Omdömen

2.9
Baserat på 19 omdömen och 158 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
25 mar 2024

Undvik denna skola.

Skola har det bästa fritidspersonalen tycker jag. Men tyvärr det är kaos i skolan, barn säger många fulla ord i korridoren. Det många lärare i skolan är inte behöriga. Och de lärare som behöriga kan inte lära ut eftersom det är mycket kaos på klasserna att lärarna måste lägga mycket tid på att uppfostra än att lära.

Rektorn är kaos, väldigt inkompetent. Hon själv vet att skolan är så dåligt därför lägger inte sina barn på den skola.
Personal
16 apr 2023

Jag rekommenderar inte skolan i dess nuvarande skick

Som fd anställd skulle jag inte rekommendera att sätta varken barn på skolan eller ta en anställning.

Elever kränks och kränker varandra i korridorer och på lektioner och lite har gjorts för att förebygga kränkningarna.

Man har även hög personalomsättning och låg andel utbildade pedagoger.

Elever som behöver kartläggas och utredas kan ta flera år innan något är gjort om inte personal och föräldrar ligger på.

Många elever känner sig otrygga och kränkta av vissa lärare.

Jättetråkigt då jag ändå trivdes med både eleverna och personalen. Skolan har många fina och bra lärare men de saknar resurser och stöd.
Elev
12 apr 2023

Jag hatar det

Man lär sig inget och lärarna hjälper bara dem som är smarta. Asså jag vill inte få F men det ser ut som att jag kommer att få det för att min mentor hjälper bara de smarta i min klass. Och dessutom finns det mycket mobbning. Om du inte är Orten eller Mellanöstern kommer du bli mobbad av alla i den klass och de klasserna nära , tex om du går i 8an så kommer du bli mobbad av 9an, 8an och 7an. Inget kan stoppa det, bara om du blir rasist och börjar skämta om araber som bombar saker blah blah blah. Men det finns några som inte är i de grupperna och inte blir mobbade men de är undantag. Som tur är jag en men min kompis är inte. Tyvärr. Detta var min röst och om du ser detta och ska byta till denna skola gör inte.
OCH BYT INTE TILL GAMLESTAN SKOLAN ( om du inte är orten )
Elev
12 apr 2023

Ful och äcklig skola

Jag går i 7 an och jag vill redan dö, Skolmaten är för äcklig. En gång hade vi fisk gryta och det var bara fisk i vatten med morötter. Ja, en jävla torsk i en hel pool av vatten som är jätte blöt och svår att tugga på. Och sen har vi kuratorn. Han förtjänar inte ens vara en kurator han är skit dålig och han kan inte ens göra hans jobb, jag blev mobbad i skolan runt 4-6 och det ända han sa att jag skulle bara ignorera mobbarna och prata med lärare om jag blev mobbad igen.
Med det är ju hans jobb att stoppa mobbning inte mina mentorer och han vägrar att prata med eleverna som mobbar och bara sitter vid datorn eller är borta hela året. Sist men inte minst har vi lärandet. Man lär sig INGET i skolan och man har typ 20 miljarder test inom en vecka.
Man kan inte öva i tid och testen har frågor som inte du visste att de skulle vara med och frågorna är oftast onödiga. Speciellt i matte testen. VARFÖR SKA JAG VETA OM OLIVER VAR 26 ÅR ELLER 27 ÅR MED EN EKVATION?????
KAN OLIVER INTE RÄKNA?

Jag vet inte ens hur men jag har högst merit i min klass även om jag suger typ på alla ämnen har bara B och C men det är ju ändå bra om de andra har D och E

Iallafall det var min åsikt om skolan om du går i skolan och inte håller med då är det helt ok 👍
Elev
12 apr 2023

så hemsk skola

Om du ska börja på denna skola så snälla kom ihåg detta: du kommer inte lära sig något och du kanske kommer bli mobbad om du inte passar in i din klass!
-någon från 7an
Föredetta elev
6 feb 2023

Helvetet själv.

Världens sämsta skola.
Extremt mycket mobbning, hot och påhopp.
Lärarna gjorde ingenting, trots att det gick så pass långt att jag nästan hoppade från 5:e våningen, men några elever och lärare tog tag i mig precis när jag skulle hoppa.
Dem sökte offer för att visa sitt revir och makt.
Man kunde få skit för det minsta lilla, bara man gav fel blick fel blick så fick man en kommentar, vad glor du på hora? Tjejerna var jätte bråkiga. Det var alltid något nytt drama, dem la ord i mun på en och skapade en massa drama. Tog man för mycket plats, så var man en hora. Falska rykten spreds hela tid bland killarna, för dem njöt av dramat som hände där.
Och att man var svensk gjorde inte saken bättre, för då var man svag och dem antog då att man inte kände ”rätt” människor.
Ingen av lärarna gjorde nånting, trots att dem såg och visste allt.
Jag vet inte hur det är idag där, men det var ett helvete när jag gick där.
Förälder / Vårdnadshavare
22 sep 2022

Jättebra

Mina 2 döttrar trivs bra med allt där
Förälder / Vårdnadshavare
12 jun 2022

Trivs bra!

Mitt barn trivs så bra i skolan och jag är nöjd och känner förtroende för personalen.
Föredetta elev
14 maj 2022

GÅ INTE HÄR

Jag korkar inte skriva så mycket för har så mycket åsikter hur dålig den här skolan är verkligen kan inte tänka mig en sån dålig skola som den här mobbning kränkningar pågår hela tiden och både lärare och rektorer bryr sig inte ett skit verkligen! Brandströmska om ni ser de här väx upp snälla ska ta studenten snart och kommer aldrig glömma hur ingen av er lärare hjälpte mig i skolan, de var två stycken som gjorde de. Tack och hej
Elev
23 jan 2022

Göteborgs Helvete skola

Brandströmska är = helvetet speciellt i högstadiet. Skulle till och med kunna säga att Gamlestads skolan ligger i samma nivå. Jag är så glad att jag snart slutar 9:an om ca 4 månader. Denna skolan har bara elever som kallar sig själva för ”orten” vilket gör att studiero i klassrummet inte existerar. Om man inte är från orten (Afrika eller Mellan-Östern) så kommer du 100% garanterat att bli mobbad av (helst) killarna, tjejerna är mer för sig själva och på ett visst sätt trevligare. Rasism förekommer för ofta här så se till att om du nu går här så håller du dig borta från orten grabbar. Lärarna där suger verkligen, det är bara få lärare/mentorer som verkligen är bra och kan på något sätt hjälpa en elev med mobbning. Skolsköterskan är absolut den bästa i skolan hon har hjälpt mig med jätte mycket under min svåra period då jag blev mobbad under flera år. Hon är anledningen till varför jag ger 2 stjärnor. Rektorerna är snälla men inte alls bra på att ge konsekvenser till olydiga elever samt mobbare. Istället låtsas de som att ingenting har hänt och man måste berätta för en lärare om något har hänt de säger inte till om mobbning förekommer även om de är i samma rum som mobbningen sker, helt sjukt. Kuratorn är absolut inte alls värd titeln ”kurator” han är helt värdelös som kurator, konstigt att skolsköterskan och andra lärare är bättre på kuratorns jobb än vad kuratorn själv är. Det vill man skratta åt. Och som vissa har skrivit här så är de nya ”lärarna” snälla men känns inte alls som lärare. De är dåliga på att hålla klassen tyst och som jag skrev förut så ser de mobbning men gör inget åt det sen vill de komma till dig och säga ”om något händer dig så kommer du till mig jag är på din sida” men KOM OCH HJÄLP MIG NÄR DU SER NÅGOT HÄNDA MIG DÅ!!! Jag har mer att berätta men det blir för långt. Detta är min kritik om denna helvetet och snälla du som läser detta ta mitt ord och börja på en annan skola om du vill undvika depression!
Elev
2 sep 2021

sådär bra skola

jag går på skolan så jag vet hur den är dem favoriserar elever som t.ex min klass dem hjälper tjejerna mera än killarna o vår ****** ***** ******* **** *** ** *** o maten finns det mask o plast i och dem slår vissa barn o skriker o skiter i alla barn
Förälder / Vårdnadshavare
10 feb 2021

Mitt barn trivs bra!

Väldigt nöjd och mitt barn trivs jättebra. Bra och snabb information genom appen. Bra pedagoger. Hade önskat lite mer information om den nya rektorn men annars har jag bara gott att säga om skolan!
Förälder / Vårdnadshavare
5 okt 2020

Bra skola med värderingar

Rekommenderar skolan, lärarna är mycket engagerad och förmedlar trygghet. Mitt barn trivs jättebra. När det har uppstått problem har lärarna lyssnat och har tagit hand om det. Bra skola bra värderingar.
Elev
30 sep 2020

Fler nackdelar än fördelar.

2020 HT har varit dåligt,till exempel man ine kommer använda datorerna lika mycket,personalen är okej,de är trevliga,men de är inte öppna til andra ideer, de bryr sig inte om mobbning och elever favoriteras jätte mycket speciellt tjejerna,de får alltid mer hjälp och personalen helt enkelt gillar de mer. skolsköterska är super dåligt,till exempel om du har ont i huvudet eller ont i foten så säger lärarna nej hon tar inte hand om sånt,vem ska jag gå till då? sen om jag vill gå till skolsköterska på rasten så är hon aldrig där,ALDRIG. Maten är DÅLIGT,förra veckan hittade man en Mask (Insekt) i fiskgrytan. Lärarna som har jobbat länge i skolan är bra,men de nya är... dåliga. Jag säger inte att den är den sämsta,den har bra saker som rasterna och fredagstävlingarna,men det finns bara mycket mer nackdelar än fördelar.
Förälder / Vårdnadshavare
24 maj 2020

Jag är nöjd med skolan

Jag är glad att säga att jag gjorde en bra val med denna skolan. Skolan har en väl utbildad personal med en professionell profil. Det finns ordning båda i klassrummet och även i fritids. De hittar alltid lösningar om någon problem dyker upp. Det finns en bra kontakt mellan föräldrarna och personal och jag och mitt barn känner oss trygga där.
Fariza Thabet
Föredetta elev
18 okt 2019

Den är trygg

Den är jättebra önskar att de gamla lärarna fanns kvar
Elev
2 okt 2019

Rekommenderas inte

Förhoppningsvis har skolan ändrats, men inte för så länge sedan var det stök och brök, elever som ville byta skola och inte kände sig säkra. Skolan diskuterade kameraövervakning och rondering av väktare på högstadiet.
Förälder / Vårdnadshavare
5 jun 2019

Skolan är suverän!

Denna skola har mycket bra personal, både förskoleklass, lärare och fritidspedagoger. De har tid för eleverna, många som är med på rasterna. De är närvarande alltid trevliga och lyhörda. Ordning och reda kommer in direkt i undervisningen.
Hänsyn tas till elever som behöver extra stöd med extraresurser eller bara lite extra paus under lektionen. Bra rapportering till och från föräldrar via app.
Lagom stora klasser. Ca 20elever.
Förälder / Vårdnadshavare
2 jun 2019

Fantastisk skola!

En skola som har bra värderingar och tar tag i utmaningar på ett superbra sätt!
Väldigt bra lärare att samarbeta med. Jag har snart tre barn där och är otroligt nöjd. Dom utmanas och utvecklas. Är glad för att man satsar så mycket på läsning och läsförståelse.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen