare har vi ej på boukefsprivatskola, vi har enbart gymnaiselärre. Vilket endast bidrar till att eleverna lär sig saker som inte är lämligt i deras unga ålder samtidigt som de tvingas leva upp till ormliga krav. Takten och tempot på skolarbetet är bland det sjukaste jag har skådat på mina 15 år på denna jord. Bortsätt från orimliga krav så tvingas elev dag in och dag ut spendera TIMMAR varje dag utanför skoltid för att inte drunka. Själv har man virt i den sittsen så jag skulle kunna påstå att jag har tolkningsföreträdde när det gäller detta. Att gå i skolan 6-7 timmar för att sedan sepndera 3+ timmar hemma på läxor och uppgifter och inte hinna plugga ordenligt till prov för att enbart kunna klara sig. Denna skola dödar unga barns drämmar och hindrar de från att uppnå sina mål samtidigt som de förstör deras mentlala hälsa. Rektorn är den mest manipulativa och självömknde männsikan jag har träffat, när konflikter eller bråk uppstår på skolan undviker han att POLISANMÄLA för att behålla sitt rykte??? snacka om prioiteringar. Mitt hjärta brister verkligen för alla barn som går i den här skolan med lärare som inte bryr sig. Lärana är varken komptenta och har ingen kommunikations förmåga alls. På skoldatorerna har de blockerat hundra tals sidor så att elever inte har tillgång till omvärlden vilket främjar en skev verklighetsuppfattning och lite allmänbildning. Utöver det är telefoner förbjudna på skolan från fjärdeklssare ända upp till niondeklassre får ingen ha telefoner. Vilket kanske kan ses som en positiv ur föräldras perpektiv men tro mig att elever lämnar skoln utan en telefon där allt kan hända är en skerhetsrisk men det prioiterar inte skolan alls. Lärana kväver eleverna, när det gäller småsaker ringer de hem och överdriver. NO salen är FULLLLL efter skolan av elever som gör omprov då lärare i smtliga ämnen brister i sitt yrke. SKOLVERKET GÖR ETT JOBB OCH STÄNG NER SKOLAN. i skolan undervisas bara spanska och inte tyska och franska. Elever som har det svårt i skolan pga omständigheter och yttre faktorer birster mitt hjärta för. Lärarna har ingen sympati alls och gör alt i sin makt för att förnedra och förutmjuka eleverna. lärarna som inte borde jobba i skolor är TRÄSLÖJD LÄRAREN; MATTE FYSIK OCH TEKNIK LÄAREN, SO LÄRAREN, SUZZAND FRID (då hon sagt N-ordet) och självaste rektorn MONCEF BOUKEF.
Elev
30 maj 2023

SKOLan SOM TÄRT PÅ BaRNS DRÖMMaR

Jag började denna skolan i 6:an. Det som är bra med skolan är att man inte har så mycket kontakt med andra skolor alltså vi får ej samma studiedagar som andra skolor alltså finns det mindre risk för att hamnar fel. Däremot måste jag erkänn att det varit de värst åren i mitt liv, stressen i skolan är på en helt egen nivå, jag tappade hår i 6:n pga stressen och pressen. Lärarna favoritiserar och matanten skriker på alla elever. Vi lämnas ofta utan mat då de ej räcker till alla, vi har prov varje vecka, alla klagar på rektorn. Han tänker bara på pengar, han polisanmäler inte händelser då han inte vill få dåligt rykte. Vi har outbildade lärare. Vi får inte ha telefoner eller gå utanför skolan. De har blockerat alla hemsidor på vår datorer vilket leder till att eleverna inte har något sätt att håll sig återkopplade till omvärlden, många lämnas därför utan allmänbildning. Utöver det är det en overklig mängd av elever som gör omprov i samtlig ämnen, detta bör var ett varingstecken för alla lärare. Men istället väljer man att ignorera detta och tar ej emot konstruktiv kritik. Engelsk lärare, svensk lärare och spansk läraren samt syslöjdläraren är några va de lärare som jag faktiskt kan stå bakom. BÖRJa INTE HÄR"!!!!!!!!! Utöver det har en lärare sagt N- ordet men blev ej sparkade utan de hävdade på att detta var okej eftersom att det var i utbildande syfte (SKaMLIGT) Denna skolan TÄR sönder på barns drömmar rent ut sagt, till alla som går på denna skolan, jag lider med er. Till alla föräldrar som vill placera sina barn på denna skolan, tänk om för detta är inte vad du vill utsätta ditt älskade barn för. EN skola som inte bidrar till annat än välmående och lärande.
Förälder / Vårdnadshavare
15 maj 2023

FAT PHOBIC!!!! och ANTI SEMITISM!!!

Det är en riktigt rasclart skola, min svarta homosexuela lillebror blev slagen med en piska. Bro det var en normal dag sen helt plötsligt kom en random jude in från en garderob med en metall gittar och började ha en konsert mitt i hela lektion.
Föredetta elev
22 mar 2023

SKOLAN ÄR SKIT

NAJ INGEN BRA SKOLA GÅ INTE HÄR LÄRARNA ÄR DÅLIGA FAST DE FINNS BRA LÄRARE.

MEN DEN LILLA SKOLAN ÄR 10/10
Föredetta elev
13 jan 2023

Jätte bra skola!

Har gått på denna skolan förut! Gick där från 1an till 4an o har alltid längtat för varje skoldag. Dock var de många stränga lärare men det kändes som en familj. Alla kände alla o d va d som fick mig att känna mig trygg. Fattar nt va alla folk menar som skriver dåliga saker om denna skolan, grät i flera månader för att ja nt ville sluta o har frf nt gått över de. Hade så många vänner o blev aldrig mobbad o hade alltid kul. Va oxå jätte nära me typ alla lärare (förutom typ 1-3 stycken). Lärare kunde sitta o prata me eleverna en hel lektion om bråk o sånt. De blev jätte ofta gruppering o va utmärkt för man fick lära känna alla.
Elev
21 nov 2022

Vad jag tycker.

Jag har gått här sen 6an. Har mått så dåligt pågrund av skolan och lärararna är inte tillräckligt bra för att kunna undervisa
Förälder / Vårdnadshavare
6 nov 2022

Jätte fin skola

Min cusin quantavius jiga boo jingleberry albert fingerdodo, blev mobbad för att han var svart och blev slagen med ett bälte. Vaktmästaren började drifta på motorvägen med småbarn, efter det gick han ut och gjorden en backflip medans 3 hemlösa belgiska nunnor började kondensera 17 ålar. Det är en synd värld vi går i😢 #BLM
Elev
6 okt 2022

rasist homofob

Dom kallad mig inte för min pronouns: vithårig meshtyg pudle ögonbryn. det är synd vad den här världen har kommit till
Förälder / Vårdnadshavare
21 sep 2022

Sämsta skolan

Sämsta skolan! finns inget bra med den
Förälder / Vårdnadshavare
21 sep 2022

Sämsta skolan

Riktigt orättvisa lärare som inte bryr sig om barnen alls, orättvisa betygsättningar och favorit elever. Maten är riktigt dålig och svettig och man får knappast mat när det är något gott. Lärarna är riktigt snåla och är alltid på dåligt humör. Man vågar inte ens gå till skolan för att lärarna alltid skäller på dig. Det är jätte dålig arbetsro och jätte smutsiga klassrum. Det finns inte heller jämställdhet.
Förälder / Vårdnadshavare
21 sep 2022

Skit skola

Riktigt dålig skola med orättvisa betygsättningar, orättvisa lärare och äcklig skolmat och man får jätte lite mat så att elever inte orkar med resten av dagen
Förälder / Vårdnadshavare
20 sep 2022

Goofy ahh skola

Goofy ahh mat mannen det smakar som att micheal jackson har kommit tillbaka till liv och gjort moonwalk på en säl
Föredetta elev
18 jul 2022

Sämsta åren i hela mitt liv

Det började redan i 5:an där jag och andra barn som är svarta blev retade och lärarna gjorde ingenting. Nästan varje dag blev de svarta pojkarna slagna på ”skoj” och när lärarna såg vad som pågick så gick de bara förbi.

Det var även mycket stök med lärarna som gjorde att vi bara kunde ha spanska som språkval. Denna språkläraren i spanska var nog den sämsta läraren jag haft i hela mitt liv! Han behandlade oss så illa och skämde ut oss framför hela klassen när man inte förstod något på spanska.

Fick heller aldrig den hjälp som jag behövde i matten vilket har lett till att jag och många av andra personer ligger back och måste komplettera mycket.

Avslutningsvis så skulle jag bara vilja säga att denna skolan har inte gjort något positivt för mig, men istället skapat så mycket trauma som lett till att jag lider av mycket psykisk ohälsa. Jag skulle aldrig rekommendera denna skola till något barn som vill ha en bra skolgång och må bra psykiskt och fysiskt.


OBS!!! Ni som som ger denna skolan 5 stjärnor är säkert personer som inte sticker ut med exempelvis hudfärg och etnicitet i skolan som gör att ni får en mycket stor fördel. Jag och flera andra barn som inte passade in pågrund av olika anledningar blev mycket påverkade av det.
Tänk på det!
Elev
22 jun 2022

Tycker nog att du ska läsa detta

Asså påriktigt hjälp vill jag säga.
Tycker nog att Skolverket ska ta en titt på denna skolan.
Boukefs Privatskola behöver hjälp, OMGÅENDE!!!
Skolan funkar inte, det är ingen bra skola. PUNKT SLUT
Skolan är inte som en skola faktiskt ska vara. Den bästa lärarna slutar, inte så konstigt. Det finns inte tillräckligt med lärare utan de lärare som är på skolan får ta massa andra ämnen som dem egentligen inte ska undervisa i.
På skolan undervisas inte Tyska eller Franska, utan bara spanska och det är det värsta. För du lär dig absolut inget på dem lektionerna utan läraren går igenom saker från typ mellanstadiet när du går i 9an. Lärarna säger att dem går efter skolverks krav osv, de gör dem absolut inte. Hade de varit så, så hade inte de inte varit lika svårt att plugga vidare och man hade faktiskt haft kunskaper med sig till gymnasiet, vilket man inte har.
Slutligen vill jag säga tack för min tid på denna skolan, hoppas jag gjort ett avtryck efter mig, hoppas jag nu ändå lyckas i framtiden även fast jag gått på denna skolan.
Hejdå!
Föredetta elev
14 jan 2022

Sluta ljuga om skolan

Okej så dom två senaste omdömena e ju verkligen inte sanna, skolan är inte bra TROOOO MIGGG . Gjorde allt för att kunna få sluta där. Bråk varje dag hela tiden, skolan har inte förändrats, jag slutade för ca 2 veckor sen och skolan har inte blivit nått helt nytt sedan dess.
Elev
12 jan 2022

väldigt bra skola

bästa skolan någonsin, de som skriver att den är dålig är antingen inte elever längre, skolan har utvecklats jätte mycket, och de som säger att lärarna inte kan svenska har jag bara en sak att säga och det är att nästan alla lärare på denna skolan är faktiskt svenskar kanske inte när de gick här men som sagt har skolan utvecklats jätte mycket.
Elev
12 jan 2022

bästa skolan någonsin

väldigt bra skola fattar inte varför folk säger att den är dålig
Föredetta elev
5 jan 2022

Gå inte här!

Man är rädd för läraren i engelskan som är arg alltid och inte bra på engelskan. Ledarna bryr sig inte om elever och man får lite mat alltid fast vi är ungdom. Föräldrar kan säga det men rektor är snål och hatar barn. Natur är bra och den som var bästa och hade svenskan slutade och det sen var lite trygghet kvar. Det kan vara fint i olika ställen på denna skolan, men det är också mobbningar och läraren i engelskan mobbar med fast hen är en vuxen. och många lärare kan inte svenska hur skall man lära sig bra. Man lär sig inte då och sätt ej dina barn här.
Annat
16 okt 2021

Läs detta!

Värsta skolan som finns i hela Malmö! ******* är väldigt konstig och manipulativ. Han försöker skoja bort alla problem som skolan har. Lärarna kan knappt svenska och är outbildade. Lärarna bedriver ingen skolundervisning utan ger all ansvar till eleven! Det finns absolut ingen man kan vända sig till. Klassläraren tycker styret är jobbigt att svara på mejl. Det enda personalen skyller på är tidsbrist! De har aldrig tid att lösa konflikter. Många barn känner sig mobbade och är utanför men det är ingen som tar tag i detta. Skolan borde stängas av. ******* har ingen insikt alls! Han tror att hans skola är felfri! ******* svarar aldrig på mejl eller i telefon!******* ****** **** om rektorn men det vet han ju inte om! Ledningen är mycket dålig! Jag rekommenderar inte denna skolan. Lägg aldrig era barn där! Man tror att det är en bra skola först! Men DET ÄR DET INTE! Lokalerna är hemska och det luktar. Eleverna får heller ingen mat på skolan då skolan är vinstdrivande och tänker endast på sin ekonomi!
Föredetta elev
18 sep 2021

Detta är viktigt för dig och ditt barns välmående

Hejsan!
Kan denna skolan väldigt bra har gått där SUPERRRRRR LÄNGEEE så jag kan den!
Skolan är inte bra, det är den inte. Lärarna är heeeeeelt okeeej inte nått bra alls liksom. Har ditt barn svårt för vissa ämnen kommer barnet inte få den hjälpen för att klara det. I engelska är det svårt och strängt. Läraren är mest åt det sura håller istället för att lära barnen något, i matte och No kan de bli lite bättre för i Naturkunskapen finns det en bättre lärare men det blir svårt. Om dina barn kommer med i t.ex elevrådet och vill göra skolan bättre så kommer det inte funka, rektorn ljuger om att göra skolan bättre och bra men de har aldrig hänt. Maten är jätte dålig, de beställer in små mängder hela tiden, speciellt om ditt barn t.ex äter vegetariskt så kommer barnet inte bli mätt för att de inte finns mat kvar.

Något annat viktigt kan vara bråk som sker på skolan, alla bråk som sker märks eftersom skolan är liten men så fort de händer något tar rektorn upp det och skyller direkt på folk utan att egentligen veta sanningen om vad som egentligen hänt. Blandas föräldrar in så backar hen direkt, men om en förälder tar upp bråket med rektorn tar rektorn in de barnen som är med i bråket och pekar ut för att inte göra föräldern miss nöjd.
Låt heller absolut inte ditt barn gå ut 9an, betygen barnen får är inte rättvisa alls, lärarna bara delar ut A och B, i matte, No, So är de mer rättvisa och hårdra, där kämpar du verkligen men inte i de andra ämnena.
Tack för mig
Nu vet ni hur skolan är !!!
Elev
16 aug 2021

Lyssna här

Okej vart ska man börja, kan denna skolan in och ut, har gått där hela mitt liv. Skolan är inte bra okej, bara för att den är privat är den inte bra. Maten för det första, maten är väldigt dålig går knappt att äta och för dom som var vegetarianer tyckte jag synd eftersom dom inte hade mat ibland, rektorn klagade på att de slängde för mycket mat och valde då att beställa mindre till dom vegetariska.
Lärarna. Många av lärarna är faktiskt bra men några av dom favoriserar elever och har en dåligt attityd mot andra elever. Den bästa läraren som undervisade i Svenska 7-9 slutade, inte alls förvånade.
I mellanstadiet är det bara bråk, alla barn hamnar i bråk där. Varje rast har något hänt.
Och när 6orna ska hoppa över till högstadiet för att börja 7an så blir de ännu ännuuuu svårare. Lärarna säger att ”i 6an ska vi förbereda er för högstadiet” de där stämmer absolut inte. De blir mycket svårare och nästan omöjligt i vissa ämnen. Om de försegår bråk på skolan under en lång period där folk bråkar med varandra så håller det på och lärarna märker inget, men sen när någon tar upp det med sin förälder och föräldern kontaktar skolan, blir rektorn genast rädd och sätter dit folk utan att veta vad som ens hänt. Utan att veta vad som hänt kan du bli anklagad för saker, har hänt mig ungefär 5 gånger. Det är även dåligt stämning mellan lärare och de märks på dom under undervisningen. Om jag får rekommendera för dig så låt ditt barn gå på skolan från typ 4-5an sen inte mer.
Och när det är bråk kommer det oftast folk från andra skolor till skolan för att bråka osv, de blir typ kaos och rektorn o lärarna försöker få bort dom men de funkar inte.
Candice Johnsson
Elev
28 jul 2021

Gå inte dit bara lyssna på mig

Skolmaten är inte alls bra, rektorn ville byta mat leverantör men tyvärr han är snål så han istället ville "förbättra maten" genom att ändra saker och det har inte händ. Killar och tjejer är inte alls lika värda enligt skolan och läraren själv har sagt att rektorn tar in fler tjejer än killar för att "killar är stökiga". Lärarna favoriserar tjejer mer och dom vägrar erkänna. Och vad är meningen med elevråd när inget har blivit uppfylld. Det finns mycket fler saker att säga men kommer inte på just nu...
Förälder / Vårdnadshavare
30 jun 2021

Bästa

Mycket bra skola. Lugnt och tryggt
Elev
22 apr 2021

Skolan är mycket bra och inget kaos.

Denna skolan är mycket bra och andra som skriver att den är inte bra har inga att jämföra med. Skolan är lugn med lärare som lyssnar och kan ämnen och det är inget kaos på skolan och man känner varandra, alla elver och alla lärare. Det finns mycket bra lärare på högstadiet.
Elev
23 mar 2021

börja inte på denna skolan

som elev på denna skola så rekomenderar jag inte att börja här eftersom att det är kaos och stök överaltt, lärarna favoriserar vissa elever och de vill bara käna pengar på oss elever. De bryr sig inte om något annat. Även fast detta är en privatskola så är den inte alls lugn eller bra.
Elev
30 nov 2020

Rekommenderar absolut inte....

Jag är en elev som går på boukefsprivatskola och det är katastrof. Lärarna kommer till skolan bara för att känna pengar inget annat dom skiter i om du inte fattar det är bara att hoppa över. Det kommer lärare och går så det blir att du inte vet vad du ska göra på lektionerna och det kommer elever och går. Det är mycket slags mål och hat mellan eleverna och lärarna. Lärarna uttrycker sig på fel sett oftast. Många elever blir dömda på saker dom inte har gjort och rektorn bryr sig inte så mycket om miljön eller klass ro för att det är hela tiden katastrof och hög ljuda elever och lärare så det blir ingen fokus på lektionerna. Jag rekommenderar inte denna skolan alls. Och det är mycket favorisering mellan lärarna till barnen så du går absolut inte ut med ett rätt betyg utan du går ut med ett orättvisst betyg!
Förälder / Vårdnadshavare
5 nov 2020

Hemsk skola

Mycket hemsk och dålig skola. Vill inte kommunicera med föräldrar. Tar beslut utan att involvera föräldrar och elever. Tar inte heller itu med det fysiska våldet bland elever i skolan samt mobbningen. Skyller alltid ifrån sig. Vill inte ta ansvar för något. Allt de tänker på är hur de ska tjäna pengar på eleverna. Valde att byta skola.
Visar 30 av totalt 33 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen